Gamescom i Köln er netop lige skudt i gang og derfor har EA/DICE i anledningen valgt at fremvise en ny multiplayerbane: Paracel Storm. Er du kæmpe Battlefield-fan, så er du forhåbentlig allerede ved at afprøve kræfter med det nye Battlefield 4 i Köln sammen med Phonetic. Hvis ikke så er det jo rimelig heldigt at Daily Rush kan bidrage med vores førstehåndsindtryk af det kommende spil. Læs med her!

Velkommen til Frostbite 3

Lad os starte ud med følgende: Battlefield 4 (BF4) er lige hvad du forventer og mere til. DICE har haft næsten 11 år til at finpudse deres kæreste eje og resultatet er langt fra skuffende. Tværtimod. Som gævet Battlefield-veteran er der bestemt en række ting at se frem til og tro mig, listen er temmelig lang. Til at starte med kan vi snakke lidt om DICE’s destruktive tendens og ikke mindst deres nye Frostbite 3-motor.

Den nye motor, som også vil blive brugt i en række kommende EA-spil, åbner op for en nye række features som er med til at gøre BF4 mere grænseoverskridende end før. Til et af de større nævneværdige spilfeatures har DICE været opfindsomme og har opfundet udtrykket ”Levolution”, som er et altomfattende designkoncept som omfatter både små og store features der har en indvirkning på gameplayet. Dette inkluderer alt fra vejrforhold, som påvirker banen både positivt eller negativt, til muligheden for at smadre et skib eller rive en hel skyskraber ned. Meningen med Levolution er netop at bruge Moder Natur og dine omgivelser til din egen fordel, for det er temmelig sikkert at din modstander vil gøre det samme.

Battlefield 4 har som noget nyt valgt at reintroducere Commander Mode hvilket giver spillet en hel ny taktisk dimension. Med Commander Mode, har hvert hold mulighed for at indsætte en Commander, som er den eneste spiller der har totalt overblik over slagmarken. Som Commander kan man til enhver til tid følge kampen gennem First Person View gennem alle Squad Leaders og samtidig give dem specifikke ordrer. Du hjælper samtidig også dit hold ved at indsætte forsyninger såsom våben og køretøjer, som dog er begrænset afhængig hvor godt dit hold klarer sig. Det er derfor essentielt at ens hold har en Commander der både promoverer teamwork samt indsætter forsyninger de rigtige steder og tidspunkter. Som noget overraskende nyt kan man hoppe på Commander-stolen hvis du er den lykkelige indehaver af en iOS- eller Android-tablet, perfekt hvis du har hang til destruktion og ødelæggelse mens du sidder på toilettet hos svigerfamilien.

11 KOMMENTARER

 1. kæææft den blir vildere og vildere den engine

  jeg vil ha et lumberjack spil på frostbyte3

  eller en spætte simulator

 2. Jeg har fået nok at kamp med køretøjer. Jeg bruger dem aldrig selv, og jeg bander og svovler altid, når man vil afsted og hele tiden bliver mødt af en skide tank. Seriøst, fuck tanks!

 3. Glæder mig, spiller stadigt flittigt BF3, køber det til release,helst Premium hvis man da kan købe det på release dagen!

  #7 Jeg har det faktisk lidt omvendt, jeg spiller primært Sniper eller Support og som sniper er det lidt en sport for mig at snipe dem der prøver at repair, og som support er C4 kills de klart sjovest, syntes det er en god udfordring at der er køretøjer med

  Spiller stort set aldrig infantry maps, trods jeg fortrækker ikke at være i et køretøj.