Det er snart tid til endnu en omgang Ubisoft Forward, hvor spilgiganten fremviser nogle af de store titler, som gamere kan se frem til. I den korte teaser herover ser vi hurtige glimt af Rainbow Six: Siege, Watch Dogs: Legion (læs PBT’s preview her) og seneste skud på battle royale-shooter-genren i form af Hyper Scape.

Dertil får vi også mere information om Gods & Monsters, som vi endnu ikke har hørt synderligt meget til. Spillet har et cartoony grafisk design der læner sig lidt op af The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Det er dog svært at sige hvad vi egentlig kan forvente af spillet, men ambitionerne er næppe helt små, eftersom det er holdet bag Assassin’s Creed Odyssey der står bag.

Helt urelateret er vi her på Daily Rush blevet inviteret til at se nærmere på et Ubisoft-spil, hvis titel endnu er uannonceret, og vi kommer til at dele vores indtryk om aftenen den 10. september, altså umiddelbart efter Ubisofts præsentation har fundet sted.

Ubisoft Forward finder sted torsdag den 10. september kl. 21:00 dansk tid og streamen har allerede et dedikeret link til YouTube.