LIMBO og INSIDE-skaberen Dino Patti, kunne i går fortælle at han og Chris Olsen har stiftet Jumpship i Guildford, England og er på vej med spillet Somerville. Få den første smagsprøve her.

Dino Patti er ikke sådan at holde tilbage. Efter et meget omtalt brud med Playdead-medstifter Arnt Jensen, har han nu fået mod på nye spiludfordringer. Han har sammen med Chis Olsen stiftet Jumpship i Guildford, England og de to kunne i går sammen præsentere deres kommende spil, Somerville.

Olsen har tidligere arbejdet på Heavenly Sword (Ninja Theory), men har primært beskæftiget sig som animator / visuelt design indenfor spillefilm. Han arbejde omfatter bl.a. Harry Potter-serien, Edge of Tomorrow, Iron Man 2 og senest Avengers: Age of Ultron.

De to beskriver Somervile som “et sci-fi action adventure som udspiller sig efter en global katastrofe”. Olsen kunne på Twitter friste med en første lille teaser trailer som du kan se herover. Vi ser frem til at høre mere om projektet. LIMBO og INSIDE satte i den grad Playdead på kortet over de allerbedste og mest roste indie-udviklere.

1 kommentar