For et par uger siden udkom Update 32 til co-op shooteren Deep Rock Galactic fra danske Ghost Ship Games. Med opdateringen fulgte to helt nye missioner, som GuitarLars – redaktionens DRG-mester – har skrevet om her. Samtidig udkom den kosmetiske Roughneck Pack DLC, som indeholder fire nye armors (én til hver klasse), nye paintjobs og en ny hjelm.

Vi har otte koder til DLC’en fra de flinke mennesker hos Ghost Ship Games og du kan vinde én af dem. For at deltage i lodtrækningen skal du bare kommentere herunder og fortælle os hvad din favoritklasse i Deep Rock Galactic er og hvorfor. Konkurrencen er åben indtil torsdag kl. 17, så sørg for at skrive din kommentar inden da.

Held og lykke, miners!

Det med småt: Du deltager i lodtrækningen, når du har kommenteret herunder og i øvrigt opfylder betingelserne for deltagelse. Der udtrækkes otte (8) vindere tilfældigt. Flere kommentarer øger ikke dine vinderchancer. Kun brugere, der har kommenteret inden torsdag den 5. november 2020 kl. 17:00, deltager i lodtrækningen. Nuværende medlemmer af Daily Rush-redaktionen deltager ikke i lodtrækningen. Denne nyhed bliver opdateret med vindernes brugernavne torsdag den 5. november om aftenen og vinderne bliver også kontaktet direkte via Daily Rushs beskedsystem. Bemærk at man skal have Deep Rock Galactic i forvejen for at kunne bruge koden til Roughneck Pack DLC.

Opdateret torsdag den 5. november kl. 18:45

De otte heldige vindere af Roughneck Pack DLC’en er nu udtrukket og vinderne er:

 • FedeAnderzen
 • mplys3
 • garrett
 • Puppetmaster
 • Carl
 • Annony
 • TheBeef
 • medisterKongen

Tillykke til vinderne herfra! I modtager jeres key via Daily Rushs beskedsystem.

32 KOMMENTARER

 1. Jeg er umiddelbart mest glad for Scout. Det er også den jeg højest lvl med. Har klart lagt mest tid den.

  Jeg skal også igen på de andre, men det scout der trækker mest i mig.

 2. Totalt meget Engineer! Platforme, turrets, grenade launcher+lure eller breach cutter+proximity mine.

  Derefter, i prioriteret rækkefølge:
  Gunner (især med autocannon+carpet bomber)
  Driller (sticky flames, yeah!)
  Scout (det’ jo bare Tarzan med korte ben)

 3. Den var sværd…

  Tror engineer, ligger lige over driller,
  plasma granade..ja tak, men ellers kraftfulde våben, og sentry til at tage småkravl med.
  Driller har godt nok det fedeste main-våben, men kasteskyts og secondary er bare ikke godt nok.

 4. Scout fordi jeg med grappling hook kan komme rundt til svært tilgængelige steder og få de sidste rester af Morkite eller guld med ud, eller baite og komme bag en praetorian

 5. Tbh min favorit er Gunner fordi jeg startede med den: ‘den letteste class, mest kaotiske’. Det tiltaler mig at du skal egentlig bare sørge for at holde dit gun varmt, men ikke for varmt. De hjælper også bedst i bug-pulls, når du har en hel skærm fyldt med enemies du gerne vil have fjernet! Så en super lækker support class, der gør at også nooblets (som jeg er til tider) kan bidrage med at få Mission Success Og når man kommer til at rode sig væk fra de andre på opdagelse, så har man jo også høj survival rate, ikke for at nævne en zipline der kan hjælpe!

 6. #23 Det kræver ligesom finesse at skulle spille andet end Brrrrrrr Gunner eller Brrrrrrr Driller fordi der skal tænkes big boy tanker og strategi !

 7. kan jeg lige naa at komme med her ?

  har kun proeve gunner og scouts men spiller mest Scouts pga jeg spiller mest solo og der er scouts grapling hook altsaa guld vaerd