Der er sådan set prestige nok at hente, blot ved at vinde priser ved The Golden Joystick Awards. Det er dog yderligere opsigtsvækkende, når et spil formår at sætte rekord, og det er præcis hvad Naughty Dogs The Last of Us Part II har formået.

Det blev til hele seks priser til Ellies eventyr, heriblandt Best Storytelling, Visual Design, Audio og Ultimate Game of the Year. Naughty Dog formåede også at modtage æren som Studio of the Year, hvilket The Last of Us Part II utvivlsomt har bidraget til.

Af andre opsigtsvækkende priser, er det værd at nævne det PC- og Switch-eksklusive Hades, som løb med priserne for Best Indie Game og Critic’s Choice. Det kaotiske Fall Guys hev også anerkendelse med sig, i form af Best Multiplayer og Best Family Game.

Death Stranding fik en noget overraskende pris.

Personligt er jeg dog en anelse undrende, når jeg ser at Kojima Productions’ Death Stranding har taget prisen for PC Game of the Year. Det er ikke en hemmelighed, at jeg primært er konsolgamer, men kan det virkelig have sin rigtighed, at hvad der oprindeligt var en PlayStation-eksklusiv titel (og en noget obskur en af slagsen), med rette kan kalde sig for det bedste PC-platformen havde at byde på i 2020? Jeg synes ikke Death Stranding på nogen måde er et dårligt spil, men… virkelig?

Der er en fin oversigt over samtlige vindere ovre hos GamesRadar.

2 KOMMENTARER