I går blev vinderne af 2020’s The Steam Awards afsløret. Spillene i de 10 kategorier var blevet nomineret af hele 5,3 millioner Steam-brugere, og selve afstemningen var åben fra den 22. december og frem til den 3. januar.

Den helt store kategori er selvfølgelig Game of the Year. Den blev vundet af Rockstars Red Read Redemption 2, som var oppe mod Doom Eternal, Hades, Fall Guys og Death Stranding. RDR2 fik endda også en sejr i en kategori mere, som du kan se herunder.

Co-op shooteren Deep Rock Galactic fra danske Ghost Ship Games var nomineret i kategorien Better With Friends, men måtte desværre se sig slået af Fall Guys. I kategorien VR Game of the Year var det Half-Life: Alyx, der løb med sejren, hvilket næppe kommer som nogen stor overraskelse.

Her er vinderne i de resterende kategorier:

 • Labor of Love: Counter-Strike: Global Offensive
 • Most Innovative Gameplay: Death Stranding
 • Outstanding Story-Rich Game: Red Dead Redemption 2
 • Best Game You Suck At: Apex Legends
 • Outstanding Visual Style: Ori and the Will of the Wisps
 • Best Soundtrack: Doom Eternal
 • Sit Back and Relax: The Sims 4

Du kan finde alle vindere og nominerede her.

10 KOMMENTARER

 1. Må indømme jeg bare stemte på totalt ligegyldige ting bare for at få XP’en

  Havde egentlig ikke tid til at gå det grundigt igennem da jeg bestemte mig for at gå i gang med det, lidt dumt.

 2. Ej, helt ærligt.. Dit link fører til noget helt skidt, ellers er min telefon fuld af skidt… Det er jo også en mulighed

  Vi tester lige:

 3. Nå.. Jeg ved ikke hvad der skete.. Men når jeg trykkede på det link kom jeg ind på en hjemmeside som til ød flere millioner om dagen, og om hvordan kirk Christiansen havde fundet et hul i system til uanende mængder penge, men nu er det væk.. Ved ikke hvorfor, beklager
  Edit: kan man uploade billeder bra telefon til DR på en måde?

 4. #6 Det er bare en irriterende reklame. Der bliver løbende ryddet op i dem, men som #7 er inde på, er de rigtig gode til at snige sig ind igen.

 5. Jeg har haft RDR2 i min Epic store et års tid, men er først kommet i gang med at spille det for nyligt.

  Spillet er super flot og har kæmpe potentiale. Jeg kan godt se hvorfor folk har været så glade for det. Men.. For en i hede hude helvede hvor er styreformen bare u-intuitiv. Eller så er jeg bare ikke til genren. Ved ikke hvor mange gange jeg har fucket en umiddelbart nem skudduel op, fordi jeg har fumlet rundt med tasterne.

  Eller så er jeg bare ved og blive gammel og gnaven..

 6. #9 jeg tror også at lige præcis skudduellerne er der jeg havde problemer. Jeg tror aldrig jeg fandt ud af hvordan det virkede på PC.