PlayStation 4 rammer Danmark den 29. november. I den forbindelse afholder PlayStation Danmark en storstilet launch event, som du kan komme med til. Vi sætter to billetter til showet på højkant.

Kom med til den største launch event i Danmark

Billede

Den 28. november vil PlayStation Danmark byde på årets største launch event. Det er dagen før PlayStation 4 rammer Danmark og vi har mulighed for at give en af vores læsere to billetter til festen. Det vil foregå i København, men venuen / lokationen er stadig hemmelig, men den vil blive offentliggjort inden længe. Der vil blive budt på en cool konferencier, musik, mad og drikke og så kan du naturligvis prøve alle PS4-spillene et par timer før alle andre. PlayStation Danmark lover at det bliver en begivenhed lidt udover det sædvanlige.

Vil du med så læs videre

I stedet for at lave en simpel konkurrence med det sædvanlige tre spørgsmål, vil vi langt hellere høre om hvorfor du mener at det er dig, som skal med. Send os en mail på adressen ps4@dailyrush.dk, hvor du fortæller os hvorfor du rigtig gerne vil med til PlayStation 4 Launch Party. Du kan også vælge at fortælle en sjov historie med fokus på PlayStation, eller om en særlig spiloplevelse du har haft på din PlayStation. Vi vælger så det mest underholdende / overbevisende argument og giver dig og en ven adgang til festen den 28. november.

BilledeBillede

Vi finder vinderen på tirsdag kl. 12

Vi lader “konkurrencen” køre til og med tirdag kl. 12, hvorefter vi finder vinderen blandt de indsendte mails. For at deltage, skal vi være registreret Daily Rush bruger og du skal oplyse dit brugernavn i den mail du sender til os. Vi vil naturligvis også være at finde ved showet, så du har også muligheden for at hilse på os og nappe lidt godt til ganen og maven i vores selskab. Vi frabeder os dog udfordringer i især FIFA 14.

Vi håber at rigtig mange af jer har lyst deltage.

21 KOMMENTARER

 1. Har lige talt med en kollega fra jobbet, som var til et lignende event her i London. Hvis det bliver det samme som her kan vinderne godt glæde sig, skulle jeg lige hilse at sige!

 2. #13: Ja du har rent faktisk vundet. Vi har mailet dig, men du har ikke svaret. Vi skal bruge dit navn og adresse, så PlayStation Danmark kan sende dig en invitation.

 3. Yukmouth, hører vi ikke fra dig i morgen tidlig er jeg nødt til at trække en ny vinder. Sony skulle have haft svar senest if redags og har allerede holdt dem hen et par dage mere.

 4. Yukmouth nåede det. Mailen var bare blevet flyttet, så jeg så den først her i morges, da jeg tjekkede alt igennem.

  Har givet Sony besked og billetterne er på vej. Tillykke

 5. Tak Phon, og DR.

  Ja, der var gået lidt kommunikationsbrist i den. Heldigvis nåede vi at “finde” hinanden i tide.

  Jeg glæder mig til på torsdag!