Vi har tidligere rapporteret om GameStop-kædens problemer, som bl.a. har ført til, at samtlige GameStop-butikker i Danmark lukker.

Og der er flere forandringer på vej. P.t. er alle kædens butikker i USA lukket pga. coronavirus, men derudover vil GameStop lukke yderligere omkring 300 butikker permanent i år. Det sker efter GameStop lukkede 320 butikker sidste år.

Det blev annonceret på GameStops seneste earnings call for investorer og analytikere. Her fremgik det også, at GameStops omsætning globalt er faldet med 22% til $6,466 milliarder i forhold til året før, men at firmaet endte med et beskedent overskud på lidt over $62 millioner.

Tidligere i denne måned blev det offentliggjort, at Reggie Fils-Aimé, den tidligere chef for Nintendo of America, er trådt ind i GameStops bestyrelse. Det er en erfaren herre, GameStop har fået ombord, og det bliver spændende at følge, om han kan være med til at vende udviklingen for firmaet.

Photo credit: Billedet “GameStop” er taget af Mike Mozart og licenseret under Creative Commons CC BY 2.0.

1 kommentar

  1. Hvis nyheden omhandlede at Gamestop på verdensplan ville åbne 1 ny butik, ville nyheden have været mere overraskende end at de lukker 300. Gamestop kommer den samme skæbne i møde som blockbuster.