tirsdag, august 21, 2018

Loot boxes vil blive fjernet fra Forza Motorsport 7 & Forza Horizon 4

Turn 10 Studios er de seneste til at gøre op med loot boxes. I et indlæg bekræfter de, at loot boxes vil blive fjernet helt fra Forza Motorsport 7 og heller ikke være en del af det kommende Forza Horizon 4.

Fortnites succes synes at kannibalisere flere store eSports titler

En nyt blogindlæg fra SuperData, påpeger at Fortnite-succesen går udover flere større "franchises", som bl.a. Overwatch, League of Legends og Counter-Strike: Global Offensive.

Overwatch fejrer ankomsten af Wrecking Ball med gratis weekend

Skulle du være interesseret i at give Overwatch et forsøg, kan du spille gratis i denne weekend. Med ankomsten af Wrecking Ball, tæller spillet nu 28 helte.

Tyskland forbyder forudbestillinger af spil uden konkrete udgivelsesdatoer

Køber du en vare, har du krav på at vide hvornår den bliver leveret. Tyskland forbyder nu forudbestillinger af spil, som ikke har en konkret udgivelsesdato.

Konami lukker ned for P.T. horror PC remake men giver udvikleren en praktikplads

Konami har nu sat en stopper for den uofficielle PC portering af Silent Hills P.T, men har samtidig tilbudt den 17-årige udvikler en praktikplads.

Codemasters afslører samtlige seks klassiske Formel 1 racere i F1 2018

Codemasters har nu afsløret samtlige seks klassiske Formel 1 racere i det kommende F1 2018. Udover 2009 Brawn og 2003 Williams, er bl.a. blevet plads til James Hunts McLaren M23D og Niki Laudas Ferrari 312 T2 fra 1997.

Rainbow Six Siege spillere bortvises for racistiske og homofobiske kommentarer

Ubisoft har skruet bissen på i kampen imod bl.a. racistiske og homofobiske "slurs" i Rainbow Six Siege. Spillere bliver nu sendt til omgående afkøling, hvis de ikke kan tale og skrive pænt.

Sony får skylden for manglende cross-play understøttelse i Fallout 76

Bethesdas Todd Howard er den seneste til at lange ud imod Sony og deres modvilje imod en mere bred og omfattende cross-play mulighed på tværs af konsollerne.

Xbox One juli opdatering tilføjer FastStart til Xbox Game Pass titler

Microsoft har nu udsendt juli måneds system / dashboard-opdatering til Xbox One. Du kan nu gruppere dine spil og der er blevet tilføjet FastStart til udvalgte Xbox Game Pass titler.

Conan Exiles er Funcoms bedst sælgende spil til dato

Conan Exiles er nu Funcoms bedst sælgende spil til dato med over 1.4 mio. solgte spil. Conan Exiles har nu overgået salget af Conan Age of Conan: Hyborian Adventures.

POPULÆRE