mandag, februar 19, 2018

Nintendo og Illumination indgår aftale om Super Mario-film

Businesswire bekræfter nu, at Chris Meledandris Illumination Entertainment har indgået en aftale med Nintendo som en fælles produktion af film baseret på Super Mario.

Kazuo Hirai træder tilbage som præsident og øverste chef for Sony

Sonys nuværende øverste chef og præsident, Kazuo (Kaz) Hirai, træder tilbage den 31. marts. Det er dog ikke en degradering. Hirai overtager derefter posten som bestyrelsesformand.

Capcom klar med endnu en hurtig Monster Hunter World patch

Capcom har de seneste par dage udsendt to patches til Monster Hunter: World. Der er tale om mindre rettelser, men spillet har nu rundet et salg på 6 mio.

Yakuza 6 forsinket en måned og når først frem i april

SEGA har meddelt at Yakuza 6 vil blive en måned forsinket og ankomme den 17. april her i Vesten. Du kan dog trøste dig med en demo inden da.SEGA...

Counter-Strike medskaber Jess Cliffe arresteret for pædofili

Politiet i Seattle har arresteret Counter-Strike medskaber Jess Cliffe for "seksuel udnyttelse af et barn". Valve har suspenderet ham indtil der er klarhed over anklagernes omfang.

9 mio. solgte Star Wars Battlefront 2 spil er en skuffelse for EA

Electronic Arts (EA) giver mikrobetalings-balladen omkring Star Wars Battlefront 2 skylden for hvad de kalder et skuffende salg på 9 mio. spil.

Nintendo Switch har overgået salget af Wii U på 10 måneder

9 mio. Super Mario Odyssey, 7.3 mio. Mario Kart 8 Deluxe og 6.7 mio. Zelda: Breath of the Wild-spil er hovedingredienserne til at Nintendo Switch har overgået Wii U...

EA bekræfter at Anthem vil blive udgivet i foråret 2019

Electronic Arts (EA) CFO, Blake Jorgensen, har overfor WSJ bekræftet sidste uges Anthem-forsinkelse. Spillet ankommet i foråret 2019 og vil give plads til et nyt Battlefield-spil til efteråret.

Commodore 64 relanceres i en mini-udgave den 29. marts

Har du som undertegnede været så fjollet at smide din elskede Commodore 64 (C64) ud i mange år siden, kan du den 29. marts anskaffe dig The C64 Mini....

Microsoft køber cloud-gaming platformen PlayFab

Microsoft har netop købt cloud-gaming platformen PlayFab. Det lader til at de styrker deres Azure Cloud-platform med fokus på deres gaming-division.

POPULÆRE