Microsofts selvetablerede udviklerstudie The Initiative hiver atter flere kyndige folk til sin arbejdsplads. Denne gang er der tale om to store profiler fra Naughty Dog, som altså nu skal finde sig til rette, ved at udvikle spil til Xbox.

Lee Davis var tidligere Head of Melee Animation hos Naughty Dog, men hans nye titel hos The Initiative er Lead Gameplay Animator. Dertil har de fået Naughty Dogs Character Shading Technical Director, Lauren Garcia, kørt ind i en stilling som Senior Shading Technologies.

Davis’ jobskifte blev opdaget på LinkedIn af Twitterbrugeren Klobrille, mens Garcia selv stod for at tweete annonceringen:

Både Garcia og Davis medvirkede til udviklingen af The Last of Us Part II, mens Davis også var med til udviklingen af Uncharted 2: Among Thieves, Uncharted 4: A Thief’s End og det første The Last of Us.

The Initiative er lynhurtigt blevet et af de mest interessante nye spilstudier i branchen. De har hyret topfolk fra nogle af de største udviklerhuse i branchen. Der er endnu ingen ord om hvilken type spil der er under udvikling, men jeg sidder i hvert fald klar med popkornene, når der engang bliver præsenteret noget.