En regnvåd sommerweekend er ved at være slut, men inden det går så vidt, skal vi naturligvis lige nå Søndagsspilleren – vores faste mødested søndag aften her på Daily Rush.

I sidste uges Søndagsspiller delte jeg mine all-time top tre favoritspil, og opfordrede jer, kære Daily Rush’ere, til også at dele jeres – hvilket I gjorde i den grad!

Kommentarsporet er en guldmine af suveræne gamle og nye titler på tværs af platforme. Hvis man går og savner inspiration til sit næste spil, kan jeg kun opfordre til at bladre den igennem. Du vil med garanti finde noget godt!

Jeg tænkte, at det kunne være sjovt at samle op på, hvilke spil der egentlig gik igen blandt jeres favoritter. Derfor satte jeg mig og talte sammen, og nåede på den måde frem til den samlede top fem i kommentarerne:

 1. World of Warcraft
 2. Diablo II + Lord of Destruction udvidelsen
 3. Mass Effect
 4. Counter-Strike
 5. Quake 3 Arena

Har du allerede læst kommentarerne igennem, er det ikke nogen stor overraskelse, at World of Warcraft blev nævnt flest gange. Spillet var en klar nummer ét, og interessen for Classic i disse dage vidner da også om, at WoW har betydet og stadig betyder meget for Daily Rush’erne.

Apropos favoritter vil vi prøve noget nyt senere på året. Udover skribenternes bud på årets spil, uddeler vi en officiel Den Gyldne Negleklipper pris, som er baseret på Daily Rush’ernes stemmer på årets spil. Mere om det når vi nærmer os

7 KOMMENTARER

 1. WoW var også en game changer. Det spil finpudsede ikke bare en eksisterende genre, men skabte noget helt nyt.

 2. Wow var da ikke rigtig en game changer. Tilgengæld var det sublimt udført, tror alle der har spille DAOC eller EQ synes de var de rigtige game changers hvad angår MMO.

  Anyways det er foruroligende at det stort set er ene gamle titler (mere end 10 år) folk hiver frem, når man ved hvor små budgetterne var den gang sammenlignet med hvad AAA titler koster i dag. Desværre har de fleste nyere AAA titler elendig holdbarhed, de spilles en gang og ligges på hylden. (GTA V måske som udtagelsen, var overrasket over hvor mange twitch seere der er til GTA V stadigvæk).

 3. #2 Der er ingen der påstår WoW var de første eller de sidste, det er ikke en original ide de har fået, men WoW var/er da om noget en MEGA game changer, MMO genren eksploderede efter WoW, de formåede at samle popularitet fra stort set HELE verden, og det var/er folk i stort alle aldre der spiller/spillede det, alene det at de har formået at forblive relevante i så utrolig mange år siger da det hele, og så vil jeg da også mene de til dags dato stadig har en utrolig høj spillerbase alderen taget i betragtning.

  Det jeg er mest ked af ved WoW er at det virker til at det har totalt dræbt Warcraft universet på den måde at der ikke er kommet et nyt spil i det univers siden, jo vidst kan man siger WORLD of WARCRAFT burde dække alt warcraft, men warcraft var jo oprindeligt et strategispil, kunne dælme godt tænke mig et Warcraft 4.