Det er bestemt ikke et sjældent syn, at store udgivere køber hinandens spil-IP’er, i håb om at kunne puste liv i ellers latente serier. Normalt offentliggøres den slags med en tør pressemeddelelse, som alligevel ikke gør den store forskel for slutbrugeren.

THQ Nordic og Koch Media har dog grebet det lidt anderledes an nu, med et Twitteropslag som Pokémon-spillere måske kan trække på smilebåndet over.

Som det ses i tweetet, så bytter THQ Nordic Painkiller og Red Faction, for Koch Medias Sacred, Risen, Rush for Berlin, Second Sight og Singles: Flirt Up Your Life.

Hvad der gør tweetet ekstra morsomt, er billedet af to klassiske GameBoy-maskiner, som udveksler de forskellige spil, som var det en simpel transaktion af Pokémon.

Flere af spillene har ikke set udgivelser siden 2006, men ifølge den pressemeddelelse som bla. GameSpot har modtaget, tyder det på, at der er tale om spilserier, som altså skal under udviklingen igen inden alt for længe:

“According to the press release, “evaluations on remasters, ports, potential sequels, and new content etc. will start right away”.”

Er der nogle af disse spil, som du gerne så en snarlig efterfølger til?

4 KOMMENTARER