torsdag, januar 19, 2017

ZeniMax hævder at Oculus VR har destrueret vigtige beviser

ZeniMax' $2 mia. søgsmål af Oculus VR og Facebook startede ved en føderal domstol i Dallas, Texas i sidste uge. ZeniMax hævder nu, at Oculus VR har ødelagt beviser beviser.

Windows 10 vil få en “high performance” Game Mode

Windows 10 bliver hurtigere til Gaming. I hvert fald hvis man skal tro Microsoft, der vil rulle en "high performance" Game Mode ud som gradvis test i første omgang.

Dino Patti fik 50 mio. kroner for at forlade Playdead

Dino Patti forlod i juli måned sidste år danske Playdead Games. Nu ved vi at det var uenigheder med medstifteren Arnt Jensen, som fik Patti til at forlade firmaet for 50 mio. kroner.

Nintendo-chef bringer Metroid på banen uden at love mere

Nintendos line-up til Switch er bestemt ikke prangende. Måske er det derfor at Nintendo-chef Reggie Fils-Aime nævner Metroid-serien uden rigtig at ville at love mere.

GTA V er igen det bedst sælgende spil i Storbritannien

GTA V kunne i sidste uge fejre tiende uge, hvor spillet toppede de britiske salgslister. Call of Duty og FIFA er vanen tro blandt de tre bedst sælgende spil.
video

19 minutters gameplay video fra Zelda på Nintendo Switch

DigitalFoundry har fået lov at optage film fra to gennemspilninger af Zelda: Breath of the Wild. Det er der kommet en 19 minutters teknisk gennemgang ud af. Zelda kører i 900p, når du ikke benytter den håndholdte udgave.

Awesome Games Done Quick indsamlede $2.2 mio. til kræftbekæmpelse

43.368 valgte at donere for samlet set over $2.2 mio. i løbet af sidste uges Awesome Games Done Quick festival. Det er over $1 mio. mere end sidste år.

Nintendo Switch prisen på himmelkurs i dag

Meget tyder på at det kan blive en dyr fornøjelse hvis du ikke allerede har forudbestilt en Nintendo Switch. Frygt for et begrænset antal ved lanceringen sender priserne på himmelkurs.

Assassin’s Creed-filmen åbnede som nummer ét i Danmark

Assassin's Creed-filmen åbnede som den mest sete film i weekenden. Den har indtjent for 3.1 mio. kroner i Danmark og gør det ganske godt internationalt.

Psyonix’ Rocket League har rundet 25 mio. spillere

Rocket League er et bevis på at et godt gameplay-koncept sagtens kan fange gamerne uden de kæmpe budgetter. Psyonix fortæller nu at Rocket League har rundet 25 mio. spillere.
- Annonce -

SENESTE