Hvem vinder?

Det er svært at forudse, hvem der vil løbe af med kronen som MMO-spillenes konge, når EverQuest på et tidspunkt bliver for uddateret. Men det er sikkert, at Blizzard med World of Warcraft står med et meget godt kort på hånden.

Billede

Blizzard er traditionelt kendt for at lave spil af meget høj kvalitet og spilbarhed, og der er ingen grund til at tro, at World of Warcraft skulle være anderledes, hvad det angår. Blizzard er i en position, hvor de sagtens tåle at vente med at udgive et spil til det er færdigt.

På det tekniske niveau har Blizzard også særdeles gode forudsætninger. Deres viden fra Battle.net, samt de bitre erfaringer med den kaotiske udgivelse af Diablo II burde sætte dem i stand til at forberede en launch, der ikke bliver lige så pinlig, som FunCom’s udgivelse af Anarchy Online var. Alt i alt tegner fremtiden meget lys for World of Warcraft.

Men hvornår kommer det?


Vanen tro oplyser Blizzard ikke en udgivelsesdato, men nøjes med at sige, “when it’s done”. Ifølge Bill Roper er de dog teknisk meget langt med udviklingen, og det der primært mangler, er at tilføje indhold og historie og at få balanceret spillet af. Sidstnævnte vil bl.a. foregå via en række lukkede beta-tests, og Bill Roper var ikke bleg for at nævnte et år som tidsrammen for den sidste fase af udviklingen. Et hurtigt overslag lyder derfor på, at vi først kan se spillet på gaden om 2 år. Spørger du mig, er det 2 år for meget.

Ekstra guf


16 KOMMENTARER

 1. You lucky son of a’ bitch J-Cop =)

  Nice artikel, sku bedre end det jeg har fået opsamlet i min vilde leech efter WoW info :DDD
  Fanme derfor at vi holder til på DR og ikke skumler andre steder! (modstridende det jeg lige fik sagT?

  Kommer der noget om WarCraft III også ?

 2. Meget velformulet, sjov og fyldig preview af Blizzards nye spil. Dog vil jeg mene at det er træls af at man skal betale for at spille…
  Takker for artiklen:)

  Mvh Invader

 3. jeg hader rollespil.
  men i et warcraftmiljø? … :DDDDD
  det lyder jo GIGA godt.
  woohoo jeg vil være en af dem der siger “troll ready”

 4. Damn jeg tror at det bliver for cool det spil, og jeg har sq ik noget imod at BETALE, når Blizzard laver et online spil….
  Blizzard har sq aldrig fejlet, og det kommer de aldrig til.
  nice work J-Cop!!!

 5. jeg tror at jeg ville komme til at holde af det spil jeg ville helst ikke betale men nær nu det er blizzard og det ser flot ud og det ikke er så maget så går det jo nok…

  Cool…