VINDEREN ER FUNDET

Så blev det endelig søndag, og vinderen af konkurrencen er fundet. Ved helt tilfældig lodtrækning blev vinderen NoFaith, som altså kan se frem til at modtage den lækre God of War-boks med posten i den kommende uge.

Tusind tak for de mange besvarelser, og husk at en PlayStation 4 også virker selvom solen skinner.

Ventetiden er næsten overstået. I morgen udkommer det længe ventede God of War eksklusivt til PlayStation 4, og med en Metascore på 95/100 er anmelderkorpset er ikke i tvivl: du må og skal eje dette spil. Det synes vi her på Daily Rush bestemt også at du skal.

Vi er i den velsignede situation, at vi er blevet beriget med (endnu) et eksklusivt eksemplar af spillet, magen til det som er fremvist i vores God of War-tråd i forummet. Det er der naturligvis en Rusher som skal have mellem hænderne.

Det foregår ved at du sender mig en privat besked her på Daily Rush, hvor du fortæller mig navnet på Kratos’ søn. Jeg skal have modtaget dit svar senest søndag d. 22. april 2018 kl. 11:59.

Kl. 12:00 samme dag vil jeg så trække en tilfældig vinder blandt alle de korrekte besvarelser, og mandag formiddag tager Post Nord ansvar for at få kassen leveret til den heldige vinder.

Jeg ser frem til at modtage jeres besvarelser, og så må I alle have rigtig meget held og lykke!

30 KOMMENTARER

  1. Jeg drukner jo i henvendelser! Sikken interesse.

    Jeg havde til gengæld ikke lige taget højde for, at jeg får en e-mail hver gang der kommer en besked herinde, så min indbakke både her på sitet og den “private” mailadresse arbejder godt nok også på højtryk. Men det er fedt

  2. #13 Hmm, bare præmien ikke går til en eller anden nyoprettet bruger med 0 indlæg, så skal det nok blive fint.;)

    Den går forhåbentlig heller ikke til Kallekun. Never again!

  3. Så modtog jeg præmien i dag, det er et rigtig fint sæt, men hvad i alverden har i lavet ved den sorte mønt? har i åbnet bajere med den?(ridset)

  4. #29 – jeg har slet ikke haft kassen åbnet, så jeg tør dårligt nok gisne om hvad der kan være hændt. Men jeg håber den har fået en flot plads hos dig