Servere

Bill Roper kunne endnu ikke røbe nogle specifikke tal for, hvor mange spillere Blizzard forventer at lukke ind på hver enkelt server, men et forholdsvist sikkert bud er et par 1000 per server – måske mere. Antallet af servere er heller ikke fastlagt, ligesom fordelingen af dem ikke er. Dog tyder det ikke på, at vi skal snydes her i Europa, da Bill Roper ikke afviste muligheden for et Europa-realm på linie med Diablo II.

Du må frem med pungen

Billede

Det, der nok kommer som det største chok for mange, er at World of Warcraft bliver et betalings-spil. Med andre ord, skal du betale et månedligt beløb for at få lov til at spille på serverne. De penge du betaler, går til at holde serverne kørende, konstante udvidelser af verdenen samt til de 15 personer, der er der for at forkæle dig med specielle events og generelt gøre din oplevelse af spillet så optimal som muligt.

Bill Roper kan på nuværende tidspunkt ikke udtale sig om hverken prisleje eller betalingsformer, da deres forretningsplan for spillet ikke er 100% fastlagt endnu. Tager vi et kig på eksisterende spil i samme genre, lyder et bud på højst $10 om måneden fornuftigt.

Hvad med Battle.net?


Blizzard lover, at udgivelsen af World of Warcraft ikke vil få nogen indflydelse på den populære og gratis service, Battle.net. World of Warcraft-serverne vil ikke komme til at køre på hverken samme maskiner eller samme linie som de i forvejen trængte Battle.net-servere. Vi behøver heller ikke være bange for, at Blizzard lugter penge og begynder at kræver et beløb for Battle.net.

16 KOMMENTARER

 1. You lucky son of a’ bitch J-Cop =)

  Nice artikel, sku bedre end det jeg har fået opsamlet i min vilde leech efter WoW info :DDD
  Fanme derfor at vi holder til på DR og ikke skumler andre steder! (modstridende det jeg lige fik sagT?

  Kommer der noget om WarCraft III også ?

 2. Meget velformulet, sjov og fyldig preview af Blizzards nye spil. Dog vil jeg mene at det er træls af at man skal betale for at spille…
  Takker for artiklen:)

  Mvh Invader

 3. jeg hader rollespil.
  men i et warcraftmiljø? … :DDDDD
  det lyder jo GIGA godt.
  woohoo jeg vil være en af dem der siger “troll ready”

 4. Damn jeg tror at det bliver for cool det spil, og jeg har sq ik noget imod at BETALE, når Blizzard laver et online spil….
  Blizzard har sq aldrig fejlet, og det kommer de aldrig til.
  nice work J-Cop!!!

 5. jeg tror at jeg ville komme til at holde af det spil jeg ville helst ikke betale men nær nu det er blizzard og det ser flot ud og det ikke er så maget så går det jo nok…

  Cool…