Kl. 19 dansk tid blev Blizzards årlige BlizzCon event skudt i gang fra Anaheim Convention Center i Californien. Indtil videre er der ikke blevet talt om en eneste mobilapp, men til gengæld har Blizzard annonceret en række nye spil. Herunder har vi samlet de vigtigste nyheder fra åbningen af BlizzCon 2019.

Diablo

Den er god nok: Blizzard har annonceret at Diablo 4 er på vej, og spillet er endda så langt i dets udvikling, at deltagerne på BlizzCon har mulighed for at spille en demo af det. Her kan du se Blizzards reveal trailer for Diablo 4:

Som man forventer af Diablo, er stilen dunkel og uhyggelig, og under keynoten blev det også understreget, hvor dark Diablo 4 er. Udover den imponerende cinematic, fik vi også gameplay fra spillet at se. Du kan se gameplay traileren her:

Sanctuary tager sig rigtig godt (og, ja, dark) ud, og vi får set klasserne barbarian, sorceress og druid i aktion. Gameplayet ser ikke ud til at afvige grundlæggende fra den velkendte action RPG formel, men det er sådan set også hvad man ønsker fra et Diablo-spil.

World of Warcraft

Battle for Azeroth, den seneste expansion til WoW, blev annonceret på BlizzCon for to år siden. Det kom derfor ikke som nogen stor overraskelse, at Blizzard nu er klar til at tale om den næste og ottende expansion, som hedder Shadowlands og lander i 2020. Du kan se den nye expansions cinematic trailer her:

I Shadowlands kommer spillerne til at bevæge sig ind i World of Warcrafts dødsrige, som man ellers kun kortvarigt besøger, når ens karakter dør. Du kan se nogle af Shadowlands’ features og nye zoner her:

Fra scenen i Anaheim Convention Center blev det også annonceret, at den næste update til WoW Classic rammer serverne den 12. november. Den indeholder bl.a. world bosses og PvP honorsystemet.

Hearthstone

Hearthstone modtager løbende nye expansions, så det kom næppe bag på nogen, at Blizzard også havde én i ærmet til BlizzCon. Den hedder Descent of Dragons, og du kan se dens forholdsvis fjollede cinematic trailer her:

Den nye expansion fokuserer – som navnet antyder – på drager som Galakrond og Ysera. Den udkommer 10. december og indeholder 135 nye kort.

Samtidig blev der introduceret en helt ny mode til Hearthstone, nemlig Battlegrounds. Det er en 8-spiller mode, som er Blizzards bud på Auto Chess, hvor kampene udkæmpes med Hearthstone minions. Du kan se Battlegrounds’ announce trailer her:

Overwatch

Jeff Kaplan, game director for Overwatch, var på scenen i Anaheim for at annoncere Overwatch 2. Den nyhed var delvis lækket inden BlizzCon, men nu er den om ikke andet officiel. Du kan see Blizzards announcement trailer, hvor Overwatch-holdet samles igen, her:

Som det var tilfældet med Diablo 4, kommer Overwatch 2 ikke til at være grundlæggende anderledes end Overwatch – nærmere tværtimod. Jeff Kaplan understregede endda, at alle nye maps og helte i Overwatch 2 også bliver tilgængelige i det gamle spil.

Så hvad er forskellen egentlig? Overwatch 2 kommer til at have co-op PvE-indhold i form af de såkaldte story missions. Udover det kommer spillet til at have hero missions, som Jeff Kaplan sammenlignede med Diablos adventure mode. Overwatch 2 har også en helt ny game mode, som Blizzard kalder Push. Du kan se Overwatch 2’s gameplay trailer her:

Om der egentlig er nok indhold til at retfærdiggøre en 2’er kan nok diskuteres, men på den anden side er det fair nok, at det oprindelige spil ikke bliver ved med at modtage gratis opdateringer for evigt.

10 KOMMENTARER

 1. Fuck mig det ligner jo en reel Diablo efterfølger! Jeg havde aldrig troet at Blizzard ville droppe deres cartoonification crap. Jeg er rent faktisk spændt på D4 nu

 2. Har sq noget svært ved at finde den der hypet glæde.

  Ser da frem til D4 og håber på det bedste.

  Men syntes ikke de har lavet noget super godt jeg har gidet at spille meget længe.
  Og ikke nogen ting her der overrasker mig hvor jeg bare tænker det VILDT.

 3. Tldr fra rhykkers D4 blizcon stream.
  Der er ingen main stats eller resists, kun damage, defence, health. Yup det er et playstation spil…
  ”rune words” består pt kun af 2 runer, og der er 2 typer runer, triggers, og effects. (trigger second rune when drinking a potion, second rune get x bonus when triggered)
  Skill choices er permanent, attributes kan man respect.
  Barb kan equipe 2x 2h og 2x 1h. våben skifter automatisk til den ability du burger.
  No plans for charms.
  Inventory scroll bar ruller ned til quest items og crafting mats.
  D4 får mythic items. Man kan kun bruge 1 mythic item ad gangen. Men de har 4 x legend power på dem.
  Planen for endgame er legendary i alle slots.
  SOJ giver +1 til equiped skills.
  Controller support på pc. Igen playstation spil >.<
  Magic find kommer kun på gems.
  D4 devs spiller også POE.
  D4 har ingen diminishing return på CC, hverken inbound eller outgoing.
  Expansions giver højere level + udvidelse af talent tree.
  Umildbart ingen planer om ”Enigma”
  Det samme item kan droppe med højere stats alt efter hvor langt du er kommet i spillet.
  Map wise, hvis du kan se det, kan du gå der hen.
  Gold used as gambling ressource.
  Gold supply should be limited
  World bosser er “group areas” hvor spillere ”phaser” til samme map, hvor de kan se hinanden.
  Pris for unsocket er ikke besluttet.
  Attribute respec is free.
  No offline play.