søndag, oktober 21, 2018

Rygte: Microsoft er meget tæt på at købe Obsidian Entertainment

Microsoft køber Obsidian Entertainment. I hvert fald hvis vi skal tro en artikel med flere anonyme kilder fra Kotakus Jason Schreier.

Skybound vil færdiggøre The Walking Dead med de fyrede Telltale-udviklere

Skybound Games har annonceret via Twitter, at de er nået til en aftale med Telltale Games omkring færdiggørelsen af den sidste sæson af The Walking Dead. Og det lyder til, at det bliver med Telltales fyrede spiludviklere.

Telltale Games fyrer 90% og lukker ned – alle kommende spil aflyses

I en noget overraskende start på weekenden, blev det pludselig meldt ud, at Telltale Games lukker ned. 225 medarbejdere ud af 250 er fyret fra den ene dag til den anden, og alle spil aflyses.

Fortnite havde den bedste måned hidtil med hele 78 millioner spillere

Fortnite er hverken stagneret eller gået tilbage i popularitet. For Epic har netop annonceret, at august måned var deres mest populære hidtil med hele 78,3 millioner spillere på verdensplan.

Twitch blokeret i Kina efter populariteten eksploderede under Asian Games

Det ser ud til, at den kinesiske regering har lukket for adgangen til den populære streaming-service Twitch. Det gælder både adgang til hjemmeside og mulighed for at hente app'en.

Insomniacs Spider-Man knuser Homecoming-filmen og slår rekorder på stribe

Med 3,3 millioner solgte spil på de første tre dage, har Insomniac Games' Spider-Man vippet God of War af pinden som det hurtigst sælgende "first party" spil, og det slår også indtjeningen for Spider-Man Homecoming!

Capcom lukker deres Dead Rising-studio efter et tab på 40$ millioner

Capcom har overfor Gamesindustry.biz bekræftet, at de lukker deres Vancouver-studio efter de har tabt over $40 millioner i aflyste projekter i Vancouver.

15 europæiske lande danner nu fælles front imod loot boxe

I en ny deklaration har 15 gambling-myndigheder og regulatorer fra 15 europæiske lande samt den amerikanske stat Washington nu sat sig for at bekæmpe den stigende gambling i spilmediet.

Dr Disrespects hus beskudt under Blackout-streaming session

Under en igangværende streaming session med Call of Duty: Black Ops IIII's Blackout mode blev den populære streamer Dr Disrespects hus beskudt.

EA beholder loot boxe i FIFA og bliver nu trukket i retten i Belgien

EA tjener uden tvivl enorme summer for deres kortpakker i FIFA-spillene. Og nu forsøger de at få dem solgt i Belgien, selvom det er gambling ifølge belgisk lovgivning.

POPULÆRE