Jeg er en kæmpe luder. Ikke som Anne Grethe, der er lidt for glad for de firbenede hovdyr. Ej heller som de stakkels parallelimporterede slavepiger på Istedgade. Men en grafikluder. Og nok en af de største af slagsen. Derfor takkede jeg ikke nej, da Ubisoft tilbød mig at prøvekøre PC-udgaven af Tom Clancy’s The Division på et særdeles savlfremkaldende treskærms setup.

Hvor slemt kan det lige være?

Jeg ved faktisk ikke, hvorfor jeg elsker god grafik så højt. Men det står så galt til, at jeg investerede 40.000 kr. i et af de første og for den tid bedste fladskærms TV, da de ramte markedet. På en S.U.! Og i min nuværende gaming-PC banker der et sprødt og meget lækkert Titan X, der med sine 10.000 kr. er ekstremt ”overpriced” rent pris / performancemæssigt. Det er dyrt at være grafikluder, men jeg kan ikke lade være. Hvorfor spenderer jeg tegn på at fortælle jer om det her? Jo, for I skal alle vide, at jeg nok værdsætter den gode grafik mere end gennemsnittet.

”Downgrade-gate” mærkatet er blevet smækket på Watch Dogs, The Witcher 3 og i den seneste tid også på The Division. Da Ubisoft løftede sløret for The Division for snart tre år siden, måtte undertegnede da også finde hagesmækken frem, og min ene hånd greb nærmest per automatik efter dankortet, alt imens den anden hånd loggede mig ind på min yndlings hardware pusher.

Jeg er helt sikker på, at mange af jer ”rushere” var lige så imponerede. I husker sikkert også videoen (se den herunder), hvor en flok agenter begav sig ned ad en total smadret avenue i New York, hvor især mængden af detaljer og lyssætningen imponerede. Allerede der, var det meget tydeligt, at hverken Xbox One eller PlayStation 4 ville kunne smide sådanne billeder ud i en spilbar udgave, med mindre du er fan af slideshows eller stilbilleder. Men det er noget helt andet, når det kommer til Pc’en, der især i denne generation er konsollerne langt, langt overlegen på hardware-siden.

Spørgsmålet er så, hvorvidt Ubisoft har ramt det afsindige høje niveau, som de lagde ud med i 2013?

18 KOMMENTARER

 1. Supper lækkert preview BB! … Det er skønt at læse dine artikler.

  God bedring – og god fornøjelse med betaen … Det kan være vi mødes i darkzone i løbet af weekenden

 2. Jeg tror der er smuttet et par “LINK”s

  Det lyder vildt. Det lyder næsten for godt til at være sandt. Jeg er bare bange for hvordan ubisoft-effekten kommer og knepper spillet.

 3. Endnu en gang et velskrevet preview #0, tak for indsigten! Jeg synes (som flere herinde) at det er interessant at se, hvordan spillet efter den linkede E3 demonstration var enormt hyped, for derefter at fordufte helt, for nu igen langtsomt men sikkert at komme tilbage på “hypesporet”.

  Jeg regner uanset hvad med at skulle prøve det før eller siden.

 4. #1 Tak … og tak Er snart på toppen igen. men damn. Får man feber efter en tur i sydafrika, så skal man åbenbart testes for malaria, denga-feber, snegle-feber og mother fucking e-bola. Men de fandt intet, HAHA!

  Og håber vi ses i dark zone. Jeg er good guy

  #2 Tak, de er rettet nu

  Tja, ift “Ubisoft” effekten, så er der beta snart, så får vi alle lov at se, hvad der reelt er i spillet. Glæder mig sååååå meget til at se spillet på min egen PC hvor jeg styrer det hele selv

  #3 Hehe, Det var så lidt. Jeg kommer aldrig til at være en fortaler for pre-orders af spil. Men at presse/inspirere folk til at smide penge efter ny hardware, det er lige mig!

  #4 Thx mate. Og ja, det har været en rollercoaster med hypen. Først op, så meget ned, og efter pressen har fået fingre i spillet, så op igen. Nu mangler vi bare beta og release. Er så spændt!

  #5 Takker! Og du ved godt, at du kan købe beta-adgang for 10-20kr ikke?

  https://www.g2a.com/tom-clancy-s-the-division-global-beta-code-1.html

  OK, den er steget lidt siden sidst. Men det er muligt her.

 5. ak ja gaming dengang er der skete noget hvert halve år og 3 år gamle spil lignede noget fra et årti tidligere. Idag sidder vi og ser om et spil ser ligeså godt ud som 3 år gamle dev screenshots. Ikke noget at sige til at det er svært at holde interessen lol.

  Please en eller anden gaming gud giv os gaming ala 90erne og 00erne tilbage så vi kan blive revet væk. det her sucks!

 6. #9 Jeg kan nu stadig blive revet væk. Elsker det. Vil bestemt ikke have gaming ala 90’erne igen. Lige nu er der sindssygt gode spil i nærmest alle genrer, og det har aldrig været bedre at game.

  Og ja, i toppen af kransekagen er der mange sure internetkrigere. Det er dog fint i mig bog. Nogle gange er jeg også selv sådan en

 7. Noget det vigtigste en anmelder kan gøre, at at klarlægge egne præferencer så teksten kan læses i dette lys. Det har jeg sjældent set gjort så elegant og underholdende som her.

  Tak for det.

 8. Det her preview har flyttet en del på min interesse for det her spil. Jeg har slet ikke fulgt det, da jeg hele tiden har tænkt at det jo nok “bare var endnu et konsolspil”. Men det ser satme godt ud, og det lover jo godt med de grafiske settings og gode mouse+kbd egenskaber.

  Jeg har læst lidt om det, og det lader jo til at være lidt mere end bare end typisk lineær shooter (*gaaaab*).

  Mit Sauron eye vil nu følge det frem mod udgivelse. Tak for preview Banan.