Efter det opsigtsvækkende Death Stranding har Kojima Productions nu meldt ud, at de er gået i gang med udviklingen af studiets næste spil. Afsløringen fandt sted i form at en “slags” jobopslag fra studiet Twitter-konto:

Med ordlyden “new project” kan man spekulere i, om Death Stranding-navnet for nu er blevet opmagasineret på lageret, med henblik på at diske op med en helt ny titel.

Uanset hvad Kojima og hans hold finder på, skal vi nok ikke regne med noget der kan betragtes som “lige ud af landevejen”. Alene PR-arbejdet op til Death Strandings lancering, var snot hamrende forvirrende, og selv efter udgivelsen, var det ikke altid lige nemt at forstå sammenhængene. Man må i hvert fald give Kojima Productions, at de er gode til at skaffe sig opmærksomhed.

Vi venter spændt på hvad fremtiden bringer fra den japanske udvikler.

6 KOMMENTARER

 1. Har kun lige kastet mig ud i death stranding for nyligt, og det er GODT NOK sært.

  Nok en af de mest underlige spil jeg har prøvet længe, men det er flot og totalt sci-fi og jeg bliver på både imponeret over hvor smooth det køre og hvor flot det er, samtidig med jeg konstant sidder og tænker WTF.

  Den mand har en MEGET underlig hjerne der kan udtænke den slags, så jeg tør slet ikke tænke på hvad han ellers kan finde på.

 2. #1 men syntes du at det er godt eller bare så flot og hypet at det må være godt? Jeg har ikke selv spillet det, men tit undret mig over det spørgsmål når jeg ser andre gøre det.

 3. #2 Jamen den er utrolig svær, det er ikke sådan lige at sammenligne det med noget andet.

  Altså hele det der “levere pakker” og “hold balancen” del af spillet bliver jeg hurtigt træt af, og så er det egentlig halvt en film og halvt et spil hvilket både kan være godt og skidt alt efter hvad man er til.

  Jeg tror ikke jeg kommer til at gennemføre det, kan mærke jeg er kørt lidt død i det, men det vildt godt produceret, store skuespillere med i det, og det er helt sikkert en unik oplevelse, jeg tror man skal vurdere det ud fra genren, hvis man elsker SCI-FI og overnaturlige elementer så tror jeg faktisk man virkelig vil kunne lide det.

  Det er nok liiiiiidt for specielt til mig personligt, men fortryder ikke købet som sådan.

 4. #3 Man sidder og starten i tænker: Er det her virkelig hele spillet?” Jeg synes det bliver bedre jo længere du kommer frem i det. Du får adgang til en del udstyr og våben, som gør det lidt sjovere, og du får hurtigere ruter til pakkelevering. Men det er helt klart historien der bærer spillet for mig.
  Det er dog ikke noget mesterværk, men et godt spil.

 5. #4 Ja så langt er jeg trods alt også nået, historien forvirre mig lidt…

  Er der mere i det end at du skal fungere som en menneskelig forlængerledning og forbinde alle de der stationer med hinanden via usb sticks imens du fritidsjobber som postmand per med maskinpistoler?

  Ej det var også lidt hårdt sagt, men det er bare fucking underligt det spil, jeg fatter ikke halvdelen af historien eller motivet og er mere forvirret end underholdt.

  Men det er nok bare mig.

 6. #4 Bonus spørgsmål, er jeg den eneste der får fnat når jeg skal se på reklamer i spil? hvor meget har monster energy mon betalt for at få så ENORM en marketing position som de har fået i det her spil?