Det er blevet søndag aften, og for mange af os er weekenden nok gået lidt hurtigere, end man kunne ønske sig. Men se på den lyse side: Det er blevet tid til endnu en søndagsspiller på Daily Rush! I aften vender vi blikket mod byen Katowice i Polen, hvor de danske e-sport stjerner fra Astralis om under en time skal i ilden.

Det danske Counter-Strike: Global Offensive-hold har kun eksisteret i lidt over tre år, men har allerede en lang række sejre i bagagen, inklusiv to af de prestigefyldte Majors-turneringer.

I aften er endnu en Majors-sejr inden for rækkevidde, og sammen med titlen en præmie på hele 500.000 dollars. Kl. 19 møder Astralis nemlig det finske hold ENCE i finalen af turneringen Intel Extreme Masters (IEM) i Katowice.

ENCE gik videre til semifinalen ved at slå hollandske Team Liquid, som mange ellers havde tippet til at være Astralis’ største konkurrenter. Om de også kan slå det danske stjernehold, eller om Astralis tager hjem med endnu en sejr, finder vi ud af senere i aften.

Kampen kan ses live på Twitch, og du kan også følge den på TV2 Zulu. Skal du se med?

Update: Stort tillykke til Astralis med endnu en overvældende sejr, og den anden Majors-sejr i træk! Hvem kan stoppe dem? Det kommer til at være det store spørgsmål inden for professionel CS:GO i meget, meget lang tid.

12 KOMMENTARER

  1. Det var godt nok en vild kamp, det var især fedt med den der ninja defuse i sidste sekund på Train og især clutch ved tankvogn var også helt vild. Det er selvfølgelige trist at Dupreeh´s far gik bort.

    Men Astralis er Inferno mester. Er det 16 kampe de har vundet på Inferno i træk og 3x Major. Det er helt vildt.

    Håber i det mindste at Astralis får nogle rådhuspandekager.