I en ny video i dag adresserer Marcin Iwiński – én af de to grundlæggere af polske CD Projekt – de kvalitetsproblemer, som Cyberpunk 2077 har haft og stadig har. Du kan se videoen lige over nyheden her.

På vegne af hele ledelsen undskylder han for problemerne:

I and the entire leadership team are deeply sorry for this, and this video is me publicly owning up to that.

Han viser samtidig et opdateret roadmap for spillet. Næste opdatering kommer indenfor 10 dage og en større opdatering i ugerne derefter.

Marcin Iwiński bekræfter også, at de tre planlagte DLC’er er skudt til efter de mest presserende opdateringer. Det er det rigtige fokus, selv om de reelt nok ikke har andre muligheder lige nu.

Den gratis next-gen opdatering til PlayStation 5 og Xbox Series X kommer efter CD Projekt Reds plan stadig i 2021 og nærmere bestemt i andet halvår.

23 KOMMENTARER

 1. De skulle have ventet med PS4 og X1 udgaverne. Det er virkeligt ærgeligt at lanceringen har fået så meget negativ fokus (til dels med rette). I bund og grund er der tale om et helt igennem fantastisk spil, men der er bestemt en hel del bugs og historie/gameplay er da langt fra perfekt.

  Men der er bare også så mange ting som er gjort virkelig godt, gunplay er langt bedre end jeg havde turde håbe på og byen er fantastisk. Karaktererne i historien er også virkeligt noget for sig og løfter oplevelsen.

  Jeg håber de får glattet de væsentligste bugs ud snart, så vi kan nyde spillet fuldt ud som det var tænkt.

 2. Jeg nyder som sagt spillet – 55 timer inde og har haft 5 crashes og nogle få glitches. Tror det måske er PS4 Pro der gør det, læste om andre der havde samme fantastisk oplevelser med spillet på deres PS4pro

 3. Too little, too late, tænker jeg. Folk var vel nærmest begyndt at se dem som de nye Blizzard, hvor man bare vidste, at de stod for kvalitet. Det er så et overstået kapitel nu. Hvilket er ærgerligt, da Cyberpunk 2077 er et rigtig godt spil ellers.

 4. Jeg bliver så fucking pissed af at hører på ham der, han starter med at sige spillet har fået gode reviews på pc og at det er konsollerne der er det største problem, og deres plan var at lave det epic på pc og derefter skalere det ned til konsoller.

  DUDE… Det køre horribelt på PC også, ja det køre bedre end på konsollerne og ja det det er konsollerne det er gået værst ud over, men come on mand.. i kan sku da heller ikke være tilfreds med PC versionen, den køre da også mildest talt at røv til og er da også fyldt med bugs, ved godt ikke alle har oplevet det, men der er nok der har skrevet om dem til at vi kan blive enige om der også har været rigtig mange bugs på pc.

  Ud over det så står han og siger de var tilfredse med review versionen? undskyld mig taler vi om den review version der fik så meget hug for at være den mest buggy oplevelse nogen havde oplevet længe?, alle de “gode anmeldsler” de fik nævnte den review version var lort og gav dem kun god karakter fordi de mente spillet engang blev godt.

  De har jo ingen kontakt med virkeligheden de ledere derinde, jeg kan kun konkludere at CDPR i disse dage bliver styret af totalt inkompetente mennesker hvilket er super synd for deres dygtige medarbejdere der brænder for det de laver.

  Fuck CDPR så meget, den her kan de ikke komme tilbage fra, Cyberbug2077 er og bliver en total fiasko, skibet er sejlet, lær fra jeres fejl.

 5. #7 Ja ærlig talt når man vælger at laver en video for “anderkende” de problemer der har været og tage lidt ansvar, så totalt nægter at bekende kulør overfor pc versionen, og maler et billede af at pc versionen bare er perfekt og optimeret og det kun er konsollerne de er kede af.

  Ej nu kan jeg snart ikke mere med dem og deres praller. haha

 6. Bevares har da mødt et par bugs i pc versionen men ingen crashes og intet game breaking.
  Kunne være bedre, men stadig et godt spil

 7. Det er da helt håbløst dårligt håndteret af dem. Hvordan kan de have releaset et spil som de skal bruge et helt f.king år på at rette fejl og optimere grafikken på.

  Øvrigt i købet har de det stadig til salg på alle platforme på nær PS pga. Sony har smidt dem ud.

  Ikke engang E.A har nosset så meget i det. Selv de mest buggy releases som de har sendt på gaden for tidligt er da blevet patchet på et par måneder.

 8. Hvornår retter de politi-systemet? Så de ikke bare spawner ind bag på en…

  Og den utrolig dårlige ai for alle npcs i spilverdenen…

  Vil også gerne kravle på vægen med de der mantis blades, som man kunne i 2018 gameplay videoen.

  Vist meget mere end bare bugs der skal rettes i det spil.

 9. Jeg ved ikke hvilke PC’er I spiller på, jer med dårlige erfaringer.
  Men hos mig kører det fantastisk på RTX2080ti, og ja der er bugs ind imellem, men det er altid kun småting. Jeg har kun 2-3 gange haft noget mystisk som grafisk støj eller lyd støj, der krævede en reload.
  Dette spil vil jeg give 9.5/10 og det er min bedste spil oplevelse i nok flere år.

  Tip – Sørg for at have main fokus på alle side missionerne. Hovedmissionen kan man godt følge lidt undervejs, men når den kommer til et punkt hvor den siger “point of no return” så vent, og lav alt det andet. Det er seriøst side missioner, der er 50% af oplevelsen i dette spil, hvis ikke mere. Hovedmissionen er ca 20 timer, og jeg har brugt 87 timer i spillet nu, og har meget mere jeg skal udforske.

 10. #15 Fantastisk og RTX2080TI……

  Har du glemt hvad de skrev var kravne?

  Grafik: GTX 1060 6GB / GTX 1660 Super or Radeon RX 590

  På mit 1080TI ligger jeg på mellem 40 og 50 fps

 11. #10 Præcis det er så ringe ledelse det er til at brække sig over, de har udgivet det og det siger han også at det var deres beslutning, men de aner jo ikke hvad de taler om tydeligvis.

  #11 enig, især fordi man kan hører han ikke har nogen fornemmelse af virkeligheden det lyder som noget andre har skrevet noget han står og læser op og han ikke forstår de ord han selv siger.

  #13 ja politi systemet burde laves helt om eller fjernes totalt, det giver bare ingen mening, kan leve med de har fjernet mantis blade tingen hvis ikke det kunne fungere ordenligt, men ja det er lidt dumt når det har været en reklameret funktion, dog skriver de også i de tidlige trailers at man skal højde for det ikke nødvendigvis afspejler det endelige resultat.

  #14 Ja selvfølgelig når CDPR selv siger spillet køre perfekt og er totalt poleret og selv er med til at skabe hypen omkring det men så vælger overhoved ikke at levere, så kan man da godt sige folks forventning har været for høje.

  #15 har også RTX2080TI og maxer spillet med 100fps, og jeg har været ekstremt hårdt ramt af bugs og fejl, tror det er meget forskelligt hvad oplevelse folk har haft med det, tror du skal være rigtig glad for dit har kørt så godt som du siger, det kan man da godt misunde dig.

 12. Det handler om penge, de er blevet presset af investor og udfordringen og tiden det har taget er kommet bag på dem og nu må de tage den kritik der er. Er slet ikke i tvivl om udviklerne er passioneret med CP og spillet skal nok blive godt men håber for dem det er et wake up call til fremtiden.

 13. Enig med #18

  1. De ansvarlige hos CDPR, undervurderede simpelthen hvor langt tid det ville tage, at have spillet klar på alle platforme.

  2. De havde sikkert lovet deres investorer forud(og indregnet deres økonomi efter dette) at spillet ville blive frigivet i 2020….og havde derfor tilsidst simpelthen ikke råd til at vente længere med at udgive spillet.

  Så dette er vel et eksempel på hvad der sker, når ambitioner/faglighed og ledelses planlægning ikke er “synkroniseret” ordentligt til hinanden. Og man kan håbe, at CDPR i det mindste har lært noget af forløbet, så det ikke gentager sig i fremtiden.

  Som “ventende gamer”, kan jeg vel indtil videre, trøste mig lidt med at CDPR har en historik for at være flinke til at rette og lave forbedringer på deres spil i lang tid efter udgivelse

 14. *suk* kan I ikke se at få rettet, at max tegn grænsen ændres hvis man redigerer sit indlæg ved indlæg til nyheder?

  —-fortsat:

  Som “ventende gamer”, kan jeg vel indtil videre, trøste mig lidt med at CDPR har en historik for at være flinke til at rette og lave forbedringer på deres spil i lang tid efter udgivelse…..så Cyber Punk skal nok blive godt til sidst. Men jeg vil ikke råde dem til at lave samme “nummer” igen, med deres næste titel udgivelse!

 15. #19:
  Eller også blev de befalet at lave en version til PS4 og X1 også – hvilket garanteret er lettere vanskeligt, hvis man stilede udelukkende efter next-gen.

  Stadig ingen undskyldning dog. De gemte video fra PS4/X1 væk, så folk blev totalt misinformerede.
  CDPR har fortjent dette rap over nallerne.

 16. CDPR har trådt i spinaten og det skal de naturligvis kritiseres for og vide at de har tabt noget af den tillid spilfans verden over havde til dem. Den tillid skal genopbygges og det opnår de kun ved at anerkende fejlen er hos dem og så ellers se at få dette spil på rette køl. Med andre ord der er en masse arbejde foran dem, men jeg håber CDPR kan komme igen og denne gang har lært lektien. Der skulle jo gerne komme et The Witcher 4 engang……

 17. #21

  Cdr har hele tiden skulle lave spillet til x1 og ps4. Første gang verden hørte om det spil var i 2012. Der var ps4 og x1 ikke engang udkommet.

  Red dead 2 er et kæmpe detaljeret sandkasse spil, som kører fint på ps4 og x1. Så det virker som et indie studie som prøvede at lave et AAA spil.

  Rockstar må give cdr noget spil undervisning.