Hvad siger du til at få dig en Xbox One, når konsollen ankommer til Danmark helt uden at skulle punge ud? Microsoft har længe kigget på Daily Rush-læserne, og vil rigtig gerne have noget feedback på deres seneste server operativ-system, Microsoft Windows Server 2012. Derfor har vi i samarbejde med Microsoft givet jer en lille gulerod i form af af tre Xbox One konsoller, hvis du vælger at give en hånd med.

Sådan vinder du en Xbox One

Billede

Microsoft vil rigtig gerne have dig til at evaluere deres seneste server OS, Windows Server 2012. Vores læsere er traditionelt både vidende og krævende, når det gælder både hardware men også software. Da langt de fleste Daily Rush’ere er garvede gamere, er vi kommet på at stille tre stk. Xbox One konsoller på højkant for de af jer som skulle have lyst til downloade og se nærmere på Windows Server 2012. Xbox One er Microsofts kommende “next-gen” konsol, og forventes ikke bare at tage over hvor Xbox 360’eren slap, men også blive en del af din multimedie-oplevelser foran tv’et. Spillene får vi desværre først rigtigt at se her når E3 2013 ruller i gang i næste uge.

Sådan kommer du med i konkurrencen

En evaluering af Windows Server 2012 giver dig også mulighed for at blive introduceret til TechNet, Microsoft Virtual Academy, Virtual Labs og meget mere. For at være kvalificeret til at deltage i evalueringen og vinde en Xbox One, skal du have et live-login samt være registreret bruger på Daily Rush.

BilledeBillede

Du skal derefter downloade Windows Server 2012 via dette link (vigtigt da vi skal kunne se at i kommer fra Daily Rush) og derefter sende os en mail på adressen xboxone@dailyrush.dk, hvor du oplyser dit brugernavn på Daily Rush.

Vi vil derefter trække lod blandt deltagerne i konkurrencen og kontakte de tre vindere. Vi vil så bede dem oplyse deres Live-login navn, så Microsoft derigennem kan verificere om de rent faktisk har downloaded Windows Server 2012. Konkurrencen vil køre de næste 30 dage. Microsoft har endnu ikke oplyst en udgivelsesdato for deres Xbox One, men vinderne vil modtage deres konsol så snart den er på gaden her i Danmark. konkurrencen kører til og med den 7. juli, hvorefter vi udtrækker og offentligører de tre heldige vindere af en Xbox One.

93 KOMMENTARER

 1. Dl’ing.. Kan ikke helt gennemskue om jeg rent faktisk skal installere og starte det, eller blot downloade og tilknytte min Live-konto til det. Nogen der ved det?

 2. Vildt fed konkurrence! Dog har jeg _INTET_ forstand på Windows Server, så det er lidt træls for os der ikke har en døjt forstand på den slags.

 3. #1 Det tvivler jeg på. Jeg arbejder med server 2012 dagligt, så jeg håber dælme ikke man skal til at installere fra den DL for at deltage.

  Ja, det nægter jeg sgu at tro

 4. #1 & #5 Mig bekendt understøtter Windows 2012 server slet ikke integration med Windows Live. (kun windows 8 gør)

  Men derfor er der selvfølgelig ikke noget i vejen for at det er konkurrence vilkår man skal installere og prøve. Hvilket kun er fair!:)

 5. Bad Request – Request Too Long

  HTTP Error 400. The size of the request headers is too long.

  Men ok, jeg har allerede en PC i forvejen, så overlever nok.

 6. Det vil ikke finde mit netkort på den bærbare? Wifi

  Eller den ser godt netkortet men det virker ikke… I hvert fald ikke Wifi delen.

  Det virker ellers rigtig overskueligt på trods af min yderst begrænsede erfaring med Windows server.

 7. Emailen man sender til xboxone@dailyrush.dk, skal være fra samme Live konto, som man har brugt til at downloade Windows Server 2012 fra, ikke sandt?

  For ellers kan jeg ikke helt se hvordan ens DR brugernavn og Live emailadresse bliver koblet sammen, og man kan deltage i konkurrencen. Eller er der noget, jeg har overset?

  Spørger kun, fordi jeg vil være sikker på, at jeg deltager

 8. #14 Den kan ikke selv finde noget brugbart så må lige have et kabel i, så den kan lede på nettet efter drivers.

  #16 Nej der står de kontakter en for live oplysninger efter de har trukket lod.

  Skal man egentlig aktivere det online?

 9. #19: Nu må du lige styre dig. Reglerne i konkurencen er at vi skal afprøve det, og det kan man jo ikke uden at installere det. Skal vi så ikke holde op med, at bede om officielt snyderi?

 10. #20 Lol u mad bro? Der står intet i konkurrencen om at der faktisk skal leveres feedback til Microsoft, så fra deres side er det fløjtende ligegyldigt om du installerer det eller ej. Sådan læser jeg det.

  Derudover synes jeg ikke det giver nogen mening at linke en Xbone konkurrence sammen med Server 2012. Hvad er det de forventer gamere vil bidrage med? Bevares der er folk der både har lidt med servere og gøre som gamer, mig selv inklusive, men det er nok en ret lille gruppe.

 11. #20

  Vi er jo en del som allerede har installeret windows server 2012 og bruger det dagligt – det vil være noget af en pain-in-the-ass at skulle formatere sin server og installere samme OS igen, blot for at kunne være med i konkurrencen.

  //Edit – og kudos til Phonetic samt MS, fed konkurrence!

 12. Hej DR,
  Vi tjekker ikke om i installere den, vi har slet ikke nogen mulighed for at få denne data, så som Jan også skriver går konkurrence ud på at man downloader via linket.

  Men vi vil fortsat meget gerne ha feedback på Windows Server fra dem som kender den eller har mod på at prøve vores server.

  \Rasmus Hald, Microsoft

 13. Syntes det er sjovt nok at rode med… og på trods af min anden partition kun havede ca. 14 gb til rådighed og installeren anbefalede omkring 18 gb.. så var det intet problem at installere alligevel!

 14. #21: Nej jeg er da ikke ‘mad bro’. Jeg synes dog bare din forespørgsel var rimelig plat. “hejsa kan du ikke bare skrive mit navn på vinder listen, og give mig min Xbox One, så jeg kan pille mig selv i røven, og ikke skal foretage noget?”.

  Og hvorfor er det lige så svært at bare installere det? Et ord: VMware.

 15. Jeg har rettet teksten lidt i konkurrencen, så det fremgår klart at vi skal bruge vindernes live-info for at se om de har downloadet og ikke installeret Windows Server 2012.

  Som Rasmus fra Microsoft også skriver i #24, har de slet ikke hjemmel til at indhente brugsdata på den måde. Men derfor ville det jo være fedt om i ville teste det. Er ganske sikker på vi har mange brugere, som kan bidrage med rigtig god feedback.

  Så ja, man kan godt “bare downloade” og være med i konkurrencen, men det ville være cool og god skik med lidt kvalitativ feedback. Som TolaGarf også skriver, er det jo ikke svært at installere det f.eks. via en Virtual Machine (VM).

 16. #30:
  I forhold til Server 2008R2 synes jeg at det at starte en HyperV maskine op tager noget længere tid. Sætter til dagligt MS kurser op for undervisere og kursister, og på de seneste 2012 har jeg oplevet dette. På samme maskiner skal det lige nævnes.

 17. #31 Ja jeg har oplevet noget lignende hvis jeg har mere end én maskine kørende, ved dog ikke om det er fordi den er I/O starved eller lignende, har ikke et punkt at sammenligne på.

  Men udover det er jeg rimelig glad for Server 2012

 18. #28 det er jo ikke det jeg bad om og det ved du også godt. Jeg skal igennem samme registrering og downloade det samt sende e-mail til DR som alle andre og det har jeg intet problem med.

  Du ved jo ikke om jeg har rodet med Server 2012 før eller arbejder med det til daglig og på den baggrund er det et helt fair spørgsmål.

 19. #35:
  Lav en ny VM, og sat prik i “I will install the operating system later”. Kør guiden igennem.

  Derefter mouter du ISO under den maskine du lige har lavet under DC/DVD (Devices). Start maskinen og voila.

  Det er fordi den f*cker up under Easy Install af en eller anden årsag.

 20. jeg ser ikk sammenhængen med et server OS og en gaming konsol..

  er hele idéen (grunden til man lavede konsoller) at man netop IKKE behøver nogen forstand på noget teknisk angående computere?

  This makes no sense!

 21. #38 Derfor kan det jo godt være en attraktiv præmie for fok med teknisk forstand…

  Men lad da vær at deltage hvis du ikke syntes det er noget værd.

 22. Er i gang med at downloade den som ISO fra MS.

  Nu har jeg været med i 3 uhyrlioner konkurrencer, men aldrig vundet noget som helst. Please, let me win this time!! I would be SOOO happy

 23. #40 altså man behøver jo ingen forstand i det her sammenhæng..

  synes bare stadig det er en underlig præmie at give for at teste et styresystem til servere..

  det er jo EGENTLIG ikke engang et produkt som microsoft laver, som er rettet mod private?

 24. Manager interface er godt lavet, det er noget andet end det i windows 2008 R2. Men ser frem til vi kan få 2012, især iht det dedup, kunne være nice med veeam, vi har så mange sæt.

 25. #40 og andre der mener, at det er en underlig:

  Det giver da fin mening at få det udbredt så meget som muligt, så folk prøver det. Ofte er systemadministratorer o.l. også gamere, så det er en nem måde at få dem til at afprøve det nye server OS. Så får man brudt isen og afmystificeret det hele lidt.

 26. #42

  Har været med til en et par MS tech konferencer og der er tit xbox, kinects og phones som præmier i diverse konkurrencer.

  Tror bare at IT professionelle tit har en indre gamer og det ved MS godt, så derfor prøver de nu DR.

 27. Det værste ved sådan en konkurrence med 2 systemer man skal være registreret ved – er at man altid er nervøs om man nu er “registreret” rigtigt til lodtrækningen Men det er der vel ikke en oversigt over.

 28. Så er der sommerferie og lidt tid til at lege

  Jeg har installeret Server 2012 i min virtualbox og kigger på det i dag, er der noget specielt feedback område de gerne vil have vi ser efter eller skal man bare kigge rundt og så se om der er noget?

 29. Ja, de få – men dedikerede venter spændt

  BTW, hvad synes i om OS’et? Personligt kunne jeg godt tænke mig at selve acl kontrollen var nemmere at gå til i starten, især når der smides domain controllers ind i billedet, der gik jeg helt kold. Prøvede at installere sharepoint men måtte opgive, da domain controlleren og en eller anden service åbenbart ikke kunne køre på samme server.

 30. #67:
  Har haft lidt problemer med HyperV maskiner. Først og fremmest ville den ikke start, da hypervisor manageren ikke kørte. Det fiksede jeg dog, men så når jeg starter en virtuel maskine op, tager det en krig i forhold til 2008 R2.

 31. Jeg har fået arbejdet en del med 2012 og må tilstå at som serveros irriterer det nye interface mig grænseløst. Især når man tilgår serveren via en RDP(som de fleste må formodes at ville gøre) er det forbandet irriterende at skulle ramme start i bunden. Den nye måde at tilføje fjerne server roles ect er også rigtig træls syntes jeg.

  alt i alt samem oplevelse som med w8 – selve OS fungerer fint, men UI er noget skrammel.

 32. #74 Det lyder som spam-mail det der. Phon ville ikke skrive “Ingen pis”. Og dit brugernavn er stavet forkert, hvilket du da forhåbentlig aldrig selv ville gøre, såfremt der er tale om en fabrikeret besked fra din side. Er du sikker på, at det ikke er fra en nigeriansk prins?;)

 33. #77 Arh pis. Nigerianerne kigger åbenbart med her på DR!

  Ej nu troede jeg ellers lige. Jeg skulle bare overføre $50.000 til en konto så ville de sende 3 XBone Dev units med det samme

 34. #89 Jep. Først blev datoen for sidste tilmelding udskudt, og nu bliver annonceringen af vinderne udskudt

  Hvis treden fortsætter, så bliver X1 konsollerne også leveret til vinderne for sent – engang i 2018, hvis de er heldige! =)