Det måtte ske før eller siden, og nu er vi der: Weekenden er ved at være slut. På falderebet kan vi dog stadig lige nå den ugentlige Søndagsspiller – vores faste mødested søndag aften lige her på Daily Rush.

I sidste uges Søndagsspiller kunne I læse om bogen “#dkgame – historier fra den danske spilbranche”, og vi udloddede samtidig tre eksemplarer. Konkurrencen sluttede kl. 17 i dag, og vi har nu trukket tre vindere. De heldige Daily Rush’ere er:

 • Alloc
 • kongkim
 • Drixx

Tillykke til vinderne! De bliver kontaktet direkte for at aftale, hvor præmien skal sendes hen.

Med lodtrækningen således overstået, går vi videre til aftenens emne. Jeg har spurgt rundt på redaktionen, hvad skribenterne spiller i øjeblikket, og du kan læse herunder, hvad de svarede. Som altid vil vi også rigtig gerne høre i kommentarerne hvad I, kære Daily Rush’ere, spiller for tiden!

Wane

Med aflevering af specialet lige rundt om hjørnet er der desværre kun minimal tid til spil. Når jeg har en time fri, og den ikke skal bruges sammen med kone og barn, skynder jeg mig at boote Dota Underlords op. Spillet tilhører den nyfødte genre autobattler og er helt genialt. Kan klart anbefale det til enhver, som har hang til strategispil.

Desuden spiller Nass, M og undertegnede stadig Apex Legends fra tid til anden, og jeg er meget godt tilfreds med spillets nyligt lancerede Season 2. Respawn har med Apex Legends virkelig formået at lave en af bedste squad multiplayer titler i denne generation.

Chrism

Siden der landede et PSVR headset på matriklen, har det været disse titler der har taget det meste af min opmærksomhed. I særdeleshed har Beat Saber og Superhot VR vækket begejstring. Førstnævnte vækker gode minder, fra dengang Guitar Hero lige var kommet frem, hvor det handler om at finde en god rytme, og så naturligvis skærpe sine observationsevner og motorik, og jeg har benyttet spillet som et supplement til min løbe- og styrketræning. Jeg oplever i hvert fald, at nogen begynder at svede på min hud, når først de ledeste sværhedsgrader forsøges taklet. Med udsigt til flere musiknumre i horisonten, så kan Beat Saber snildt holde på min interesse i et godt stykke tid endnu.

Hansen fra Subboardia

For en brætspiller giver ferieplanlægning endnu en udfordring: Plads i kufferten. Jeg er på bilferie, og har derfor brug for spil, der ikke tager bagageplads, men stadig udfordrer hjernen. The Mind er et sært lille spil, der er genialt som icebreaker, når man møder nye mennesker. Det har jeg spillet nogle gange. Men det er nok Welcome To… jeg har spillet mest. En variation på roll and write, hvor man skal anlægge forstæder i USA i 50’erne. Spiller lige godt om man er én eller 10 spillere, og flyder rigtig fint.

Til inspiration har jeg lavet en film med seks anbefalinger af rejsespil, hvor fokus er at de godt må fylde på bordet, men ikke i tasken.

VampiricEye

Efter mere end et års fravær fik jeg kort inden E3 en trang til at starte forfra på The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Da spillet som udgangspunkt kun tillader en enkelt save per bruger, var det ikke helt lige til. Mit oprindelige save indeholder 200 timers oplevelser og minder, så det kunne aldrig komme på tale at slette det. Alternativt kunne jeg oprette en ny bruger på min Switch og få et nyt save den vej rundt, men så ville de spillede timer ikke tælle på min primære bruger. Den slags går jo ikke.

Det efterlod mig med én mulighed for at få et nyt save på min primære bruger: Master Mode. Efter 40-50 timer, hvor jeg i øvrigt også har spillet med Pro HUD, må jeg konstatere, at det er et friskt pust til et spil, jeg ellers allerede har brugt mange timer på. Hvis du har planer om at genspille Breath of the Wild inden 2’eren lander, så kan jeg varmt anbefale denne måde at gøre det på.

PBT

På det seneste har jeg samlet Overwatch op igen, og det hygger jeg mig ret meget med. Som skrevet i en tidligere Søndagsspiller, er der sket en hel del, siden jeg spillede det sidst, men jeg er så småt ved at få overblikket tilbage. På Steam Summer Sale fik jeg endelig købt Hotline Miami 2, som jeg også har fået spillet. Det er lige så langt ude som 1’eren (hvis ikke mere), og rigtig god underholdning. Og så er det blevet til lidt Dr. Mario World på mobil også.

Udover det er jeg også ved at spille mig igennem Doom (2016) igen. Daily Rush besøger QuakeCon Europe i London senere på måneden, hvor vi bl.a. får mulighed for at prøve Doom Eternal. Til den lejlighed vil jeg gerne have forgængeren i frisk erindring, men det er bestemt ikke nogen sur pligt! Spillet er stadig akkurat lige så fedt, som jeg huskede det.

11 KOMMENTARER

 1. Fedt mange tak

  Jeg er selv lige gået igang med at se hvad Warframe er for noget. Men fatter stadig ikke særlig meget af det

 2. Lækkert med lidt nyheder om kommende events I skal deltage på 👍

  Jeg har støvet Mordheim af på steam. Men jeg savner godt nok brætspillet!
  Gid jeg havde beholdt de plader jeg byggede med ungdomsvennerne, men de fyldte for meget. Mine warbands har jeg dog et par af endnu i en kasse på loftet.

 3. Ja tak for bogen

  Pt. hopper jeg rundt en masse spil jeg jeg købte mere en jeg ellers normalt gør på steam summer sale. Men har ligget der hjemme i en 2 ugers tid med en knæ skade så der har været masser af gaming tid

  1: Jurassic World Evolution. Har fået brugt en del timer/dage på det nu og selv om de fleste reviews siger det er rimelig overfladisk. Så faldt det godt i min smag at bygge en park op og smide store dinoer sammen for at se dem battle hinanden >D

  2: Deathtrap. Et lille TD spil der har nogen år på bagen. Men det overrasket mig faktisk meget. Har spillet en del timer i Coop med nogen venner nu. Og det kan bestemt anbefales vis man ikke har prøvet det endnu og godt kan lide TD spil.

  3: Deus Ex Mankind Divided. Det er ikke så tit jeg får gravet mig helt ned i denne type spil mere desværre. Da jeg med årende er gået mere hen imod at spille bygge.. bygge.. spil og den dur.
  Men må sige at Deus Ex Mankind har suget mig ind. Super fedt spil og god historie

 4. Uhh, glæder mig til at hører mere til Doom Eternal

  Jeg skal bruge sommeren med at spille noget Warhammer 40K Inquisitor Martyr.
  Det er blevet rigtig fedt og fik det billigt til Steam udsalget

 5. Har selv opdaget Dark Age of Camelot freeshard serveren Phoenix. En masse forbedringer er lavet og der er godt med folk, så det hygger jeg mig med de dage her. Kan varmt anbefales til nye spiller såvel som veteraner som måske, som mig selv, har lagt voldsomt mange timer i spillet for ~15 år siden

 6. Jeg er på Deep Rock Galactic !
  Og kan kun anbefale det ! det ok som solo, men formidablet hvis i sidder 4 sammen.

  Og af brætspil, kan jeg da lige nævne det mest er stået på Santorini og Agricola i sommerferien (som er overstået for mig )

 7. Jeg har lige gennemspillet Wolfenstein – the new colossus igen. Det er simpelthen et fremragende spil. Jeg tror jeg skal have fat i Doom (2016) igen. Jeg må med skam melde at jeg aldrig fik spillet det helt færdig og jeg kan sgu ikke helt huske hvorfor.