torsdag, august 16, 2018

Codemasters afslører samtlige seks klassiske Formel 1 racere i F1 2018

Codemasters har nu afsløret samtlige seks klassiske Formel 1 racere i det kommende F1 2018. Udover 2009 Brawn og 2003 Williams, er bl.a. blevet plads til James Hunts McLaren M23D og Niki Laudas Ferrari 312 T2 fra 1997.

Rainbow Six Siege spillere bortvises for racistiske og homofobiske kommentarer

Ubisoft har skruet bissen på i kampen imod bl.a. racistiske og homofobiske "slurs" i Rainbow Six Siege. Spillere bliver nu sendt til omgående afkøling, hvis de ikke kan tale og skrive pænt.

Quake Champions’ Molten Falls map er nu tilgængeligt

Quake Champions har fået endnu et map du kan boltre dig på. Molten Falls banen er seneste tilføjelse for de som vil spille duels og 2vs2 TDM. Seneste patch bidrager også med gameplay-justeringer.

LIRIK udfordrer DrDisRespect i Quake Champions

Vi kan se frem til en kamp i Quake Champions mellem af de store Twitch-streamere. Efter lidt "min-er-større-end-din" frem og tilbage, har LIRIK udfordret DrDisRespect til en kamp i Quake Champions.

Første spiller- og kendisnavne offentliggjort til Fortnite $3 mio. E3 Pro-Am turnering

De første navne på både spillere og kendisser er blevet offentliggjort til Epic Games' store Fortnite $3 mio. E3 Pro-Am turnering. Se om din favoritspiller / streamer er med på listen.

Fortnites netværkskode slår nu både CS:GO og Overwatch

Epic Games' har på 7 måneder næsten gjort det umulige. Netkoden i Fortnite er blevet forbedret i en sådan grad, at det nu slår spil som CS:GO, Overwatch og H1Z1.

Epic Games investerer $100 mio. i Fortnite eSports turneringer

Epic Games har annonceret, at de vil investere $100 mio. i pengepræmier til Fortnite eSports turneringer. Det store beløb får Overwatch League og ESL Pro League til at ligne amatører.

PUBG får sin første store eSports turnering i Berlin

PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) får nu sin første store eSports turnering. 20 hold skal fra den 25 - 29. juli kæmpe om en præmiepulje på $2 mio. i Berlin.

Rainbow Six Siege runder 30 mio. registrerede spillere

Ubisofts Tom Clancy's Rainbow Six Siege har nu rundet 30 mio. registrerede spillere. Det er 5 mio. yderligere siden december måned sidste år.

Quake Champions får tilføjet ny kæmper og map i denne måned

id Software og Bethesda er i dag endelig på banen med nyt fra Quake Champions. I denne måned bliver Strogg tilføjet som seneste "champion" og banen Awoken vil også debutere.

POPULÆRE