Gratis spil i massevis er én af Epic Games’ strategier i deres launchers kamp mod giganten Steam. Epic har i en periode teaset et gratis “mystery game”, som i dag viste sig at være det absolut mest prominente, gratis spil, de har tilbudt indtil videre, nemlig Grand Theft Auto 5.

Det er naturligvis ikke gået ubemærket hen. Faktisk har interessen været så stor, at både Epic Games Store og launcheren har været nede med jævne mellemrum siden i eftermiddags, hvor tilbuddet blev afsløret. Epic Games bekræftede problemet tidligere på dagen på Twitter:

Tidligere i år rapporterede vi, at GTA V havde rundet imponerende 120 millioner solgte eksemplarer. Der er altså rigtig, rigtig mange gamere derude, der allerede ejer dette fantastiske spil. Men hvis du endnu ikke har taget turen til Los Santos, eller hvis du har spillet GTA V på konsol, har du altså nu chancen for at sikre dig spillet gratis på PC.

Når Epic Games Store kører igen, vel at mærke, og inden tilbuddet udløber den 21. maj.

7 KOMMENTARER

 1. De skal jo bruge nogle af fortnite milliarderne på at sikre sig efter fortnite succesen. Og de har jo set hvordan valve skovler penge ind på steam så de skal bare have nok folk til at bruge deres launcher så er de golden.

 2. #2 – at bruge deres launcher er vel ikke nok, vi/de skal vel også gerne smide penge i deres store.

  Personligt har jeg ikke brugt en krone derinde endnu, bruger kun launcheren til de 10 spil, som jeg har fået gratis indtil videre.

  Deres nuværende udsalg er ikke så imponerende prismæssigt, men kuponen giver da noget.

  Men, har Fortnite også været nede? Altså røg samtlige af Epics servere på det her?

 3. Selvom jeg har købt spillet for længst (Box eddtion FTW) så tilføjede jeg det da også på Epic “just in case”. Tror ikke jeg er den eneste uf af de 120 mill…

 4. #4 det tror jeg du har ret i. Hvis man ikke på nuværende tidspunkt har prøvet GTA 5, så må man næsten have boet under en sten.

 5. #4 He-he Samme her – 7 DVD skiver FTW indeed (ærgrer mig lidt, at Blå-stråle aldrig blev til noget på pc)
  MEN har stadig ikke brudt folien og gør det nok heller ikke nu. Den skal jo bare pynte på reolen sammen med de andre GTA’er.

  EPIC download speed neddroslet til MAX 300KB/s – Downloader på andet døgn…

 6. #3 true, men hvor mange penge brugte du på steam de første to år. Jeg tror bare det at folk bruger launcher gør at de er tættere på at folk bruger penge. Det er i hvertfald for mit vedkommende mere sandsynligt at jeg køber noget hos epic, end feks EA of Ubisoft, hell selv Blizzard efter deres seneste fiasko