Vi er nået halvvejs igennem sommermånederne, hvilket i sig selv kan være en lidt deprimerende tanke. Til gengæld byder denne søndag på en lille fejring, da vi i dag disker op med Søndagsspiller nr. 75. Vi fejrer det med en lille hilsen, som for en gangs skyld ikke skal læses, med derimod blot observeres og lyttes til.

Se med herunder:

Efterlad meget gerne en kommentar herunder, hvor du enten deler dine tanker om konceptet, eller hvis du har forslag til emner, som du mener kunne være interessante at dække på denne måde.

32 KOMMENTARER

 1. I kommer allerede op med det samme på youtube.

  Som jeg skrev i kommentar feltet på youtube, så vil jeg gerne hjælpe til iht. hvad et godt og billigt start op kit kunne være til jeres youtube. Det koster ikke alverden .

 2. Fedt! Jeg glæder mig til mere video fra DR (og har selvfølgelig like’t og abonneret)- og det er nu også dejligt at blive forsikret i, at videoerne ikke påvirker den normale nyhedsstrøm

 3. Du ser slet ikke ud som jeg forestillede mig på trods af jeg mener, at vi endda har spillet Ra3 sammen i et stykke tid back in the days. Sjovt at få ansigt på

  Du kan noget, det fungerer godt, selv af noget du/i finder så nyt. Det lover godt!

 4. Super godt, bliv ved med det.
  Billed og lydkvalitet trænger self til et kæmpe løft. Men Indholdet og personen gør det godt.

 5. Rigtig god video! Meget behagelig stemme og det virker meget naturligt, men professionelt.

  Det er en fed idé, og det ville være oplagt at bruge det til dækning af besøg hos udviklere, messer, konventioner og så videre, selvom den slags jo ikke er aktuelt lige pt.

  Jeg er fan.

 6. #6 Haha yah det er altid sjovt at se ansigter på nogle af dem man har spillet længe men.
  Man danner sig gerne en ide om hvordan folk ser ud, og nogen gang er det helt ved siden af

 7. Tusind tak for de pæne ord – I er sgu søde!

  #6: Jeg har nu brugt et kvarter på at tænke igennem hvem dælen du er, og jeg er bange for at du tænker på en anden. Jeg går ud fra du mener Red Alert 3, og jeg har stort set ikke rørt C&C-serien siden RA2. Du er velkommen til at bevare illusionen om, at vi har haft nogle gode gaming-stunder sammen, men jeg er bange for at du får dem for dig selv

 8. Super fed ide

  Følgende tip:

  – I skal have en intro.

  – I skal have en genkendelig kendingsmelodi af en slags (er kæmpe fan af Josh Dubs lille intro. Den gør hvad den skal https://youtu.be/WVKdDJvRTI0)

  – Når jeg tænker tilbage på Troldspejlet, så fungerede det rigtig godt at Stegelmanns VO når man så spillene var optaget separat fra resten. Det ville også give jer tid til at koncentere jer om det I laver lige i øjeblikket.

  – En måde at spiffe det lidt op på er helt klassisk greenscreen baggrund med noget levende billeder. Eller adaptere Youtuberes indretning med gaming relaterede dimser og dutter bag sig.

  – Giv slip… alt start er svær, men en entutiastisk vært er svær at overse, også selvom man ikke er vant til at være på på den måde.

  Blir fedt at se hvad I finder på

 9. Ikke intro og det pis. Hvorfor skal jeg spilde 30 sekunder på at se en eller anden grim animation og høre en jingle. Lige på og igang, drop også gerne 10 minutters formatet hvis der ikke er indhold til det, er så træt af at alle youtubere følger samme formel for at optimere monetization.

  I øvrigt fint at prøve YouTube af. Der er ikke meget godt dansk content (Eller også har jeg ikke fundet det), så det burde være mulighed for at få en trofast følgerskare

 10. Super fin begyndelse. Bliver spændende at følge udviklingen

  Jeg så langt værre under corona lockdown, hvor vi skulle have nogen af de ældre kollegaer med på teams haha. De kan springe og føre sig frem foran en dommer, men IT var super cringe at se på

 11. #24: Jeg nævner i videoen, at videoindhold IKKE vil være på bekostning af det øvrige skrevne indhold på DR, så det er ingenlunde tanken med vores YT-eventyr.

 12. #25, ja, det har du ret i. Ikke desto mindre er fora på YT enormt aktive. De er bare svære/umulige at navigere i, når der kommer nok kommentarer.

  #26, nå, det hørte jeg ikke. Der er dog mange, der kun kører som YT-kanal – og med stor succes. Fx Gameranx men der er tonsvis af gode kanaler.

 13. #28, hvorfor stiller du mig et retorisk spørgsmål? 🤔 Det ville det jo selvfølgelig ikke. Jeg håber bare, at DR begynder at lave en masse YT-indhold. Virker som den naturlige udvikling, hvis DR skal holde sig relevant og frisk og ikke bare please os gamle, der har været her i 100 år, men derimod også lokke en masse nye gamere til, unge som gamle. Så er der også penge at tjene på reklamer fx.

 14. A picture says a thousand words. Ingen tvivl om det.

  Jeg nyder meget at se videoer om ting der interessere mig. Jeg behøver dog aldrig at se den som snakker. Det er 100% i orden at bare at vise video af det i snakker om, mens det spiller i baggrunden. På den måde ‘slipper’ i for at bøvle med lyssætning og alt mulig andet skrammel og kan i princippet hoppe direkte fra sengen ind i optage studiet.
  Og lav for guds skyld ikke time lange videoer. Skær dem over så de blir 5-10 minutter lange og derved holder sig til topic.