Uanset om man er vokset op med Walter og Trofast, eller først har fået øjnene op for deres eskapader i voksenlivet, så er der noget ganske særligt over de to figurer. Det engelske animationsstudie Aardman, som står bag den dynamisko duo, har i hvert fald en ganske unik måde at bygge både figurer og universer på, med deres nær ikoniske beherskelse af arbejde med ler. Udover Walter og Trofast, så er det også kommet til udtryk i de to fremragende film “Flugten fra Hønsegården” og “Skyllet Væk”.

Aardman vil dog udvide deres horisonter, og bevæger sig nu lige så stille ind på gamingmarkedet. Dette bliver i samarbejde med Bandai Namco. Således har Aardmans managing director, Sean Clarke, offentliggjort det nye samarbejde på studiets egen hjemmeside:

“Interactive Entertainment is a huge growth area within the entertainment world, and with new emerging technology blurring the lines of watching and playing, we are keen to develop strategic partnerships with partners such as BANDAI NAMCO Entertainment Europe that share our vision of creating new IP that embraces this new world and cement our studio’s reputation as a multi-disciplinary creative hub.”

Der er altså ikke tale om et spil med Walter og Trofast, eller andre genkendelige figurer, men derimod en helt ny IP, som skal forsøge at tryllebinde gamerne – og potentielt også deres afkom.

Det reelle arbejde på spillet vil først blive iværksat i 2021, når Aardman og Bandai Namco har fundet fodfæste hos deres øvrige samarbejdspartnere. Med den udmelding må det formodes, at det altså endnu ikke er besluttet hvilket studie der skal påtage sig denne opgave.

Vi glæder os til at tage styringen over en klump ler, i hvad der forhåbentlig bliver et spil, som kan yde Aardmans legendariske visuelle stil retfærdighed.

2 KOMMENTARER

  1. “Der er altså ikke tale om et spil med Walter og Trofast, eller andre genkendelige figurer, men derimod en helt ny IP, som skal forsøge at tryllebinde gamerne – og potentielt også deres afkom.”

    Fuck, her håbede jeg på en Shaun the Sheep Doom Klon