Billedet "GDC 2011 - 3/3 (Day 4)" er taget af Official GDC og licenseret under CC BY 2.0 / Croppet ift. originalen

Rod Fergusson er en veteran fra spilbranchen, som nok er bedst kendt for sit arbejde med Gears of War hos Epic Games. I 2015 blev han chef for Microsoft-studiet The Coalition, som stod for udviklingen af Gears 5.

I dag har han dog annonceret på Twitter, at han forlader The Coalition og starter hos Blizzard:

(Om han i den forbindelse ændrer sit Twitter handle, vil tiden vise.)

Som det fremgår af tweetet, får Fergusson ansvaret for hele Diablo-franchisen hos Blizzard. Det betyder med andre ord Diablo Immortal og Diablo 4, som er de to spil, der er under udvikling i øjeblikket.

Vi ønsker Rod Fergusson held og lykke med den vigtige opgave, det er at føre Diablo sikkert videre.

10 KOMMENTARER

  1. Spørgsmålet er vel også, om du mentalt er kommet videre?

    Det er 1½ siden en af Blizzard-medarbejderne sagde de ord, kom nu videre med dit liv

  2. Det skal blive interessant at spille Diablo 4 med det helt nye cover baserede system så 😂 slut med bare at storme ind midt i flokken af fjender og ganke løs!

  3. #4 Vil nu mene der er forskel på en remake og et nyt spil udviklet fra bunden. Var ikke overrasket over at wc3 reforged var dårlig, og jeg synes alle firmaer skal stoppe det remake pjat.

    Jeg glæder mig til Diablo 4, og gider ikke hænge fast i fortiden med deres mobile fadæse. Den største fejl der, var at det var på Blizzcon og ikke på en mindre messe i Asien. Selvfølgelig skal Blizzard ind på det asiatiske mobilmarked.

  4. #6 jeg må dog sige at jeg er noget overrasket over at Blizzard valgte at udgive Reforged i så dårlig stand. Warcraft 3 er en af årsagerne til at Blizzard blev så store, og den form for kvalitetsskred ville aldrig være sket hos dem før i tiden.