Den amerikanske udgiver Devolver Digital, som fokuserer på indiespil og mindre studier, har netop afholdt en online-udgave af deres Devolver Direct showcase. Herunder har vi samlet alle de trailere og spilpræsentationer, Devolver Digital diskede op med under deres ret alternative show.

Serious Sam 4

Vi fik set mere gameplay fra Croteams fjerde Serious Sam-spil. Traileren er uhæmmet FPS-action uden så meget som skyggen af dikkedarer – præcis som vi forventer af en Serious Sam-titel. Spillet udkommer til august på PC og Google Stadia. PlayStation 4 og Xbox One-versionerne følger i 2021.

Shadow Warrior 3

Det tredje spil i den rebootede Shadow Warrior-serie blev annonceret for få dage siden. Under Devolver Direct i dag fik vi det første gameplay at se og der er hverken sparet på one-linere eller over the top vold. Shadow Warrior 3 udkommer i 2021.

Weird West

Weird West fra WolfEye Studios er en action-RPG/immersive sim hybrid der foregår i et okkult Vilde Vesten. Folkene bag har bl.a. arbejdet på Dishonored og Prey tidligere, hvilket tegner lovende. Weird West udkommer i 2021 på PC.

Carrion

Carrion fra polske Phobia Game Studio er et horror-spil, hvor du for en gangs skyld spiller som monsteret, som hævner sig på de mennesker, der har spærret det inde. Spillet udkommer den 23. juli til PC, Xbox One og Nintendo Switch.

Olija

Olija er et pixeleret platform/action-adventure fra udviklerne Skeleton Crew. Det udkommer på Nintendo Switch og PC senere i år.

Fall Guys: Ultimate Knockout

Fall Guys: Ultimate Knockout fra engelske Mediatonic er et alternativt Battle Royale-spil. Camouflage og automatvåben er byttet ud med en munter farvepalette og et Nintendo-inspireret gameplay, som ironisk nok ikke kommer til Switch. Spillet udkommer den 4. august på PlayStation 4 og PC.

Blightbound

Blightbound er en co-op dungeon crawler fra Ronimo Games, som visuelt minder en del om Darkest Dungeon (hvilket ikke er nogen dårlig ting). Spillet rammer Steam Early Access den 29. juli.

Devolverland Expo

Som prikken over i’et frigav Devolver Digital det gratis spil – eller “marketing simulator”, som de kalder det – Devolverland Expo, hvor du skal bryde ind i et tomt konferencecenter på jagt efter nye spil. Devolverland Expo kan hentes gratis på Steam.