Det var en tung pille at sluge for spilbranchen, da juni måneds store branchebegivenhed E3 måtte aflyses. Ved annonceringen var der allerede et par af det faste deltagende firmaer, som meldte ud, at de ville forsøge at planlægge nogle digitale præsentationer, til at afløse de ellers storladne scene-demonstrationer, heriblandt Microsoft og Ubisoft.

Desværre lader det ikke til at Bethesda planlægger et tilsvarende show. I går meldte Bethesdas Pete Hines ud på Twitter, at coronakrisen er for stor en faktor lige nu, til at spilfirmaet kan samle tankerne om en overordnet præsentation, af de spil som vi ellers ser frem til.

Selvom vi altså ikke behøver plante os foran skærmen i 60-120 minutter, for at få et fyldestgørende blik ind i fremtiden, lover Hines dog at der vil blive annonceret rigeligt med indhold i de kommende måneder.

Hvis der kommer bare et lille nys om enten Starfield eller The Elder Scrolls VI, så er jeg sådan set også rigeligt tilfreds.

4 KOMMENTARER

  1. Det kunne også tænkes at der ikke kommer noget fra dem det næste års tid (eller længere) som har med TES 6 eller andre originale projekter at gøre. Så det er nok helt OK

  2. #2: Nu er det jo også Bethesda der står for udgivelser af Doom, Wolfenstein, Dishonored, The Evil Within og mere til … Der er da mere end en af de titler, som jeg gerne så en snarlig efterfølger eller DLC til.

  3. Ift. deres eget studie ville jeg ville blive dybt overrasket, hvis de taler om andet end Starfield. Men samtidig glad