Endnu en søndag aften, endnu en Søndagsspiller på Daily Rush. Velkommen til!

Ugen startede med mandag den første april, og det er som bekendt en dato, hvor man skal være ekstra opmærksom på hvad man læser. På Daily Rush kunne vi heller ikke nære os, og blandt dagens andre nyheder gemte der sig historien om Dating Rush. Vi måtte dog til sidst krybe til korset og afkræfte, at vi arbejder på en dating app for gamere. Sjovt nok havde Blizzards World of Warcraft aprilsnar også et dating tema, nemlig den Tinder-inspirerede Findr app.

I Daily Rushs snart 19-årige historie (vi har fødselsdag den 25. april!) har der været mange gode aprilsnarre. I 2004 prøvede EvilDonut f.eks. at overbevise os om, at Danmarks Radio havde stævnet Daily Rush for at bruge forkortelsen DR. Det var – heldigvis! – ikke tilfældet, hvilket Daily Rush’erne dog også hurtigt gennemskuede.

En af de mest klassiske aprilsnarre på Daily Rush er fra 2010. Her introducerede Phonetic det nye skin The Pink Side, som led i et initiativ om at gøre Daily Rush mere attraktivt for kvindelige gamere. The Pink Side ville være default skin fremover, og samtidig blev den gode, gamle DR-mand skiftet ud med en DR-pige.

Men måske den bedste af dem alle, var en aprilsnar, der slet ikke var en aprilsnar, da det kom til stykket. I 2016 teasede Phonetic med at det nye Daily Rush site var lige om hjørnet. Skepsissen var forholdsvis stor, for at sige det mildt, men der var faktisk ikke tale om en aprilsnar; måneden efter stod det nye site klar, og vi kunne byde velkommen til det nye Daily Rush.

I forummet er der en god aprilsnar opsamlingstråd. Faldt I over – eller for – andre gode, kære Daily Rush’ere?

4 KOMMENTARER