Daily Rush blænder nu op for den nok hidtil største RA3 1on1-turnering i Danmark, med plads til ikke mindre end 160 spillere, som alle vil kæmpe om titlen som den uofficielt bedste dansker til RA3.

Indledning

Indledning

Billede

Der har i lang tid ikke været afholdt nogen RA3-turneringer i Danmark, pånær en enkelt 2on2-turnering arrangeret af Daily
Rush. Dog var denne turnering kun for 10 hold som vi inviterede, da både GC og jeg på det tidspunkt var ret grønne, hvad angår arrangering og organisering af turneringer. Dette har vi nu valgt at råde bod på, ved at arrangere denne 1on1-turnering, som jeg vil vove at kalde Danmarks hidtil største RA3-turnering. Der bliver plads til at i alt 160 spillere kan kæmpe om titlen som Danmarks uofficielt bedste RA3 1on1spiller. På de følgende sider kan du læse nærmere information om hvordan selve turneringen vil komme til at forløbe, og hvordan du selv kan tilmelde dig. Bliver denne turnering en success, har jeg i overvejelserne at arrangere en lignende til alle de danskere der foretrækker OSP 1on1, men dog vil jeg endnu intet love, hvad dette emne angår.

207 KOMMENTARER

 1. jeg synes det er et meget godt initiativ…men, hvad med en liste over de udvalgte spillere? ville være meget nice…og…

  samtlige arenaer fra de 13 mappacks? altså…det er måske liiige lovligt overkill, eftersom det vel nærmest er fysisk umuligt på nogen måde at øve noget der ligner 3×13 arenaer?
  Imo ville det ha været en go ide at sætte 5-6 af de mest spillede arenaer (jasq thunderstruck!) som mulige arenaer…lissom det blev gjort i 2v2 turnerinen for lidt tid siden.
  med 3×13 arenaer er det alt for oplagt at specialisere sig i et totalt ukendt map hvis man er interesseret nok i at vinde…

  In My Humble Oppinion…

 2. Tja men i 1on1 ra3 er det hurtigt at lure en ny modstander og map af. Så hvis opponent er aim (skill =P) mæssigt dårligere sku man gerne ku ta ham ud, uanset arena.

  /give all

 3. Enig klask.

  Jeg synes ikke at arena’erne skal skæres ned til et bestemt antal.

  Hvis man skal kunne kåres som “den bedste ra3 1on1’er”, skal man kunne vinde alle arenaer, og ikke bare Thunder og Drunken Mummy fx..

  Men ellers nice initiativ :]

 4. Spillerliste+tidsplan kommer ASAP. Alle arenas er udelukkende valgt for at øge antal alternativer til Thunderstruck, da jeg så også slipper for at høre på at alle siger “Hvorfor er mapX arenaX ikke med??”.

 5. jeg synes det er en kanon i de med alle maps, som sat siger… man er vel kun den bedste hvis man mester alle maps til en hvis grad.

 6. dunno… men nu har jeg meldt mig til det her “fis”… jeg har prøvet thunderstruck 3 gange : / … og hvis der 3×13 arenaer? så finder jeg jo aller ud af det : /….

  godt være jeg ikke lige fik læst det alt sammen godt nok! men spiller man bedst ud af 3 maps ?

 7. Hehe det skal jeg da være med til …
  der er nogle af de inviterede spiller, hvor der ikke er noget ?

  Hvornår kommer de sidste på listen over de inviterede spiller.
  Er der overhovedet 160 ra3 spiller i dk ?
  Men ser da frem til det.

  -CoE-NightBreaker

 8. Map: Hver spiller vælger selv en arena, på et af de i alt 13 maps i Rocket Arena 3 (!). Dog må Clan Arenaen ikke vælges, da denne selvsagt er for stor til 1on1 – så der er altså frit spil for valg af map.

  YIIIIIIIIR (o;

 9. #19 igen

  Jeg håber der er 160 spillere – der er jo intet til hindring for, at en TDM-spiller også godt kan melde sig til – det er jo trods alt “bare” RA3 1on1

 10. jeg er tdm spiller : )) … og jeg er sq med (o; … jeg gider bare ikke møde en eller anden “old ra3 legend” i min første ómgang : /

 11. Nice prox, retti nice enda.. Glæder mig vildt til at deltage, eneste minus er dog de seedede spillere.. Pænt mærkelig liste, ikke fordi jeg mener jeg selv burde være på den, men hvorfor skal tdm spillere der aldrig har været på en RA3 server før slippe for de kampe hvor man netop kunne få sig nogle griner overraskelser? Virker pænt kedeligt.. Men men, det er selvfølgelig jeres afgørelse selvfølgelig =(

 12. jeg er tdm spiller : )) … og jeg er sq med (o; … jeg gider bare ikke møde en eller anden “old ra3 legend” i min første ómgang : /

  Gæt hvem der mødte Ody i første omgang i den Turnering som Danken vandt over netop Ody ( vel 1 – 1,5 år siden nu ) ????

  Det gjorde pænt av…

  Well ye s0kede dengang og soker endnu mere nu =/

 13. #27
  Det er muligt at de aldrig har været på en RA3-server, men det gør ikke deres aim dårligere

  #28
  Det hedder Danish Unofficial RA3 Championship – gæt selv

 14. jeg ved ikke…ok du kan da godt sige du kun er dk’s bedste hvis du kan vinde på samtlige maps men…hvorfor? der har da så vidt jeg ved aldrig været en osp 1v1 turnering (som de fleste vel tar som det reelle verdensmesterskab?) hvor samtlige 1v1 baner har været med?
  i det hele taget kan jeg ikke mindes nogen turnering hvor der (lissom der kommer her) har været over 30 maps man ku vælge imellem – ok, ra3 maps er så osse en del lettere at “lære” da der ikke er timing eller noget alligevel…men inden for rimelighedens grænser – personligt kan jeg da mærke at jeg spiller en hel del bedre på thunderstruck end jeg gør på evolution…simpelthen fordi dem jeg spiller imod på evolution har øvet det map meget mere end jeg… (spiller det stort set aldrig)

  Men som sagt, det ligner da en fed turnering alligevel – og glæder mig da til at deltage i den…

 15. Enig med Harky der, skod at invitere tdm spillere som aller spiller ra3, til et uofficelt dm i ra3..Ra3 spillere som aller spiller tdm bliver vel ikke inviteret til OSP DM 1v1?

 16. Sjovt han har inviteret The Eagle med han er god osp spiller men knægten kan jo ikke engang finde rundt i Thunder:) ligesom resten af Vikings gruppen. Men en ting der undre mig. Hvis de er blandt de bedste i landet altså de inviteret, hvorfor så ikke lade dem spille runderne og vise at de er de bedste og slå os andre? jeg vil nemlig gerne nyde at give nogen af dem en røvfuld.
  Bastian? har han overhovedet ra3 modet?
  /Einy:/ men ellers synes jeg sq det er rigtig nice at proximus at lave sådan noget, sådan min dreng

 17. Ra3 spillere som aller spiller tdm bliver vel ikke inviteret til OSP DM 1v1

  nei det kan du jo så få ret i…men, det her jo nok osse en del at gøre med at en osp 1v1 grøn elite ra3’er reelt ikke ville ha en chance blandt de ‘goe’ duel spillere…

  hvorimod de goe tdm’ere derimod har en pæn chance for at spille forholdsvist lige op med en ‘elite’ ra3’er…for at skære det i pap…

  og einy, det kan da godt være du ville [i]“nyde at give nogen af dem en røvfuld.”[i] men det er jo ikke sikkert at alle har din…ehr…’kampgejst’ efter at møde en af dk’s bedste ra3’ere i første runde…og på den måde som det (rimeligt velovervejet imo) er lavet her risikerrer man heller ikke at de 2 bedste møder hinanden i første runde…

 18. lol einy.. tvivler stærkt på bastian eller en af vikingerne ikke skulle kunne vise de fleste af os hvordan tingene hænger sammen..

  unicorn, som talsa siger – en spiller der aldrig har spillet andet end ra3, vil blive rapet totalt i en osp 1v1 (mod en habil osp-spiller), da osp 1v1 er så meget mere taktisk, og indeholder mange flere faktorer, end ra3 1on1 gør.. ra3 1on1 er overvejende aim, der er en grad af taktik, men slet, slet ikke på samme plan som i osp 1on1.

 19. Præcis som folk siger – en OSP’er har større chance for at vinde over en RA3’er i hans mod, men en RA3’er ville stort set aldrig kunne gå ind og vinde en alm. 1on1 mod en OSP’er, da det handler om en del andet end aim, hvilket RA3 primært gør. I almindelig 1on1 skal der også tages forbehold for timing af våben, armors, høre hvor fjenden er, og lignende. I de arenas der er valgt her til turneringen er det kun få af dem hvor man ikke stort set kan se fjenden hele tiden.

  Mht. at alle arenaer er med. Well, jeg har tilføjet en regel om at man skal sige sit map mindst en dag i forvejen, for at man ikke skal føle sig komplet ny på mappet, hvis der bliver valgt et underligt. Dog tror jeg faktisk at mange vælger at holde sig til de arenas der ofte bliver spillet på de forskellige maps i forvejen, da det er de bedste/fedeste.

 20. Nice prox!

  Og så svinerne :o)…

  Jeg kan slet ikke forstå at du kan finde på at seede tdm/osp spillere frem for en af alle de ra3 spillere derude der kan finde ud af at spille (og nej jeg siger ikke at osp/tdm folkene ikke kan spille), de osp/tdm spillere har ca. 0 vist os eller andre hvad de kan i ra3 så det er vel oxo kun rimeligt at de får lov at spille de kampe som der er MANGE af de danske ra3 spillere skal igennem oxo!

  z0z

  P.S.
  proxi, gi min plads til en anden ra3 spiller. jeg tror godt jeg vil spille fra første runde af da jeg godt mener jeg kan være heldig at klare det, så gi min plads til en ROCKET ARENA 3 spiller og ikke en osp/tdm spiller tak

 21. osp aim og ra3 aim er jo slet ikke det samme : ( … jeg rammer like 0% med lg og rail i ra3! … så spillere som eagle og sådan nogle tdm tosser kan vel ikke bruge deres osp aim til en skid?
  )o; … eller jeg kan sq ikke

 22. du har lidt ret moonie… os osp spillere bliver forkælet med en lækker netkode, som gør skaft og rail en del mere “LAN like”. Jeg gamede lidt ra3 for leden fra min soke adsl, og var også pænt overrasked over hvor meget mere skaftet hænger efter sammen lignet med osp…

  Men med et par timer i selvskab med RA3 skulle det gerne være rettet op, i alt fald for mig.

  anyway, bliver spændende at se om mit useless aim duer til noget i ra3, jeg er jo en taktik only gut.

 23. hvem var det der vandt sidste ra3 2on2 invitational ? mig og yodaz, tdm spillere q8( og hvem vandt dql ? .. gjorde AN.. er nok dem der har spillet mindst ra3 og mest osp i div a…… osf

 24. Jamen Hazzi du vil få dig en overraskelse hvis du tror du kan gå ind og vinde sådan lige uden vidre. Bang og smask så ligge du der og tuder. Zozze ligegyldig om du starter som de inviteret eller ej tror jeg højst sandsynlig at du kommer som blandt de 8 bedste:/ med mindre du møder moonie han er gal den knejt:)=

 25. hazzi var jeg med der? nej tror jeg ikke:) men du har jo heller ikke sagt ja til invitationen så den diskution er vel tabt der:/

 26. glæder mig sq til at se dig jorde al modstand, og mane alle kommentarer fra hazzi osv. til jorden når du tilsidst står med vindertrofæet højt køvet over dit hoved….(spor selv om dette var sarkasme)

 27. Har aldrig sagt jeg kunne vinde. Men jeg ser personer der ikke er inviteret som muligvis godt kunne gå hen og smække de flest rimlig meget til jorden. Jeg mener også selv at jeg kan slå nogen af dem på listen, men tror ikke selv på jeg kan jorde en som Charon, Zozze, Doomhammer, Xerex, og nogle af dem:/

 28. nu skal i lige ta de 32 seeded spillere med et gran salt
  spurgte man en som f.eks doomhammer om at finde 32 af de bedste ra3 spiller i DK ville der nok komme nogle helt andre navne (måske halvdelen ville være de samme navne)
  for de 32 som er udtaget er jo ifølge Proximus de bedste.

 29. #67
  Var ikke alene om at lave de invites, men du har alligevel tildels ret – eftersom at vi jo ingen turneringer har at vurdere folk på, samt at scenen generelt er så stor. Dertil kommer, at mange har en underlig vane med at fake tit – lidt svært at bedømme dem så..

 30. Xerex jeg sagde at du var en af dem jeg regnede med jeg ikke kunne slå, Men ville da være en fryd at møde sarac. Og on1 du er seeded kan jo ikke møde dig i min første kamp:) abe.

 31. yea einy – men det kommer du ikke til, jeg sørger for at jeg ikke skal møde dig nu – er blevet pænt bange =(

 32. hehehe : )) … men jeg fatter ikke 5% ra3 : /…. jeg kiggede lige de forskellige maps igennem!… og ved i hva’ jeg fandt ?? … et map som hedder Moon MAN :)) …arhg c00l?

 33. hehehe… sq da ikke drille mig… jeg har da hørt om de andre… men så SÅ jeg lige de der navne… og gah tænkte jeg!! er det nogle bots eller hva’ : / … kanske det var en fejl jo = (

  men de er vel real nok som det ser ud! : )

  btw xerex kan du ikke låne legend 200kr? …han har ikke penge til tlf lan… den bums (o;

 34. Talsa jeg gider ikke møde dig for tror godt på du kan slå mig, jeg vil ikke sige hvem jeg ikke mener skulle være på den liste for ikke at disse dem. Men jeg mener så at visse andre skulle være på den. Men det er jo min mening, og dem “jeg” synes er bedst.

 35. btw… proximus… ville det ikke være bedre at spilel bedst ud af 3 maps?? … altså det sys’ jeg ville være en rigtig go’ idé

 36. #100
  Det synes jeg også selv – men det bliver en endnu strammere tidsplan så. Som det ser ud lige nu, skal jeg nok bruge ca. 8 timer på turneringen lørdag og 10 søndag + det løse her forud for slutspurten.

 37. der var en til Heat, Men som sagt proximus jeg synes det er nice du/i har lavet det her, det skal du/i sq have. Det er sådan noget her der sætter gang i det, alle kan vel finde en de selv synes er bedre end dem som står på listen. Jeg overdriver jo også rimlig tit:)
  Gl til jer gutter ud over talsa, han er svensker og er skinhead.

 38. Vi har i alt inviteret 32 af Danmarks bedste Quake 3 spillere (quote proximus)

  eh..

  evt. ret det til Danmarks bedste ra3 spillere, ikke quake..

 39. Talsa man ligger som man har redt…. Har du noget imod racister? Så er du jo faktisk selv racist? for en racist er en højre udviklet race end normale mennesker.

 40. Efter at have brugt et par mins. herinde, slår det mig…:
  Denne diskussion afviger næsten ikke en tomme fra diskussionen omkring RA3-landsholdet (tror det var sidste år).

  Folk HIMLEDE op omkring hvorfor den og den ikke skulle være med.

  Og her er det da fuldstændig ligegyldigt.

  Hvis folk nu engang er så gode (bliver sikkert klasket 11-0 i min første kamp), så kan de sq da bare melde sig til at baske os andre og vinde.
  Det budre være muligt, hvis folk nu er så gode.

  Ens chancer bliver jo ikke særlig meget mindre af, at skulle spille to kampe ekstra. Man møder jo en masse n00bs (som det jo hedder på underground gangsta-slang) som man træder hen over.

  Less bitching, more fraggin people!!!

 41. lidt for hurtig på tasterne, det var højer udviklet:) #120 du har en point men det var talsa der startede, DET VAR HANS SKYLD.

 42. 101 tilmeldte i alt. Nu mangler vi kun 27 personer, for at turneringen kan køre præcist som jeg har skrevet – ellers kan jeg blive nød til at finde en alternativ måde at køre starten på, således at alle alligevel kan deltage. Dette kunne eventuelt være noget med at tilfældige personer skal spille en kamp mere, men skal jeg ikke kunne sige endnu – og måske når vi op på 128 tilmeldte inden turneringsstart.

 43. At bruge DR hosted servere bliver ikke helt smertefrit.
  Godt nok lagger de en gang i mellem – så længe det sker for alle er det vel “fair”. Men CyberCity brugere for nogle ret så grumme Timeouts på DR serverne en gang hver 20minut eller lign. Dette synes jeg bestem der skal tages hensyn til. Noget ala når en CC bruger går i imeout mode så SKAL modstanderen vente til CC spillerens ping er stabil igen.

 44. Når det er en online tournament er det imo ens eget prob, at få en spilbar linje, så må man tage på netcafe eller fixe noget andet. Så er det bare synd hvis ens linje hopper i dammen…

 45. Men nu er det måske også muligt at man hopper på en boomtown og afvikler kampen istedet?

  Jeg gider ihvertfald ik og spille på laggy server i alle mine kampe hvis jeg da får mere end en

 46. er vel lidt op til folk selv om de vil vente på at en eller anden cc dude har go ping igen…

  men det er vel go sportsånd og gøre det ik…. =P

 47. Hvaa…
  Kommer der ikke snart en plan over hvem der skal møde hvem i første runde?
  Den starter trods alt om to dage, så det kunne være meget rart at vide hvem ens modstander bliver.

 48. #144
  Der kommer en tidsplan op i løbet af imorgen. Dog er der kun 101 tilmeldte, så jeg bliver nød til at finde ud af noget så alle kan deltage alligevel. Er dog bange for at jeg bliver nød til at sige, at jeg slår med en terning, og finder 27 personer der går videre uden kamp (svarer til at de har vundet deres første kamp).
  Dette vil sige, at ud af de 101 spillere kommer 74 til rent faktisk at spille en kamp. De 64 som går videre, vil så være de 27 heldige, samt de 37 der vinder deres første kamp. Dette er selvfølgelig unfair overfor dem der bliver nød til at spille en kamp for at gå videre, men jeg kan ikke se nogen anden umiddelbar løsning.

  Bemærk – jeg siger hermed ikke at det bliver sådan, men det er en for mig yderst oplagt måde at løse problemet på.

 49. Det er da nok noget om.

  Ps: Hvis du vælger 27, bør du nok tage dem, du ved vil klare sig godt (folk fra #v og dots ect.).

  Det er måske unfair for nogle med stort potetiale, men på den anden side, har du jo lavet turneringen og sådan er det også med de inviterede spillere (du har valgt dem).

 50. Jaaa, for det første så er det store RA3-claner (jeg tænker på store claner, som nogle der deltager i CPL-turneringer og vinder i DQL osv). Disse folk har større chance for at komme langt, end folk, der f.eks. er clanløse (jeg nævner ingen navne), hvilket er derfor at de burde gå videre uden kamp. For lissom at give turneringen bedre kampe senere hen.

  Jeg ved ikke om du er erfaren RA3-spiller, men efter hvad jeg har læst i dine indlæg og i din profil, så tænkte jeg (undkylder mange gange) altså ikke på at nævne dig.
  Kom, slå mig, bare slå til…

  Nå, nu må vi jo se…

 51. jeg undre mig lidt over hvorfor der er så mange der sidder over? og de ikke bare spiller mod hinanden og så en sidder over? Jeg ler altså også grumt over vicon er på. Men proximu`s valg.

 52. #155
  Som jeg også har forsøgt at forklare så mange andre, går systemet ikke op ellers.
  Der er 104 tilmeldte – jeg kan sagtens sige ok, vi spiller bare 52 kampe. Så ryger 52 ud af turneringen, og 52 går videre til igen at skulle spille mod hinanden, i den anden vind eller forsvind runde. Så er vi nede på 26 spillere – om skal spille vind eller forsvind mod 32 inviterede spillere .. og så opstår problemet bare der? Jeg ved ikke med jer, men jeg foretrækker at løse problemet i starten af turneringen, før vi nærmer os nogle af kampene med “kendte” spillere.

  Og jeg kan ikke bare sige, at så går 6 invites videre uden kamp – det kommer ikke til at passe med vores bracketsystem.

  Mht. at VicoN er valgt, kan jeg kun sige en ting: han spiller faktisk pænt godt i forhold til visse andre personer (hej einy^progamer). At han ikek er quake3spiller er som sådan lige meget, eftersom at han er god. Fatal1ty kan også stoppe med at spille quake3, og dermed ikke være quake3spiller, men alligevel være god og blive inviteret til turneringer.

  Er nok stavefejl osv i det ovenstående, har rimelig travlt ligenu..

 53. vi får at se hvad den cs spiller kan, men en anden ting jeg kan kun læse 26 inviteret spiller jeg ved ikke om det bare ikke er opdateret, ville bare lige gøre dig opmærksom på dette

 54. sq da heller vælge baloo frem for vicon(rail only?) baloo spiller langt mere krankt…
  men er vel prox’ beslutning, så sårn er det.

 55. Ehmm nu er det sådan at VicoN rent faktisk er en meget habil Q3 spillere og han er ikke blevet dårligere af at spille CS.

  Syntes at det ser ret godt ud det du har lavet der Proxi

  Håber da at jeg kan gøre mig fortjent til at gå direkte videre til 2nd runde

 56. Ved heller ikke hvem duk3 er men hvis jeg går vidre og moonie går vidre så fix lige mig mod ham så jeg er sikker på at møde de såkaldte “kendte”=)

 57. roflmo… så startede pisse konkurrencen igen.

  Hva fan tuder i over… hvad med at stramme balderne og bevise i høre til i den næste runde hvor de 20 stk. spillere som fik lov at gå videre til næste runde… ffs… det er en runde.. get over it?

 58. Ja, kanske i sku tage og kigge lidt i Goodsmurf’s klumme om udvælgelsen af klanerne til ec5… For at opsumere, så skriver han at grunden til at der kun er 32 klaner som kommer med, er at det bliver sværer og sværer at udvælge de bedste jo flere der kommer med, forde der er flere og flere som synes de er li så gode. EC5 øffeøf….

 59. ja, ye forstår ikke folk gider diskutere det her, det ændrer jo ikke
  situationen for den enkelte person alligevel.

  der er et eller andet ordsprog for det, men kan self ikke huske lige nu.. 8(

 60. Tror nok det er dig Midnight? =) Minatek har haft samme nick ca. ligeså længe jeg kan huske i q2 og nu q3.. 4 år? Ca. vil jeg mene, så smut

 61. Hvad nu hvis man har prøvet at kontakte sin modstander gennem mail, og man ikke får svar fra ham? Har aldrig hørt om ham på icq før eller irc. Vinder man så uden kamp eller hvad? for jeg synes det er ret træls hvis jeg ikke kan komme til at spille mod ham:/

 62. god tunering
  ikke mindre end 57 spillere går vidre uden kamp
  lol?
  ender med at ham der vinder slet ikke behøver at spille

 63. #176
  Måske du skulle læse _hele_ oplægget igen før du kommenterer.. så ville du fx. vide at det kun er 24 personer der går videre uden kamp.

 64. Flexi hvis du gider kan du så ikke kontakt mig på Icq:3351007
  Eller E-mail: Kelar_c@hotmail.com eller på msm med samme Email tak

  Eller skriv en besked herind sådan at jeg kan tjekke den imorgen tak eller sådan noget

  Hilsen Xerteris Din Modstander

 65. spiller man med default map settings?

  fordi railbox er railgun only =)

  altså gør man???

  lige en ting folkens, husk nu at det er slut med at lege ingen underlige plasmajumps og lignende fra min side, læg jer!

 66. altså nu har jeg spillet ra3 en 4-5 gange!!!!! og alle gamer ra3map1… men mit homemap er på ra3map4 !!

  så her den ene dag var jeg inde for at øve mit map med en af mine venner(også en newb)… servere stod self på ra3map1 … så jeg skrev /callvote map ra3map4 << min ven trykkede f1 men der skete jo ikke en skid! så vi blev nød til at skrive /callvote nextmap til vi kome til ra3map4 ..... )O; !! kan man slet ikke fixe det på andre måder??????+

 67. hvis der ikke sker noget med DR’s 1on1-ra3 servere, så bliver dette en konkurrence I hvem der er mest vant til heavy-lag…

 68. callvote map ra3mapX… vote yes… så gå ud af arenaen og ind igen, så får du en ny vote at gøre godt med.. gentag dette indtil du har votet 6 gange =)

  I skal være min. 2 på serveren for at det ka lade sig gøre.

 69. Synes det det er en nævneværdig “bug”?
  Så glæd dig til rails går igennem, raketer der ikke giver skade eller SG som rent faktisk er håbløs i ra3 med mindre du har ping 5.

 70. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa…

  Min kamp er færdig, og jeg har lige fundet ud af, hvor lidt jeg kan lide arena3 på map4.
  Eller Seron for den sags skyld.

  Han gjorde det jo helt umuligt at bruge min egen helt personlige taktik (skyd ham, før han skyder dig) mere end 4 gange.

  Ellers har han bare spillet mere RA3 end mig (2 gange 11-2 til ham *gulp* :-D)

  Jaja da.
  Tak for kampen m8.

 71. Nej desværre er det umuligt at gøre noget som helst ved callvote map tingen, ud over at følge sarac’s anvisninger. CRT havde tydeligvis ikke regnet med at ra3 skulle spilles med 2 personer på serverne og har derfor valgt at sige at minimum antal votes der skal til for at en vote går igennem er 6, noget man SELVFØLGELIG ikke kan ændre….

  Ellers er det callvote nextmap som må tages i brug.

 72. oki eagle …hvis vi nu havde spillet ra3 med osp :O( …ville være total c00l… så kunne det også at sg og shaft ville virke :O(

 73. Grunden til vi ikke skal spille mod hinanden er at det dur ikke jeg får lamme smæk allerede i anden runde=( skal jeg nok få senere:((((((((

 74. Moonie jeg er gået ud:/ fordi jeg skal arbejde fra kl 12 til 22 fordi vi har fucking status på arbejde.. Ville ellers gerne give doijd RØV=))) men gl til resten af gutterne.