lørdag, april 4, 2020

God of War og Red Dead Redemption 2 får hver otte nomineringer til The...

Det internationale prisuddelingsshow, The Game Awards, har netop afsløret de nominerede til årets kategorier, og ikke overraskende er der to spil, som ligger meget lunt i svinget til at...

Jacksonville ofrene sagsøger nu EA og Madden-turneringens lokationer

Det retslige efterspil efter den tragiske hændelse i Jacksonville ser nu ud til at starte med en række søgsmål fra ofrene, der nu sagsøger både EA, Jacksonville Landing Mall og Chicago Pizza.

EA donerer $1 mio. til ofrene fra Jacksonville og opretter støttefond

Efter det tragiske skyderi i Jacksonville i søndags, har Electronic Arts nu meddelt, at de donerer 1 million dollars til ofrene fra episode. Derudover opretter de en støttefond og afholder et livestream, hvor der kan doneres.

Masseskyderi ved Madden-event i Florida – 3 dræbte og 11 sårede

Et kvalifikations-event til Madden Championship series fik i nat dansk tid en tragisk afslutning. En gerningsmand trak en pistol, dræbte to, sårede 11 og begik derefter selvmord.

The Elder Scrolls 6 officielt annonceret med kort trailer

Det er nu helt officielt at The Elder Scrolls VI er under udvikling. Todd Howard lukkede Bethesdas E3-præsentation med en kort trailer, som bekræftede at The Elder Scrolls VI findes.

Ultra kort Anthem teaser trailer fra Electronic Arts

Der er næppe nogen tvivl om at BioWares Anthem bliver hovednavnet på Electronic Arts EA Play show den 9. juni lige før E3. De frister i dag med en ultra kort lille teaser trailer.

Spil står for 75 % af indtægterne på Apples App Store

Apple burde være spilproducent. App Annie har leveret en tiårs rapport om Apples App Store, som bl.a. konkluderer at 75 % af indtægterne kommer fra spil.

Første spiller- og kendisnavne offentliggjort til Fortnite $3 mio. E3 Pro-Am turnering

De første navne på både spillere og kendisser er blevet offentliggjort til Epic Games' store Fortnite $3 mio. E3 Pro-Am turnering. Se om din favoritspiller / streamer er med på listen.

Ubisoft byder på Beyond Good & Evil 2 livestream kl. 18.00

Ubisoft vil kl. 18.00 byde på en Beyond Good & Evil 2 livestream med titlen "Space Monkey Report", hvor de vil fortælle mere om arbejdet på spillet her det seneste halve år.

Nintendo lover en “interaktiv oplevelse” til Switch i aften

Nintendo er her kl. 23 dansk tid klar med endnu en "mini Direct" udsendelse, hvor de lover en ny "interaktiv oplevelse" på Nintendo Switch.Det er ikke mere end en...

POPULÆRE