At Epic Games’ battle royale-spil Fortnite stadig har fat i et kæmpe publikum, er der vist ikke den store tvivl om. Det understreges i den grad også af størrelsen af publikum til den virtuelle koncert, som Fortnite afholdt 24-26 april sammen med rapperen Travis Scott.

I et tweet afslører Fortnite-folkene nemlig, at hele 27,7 millioner mennesker deltog i eventet:

Du kan se en optagelse af hele eventet her:

Astronomical, som koncerten hed, er ikke Fortnites første crossover event. Den første virtuelle koncert i Fortnite fandt sted i februar sidste år og var med amerikanske DJ Marshmello. Med de mængder deltagere, det lykkes Fortnite at trække, kan vi nok se frem til endnu flere virtuelle koncerter og andre online events i Fortnite i fremtiden.

3 KOMMENTARER

  1. Ret fedt at den slags finder vej ind i online spll Ikke så interesseret i hverken Fortnite eller Travis Scott, men udviklingen er rigtig spændende.

    Den første virtuelle (offline!) koncert jeg prøvede i et spil var i 1999 i spillet The Nomad Soul. Her kunne man i løbet af spillet komme til 2-3 koncerter eller så med ingen ringere end David Bowie! Han skrev også titelsangen til spillet. Sjovt at gense en af videoerne of så sammenligne med den aktuelle koncert her. Lidt er der trods alt sket med spilgrsfik på 21 år 😀

    David Bowie koncerten: https://youtu.be/30C0gCcFt7E

  2. #1 Samme her er ligeglad med Fortnite og Travis Scott.

    Ja The Nomad Soul var sådan en fed ting og se dengang og sangen passer perfekt lige efter hvad der er sket i spillet. Elsker det spil og bliv fan af David Bowie. 😉