SRA3L er endnu en gang klar til at starte på en ny sæson af deres yderst populære RA3-liga. Svenske Defcon, som har vundet de sidste 3 sæsoner, har valgt at skippe denne sæson, hvilket blot skulle give de danske klaner en endnu større chance for at få guldet hjem til Danmark.

Indledning + pulje 1

Indledning


Danmark deltager endnu en gang med op til flere lovende klaner, og jeg vil derfor gennemgå de enkelte puljer, samt give mit bud på hvem jeg tror der går videre til playoffs.

Der er denne gang tilmeldt hele 15 danske klaner i SRA3L, hvilket må siges at være flot, i betragtning af at der i alt er 48 klaner tilmeldt. Nogle af de nye danske klaner er gengangere, men der er så sandelig også kommet mange nye med, hvilket blot kan betegnes som et plus fra vi danskeres side.

Pulje 1:


Der er i den første pulje 2 danske klaner med, som begge er nye. Disse er henholdsvis WiD (Warriors In Darkness), og casus – violenth death.

WiD:WiD er en, indtil nu, forholdsvis ukendt klan, hvilket blandt andet skyldes at det også er en meget ung klan. Af members er blandt andet CooleR, og McFrag fra den nu døde Relenless Assault (rA). WiD har indtil nu ikke været med i nogen officielle turneringer, men har derimod spillet en del træningskampe. Dog vil jeg alligevel ikke spå dem nogen stor chance for at komme videre til playoffs, hvilket blandt andet er på grund af de andre klaner i deres pulje.

WiD er nemlig, uheldigvis, havnet i samme pulje som svenske QPO, som i øjeblikket også spiller med i ClanBase‘s EC4, hvor de har vist gode præstationer.
QPO består primært af tidligere defcon-spillere (eftersom at defcon har valgt at skippe denne sæson), og de kan altså derfor give hård modstand.

Derudover er WiD også i samme pulje som svenske omnis, der, på trods af at de primært er Quake 2-spillere, stadig er rimelig gode til RA3. Ydermere er de i pulje med danske casus, som også deltager i deres første turnering.

Casus:Casus er som sagt også en ny klan, som indtil nu kun har spillet træningskampe. Deres spillere stammer fra både TDM- og RA3-scenen, og skimter vi listen, kan vi blandt andet se navne som wavie, drex og svenske thadog (som før hed ma3). Jeg vil nok spå casus til at have en større chance for at nå playoffs end WiD, selvom puljen dog stadig er meget svær, og kampen om at blive en af de 2 bedste og dermed gå videre, er stor.

25 KOMMENTARER

 1. #4 – gid det var så vel har slet i ik set ham på serverne endnu ;(

  – gl @ dk… vi ses i finalen CoE? ;DDDDDDDDD

 2. nice prox
  Men dog mener jeg vi (-F_) har lige så stor chance som 33 for at gå videre
  Ingen tvivl om dots vinder pulje 8, men jeg tror det er 50/50 hvem der går videre af 33/-F_ (bliver nok afgjort på den kamp de har mod hinanden…)

  Ellers var det sq en fornøjelse at sidde og læse!

  Keep it up :))

 3. pænt prox…

  lyder lidt som om du har mistet respekten for 7th jeg mener…
  De skal overraske for at vinde over CoE, de har lang tid været blandt toppen af dk ra3 klaner – har de ikke været toppen? -, du nævner intet om (imodsætning til med fx CM) at de faktisk har klaret sig glimrende i de foregående sra3l sæsoner, plus at du mener de tabte dql til sng… jeg mener, har man tabt dql fordi man bliver nr. 3 foran CM og CoE?

  anyway nice at vi har endnu en aktiv ra3-skribent på dr… så mangler vi bare lidt mere aktivitet på tdm-området :]

 4. har man ik tabt hvis man ikke har vundet? – som jason watt sagde, når man bliver #2 er man bare den første taber

 5. Kampen mod CoE den anden dag kunne vi lisså godt have vundet, men vi manglede lige det sidste prac. CoE spillede rigtig godt, og jeg var egentlig lidt overrasket at vi faktisk kom ud i 3 maps mod dem, da vi ikke har spillet ret meget sammen (pcw’s/cw’s) her på det sidste i 7th. Jeg har selv været mest aktiv for engelske induce.

  Nu er SRA3L startet og vi har besluttet os for at pracce mere for at opnå et bedre resultat end sidste SRA3L, hvor vi røg ud i kvartfinalen til de senere finalister, rebel. Og så skal vi have revance mod CoE, som vi møder i 3. kamp i puljen :>

  Og DOGL starter vel også snart..

  GL til resten af de danske claner

 6. ..nok prox.
  Dog er der noget der undre mig lidt, – du skriver følgende om 3V : “De har indenfor de sidste par måneder fået stablet et yderst stabilt hold på benene, og jeg tror derfor også, at de er sikre på at gå videre til playoffs”.
  Jeg er enig med dig mht. om de går videre til playoff (for det gør de!), men at du skriver at de har fået et stabilt hold, undre mig lidt da flere spillere har leavet og andre joinet.
  men igen…nice work there…
  //Goth1C

 7. I ville jo alle dø skrigende, hvis ellers ye (og resten af 7th) ga’ campe os igennem de røvsyge ra3 clanwars. ka man ik fixe en liga med pickup teams, der campes der sqt så møj igen

 8. ja nice nok prox, egenligt helt ok læsning…
  men jeg bliver sq lige nød til at brokke mig.
  Siden hvornår har rtl altid været en mid-table klan?
  li bortset fra sidste sra3l tror ye vi har været nummer sjok i samtlige sra3ls og dql’s vi har vært med i :]

  og det er ikke inaktivitet….vi healer bare :>