Konkurrence (slut): vind en PlayStation Classic

Du kan blive ejer af Sonys nyeste gamleste spillekonsol

32

Opdateret d. 2. december kl. 12:00

Konkurrencen er slut, og vi har fundet en vinder. Sejren går til GravBar, som helt korrekt nævnte Tekken 3 som et spil der er installeret på en PlayStation Classic. Der er sendt en besked direkte til vinderen, som altså kan se frem til en tidlig julegave.

Tusind tak for de mange beskeder, både dem med korrekte gæt, uddybende kommentarer om hvor meget de glæder sig til at spille på den lille maskine, men også dem der gættede både lidt og MEGET forkert på hvilke spil der er præinstallerede (Halo? Come on …!)

God søndag til jer alle.

Mandag den 3. december lanceres Sonys bedste bud på et nostalgitrip, i form af mini-konsollen PlayStation Classic. Den indeholder 20 spil og to klassiske controllers, og jeg kan desuden oplyse at dens størrelse, gør den intet mindre end bedårende.

Vi har minsandten sådan en maskine i overskud, og den skal en af rusherne naturligvis have hjem til sit stuealter. Du kan derfor blive ejer af din helt egen PlayStation Classic, og det kommer til at foregå således:

 1. Opret dig som bruger på Daily Rush (hvis du ikke allerede er det)
 2. Send en privat besked til Chrism (ham på billedet), hvor du skriver “classic” i emnefeltet
 3. Nævn et af de spil som du kan spille på en PlayStation Classic

En tilfældig og 110% ikke-rigged lodtrækning vil finde sted søndag d. 2. december kl. 12:00, og navnet på vinderen vil blive offentliggjort i denne artikel, ligesom vedkommende også vil modtage en privat besked, for at oplyse adressen den skal sendes til.

Held og lykke til jer alle!

32 KOMMENTARER

 1. Uhh, jeg havde “kun” Nintendo som barn, så jeg måtte hhv. låne af en kammerat og leje den i Playtime. Doom 2, Twisted Metal og FIFA 98 var topmålet dengang.

 2. Signed ! Så kan jeg måske se ved selvsyn hvad den konsol-dille er for noget….selvom den nok ikke lever ret længe ! PC FTW !!!!!!!!!

 3. Tilmeldt!

  Jeg var helt fortabt i Jumping Flash! og Twisted Metal som knægt – et gensyn kunne være fedt, men sikkert med risiko for skuffelse

 4. Glemmer aldrig, da man fysisk skulle flytte controlleren fra input 1 til input 2 i Metal Gear Solid!! Fremragende hacker ide dengang! Og huske/notere alle frekvenserne til de forskellige agenter der kunne hjælpe een “Whos footprints are these?!?”

  Og man kunne skyde med Fa-Mas med Surefire lygte på! Var våbenfreak dengang, så det faldt i god jord!!:)

 5. Det jeg har hørt om den, nok er frontend og spillene fine med de muligheder de nu havde.

  Det største problem her er at emulatoren lader tilbage efterønske hvad jeg har læst af anmedelser, og der er hel del framepacing og framerate problemer, som ikke eksistere i den oprindeligt konsol.

  Iøvrigt så er flere af spillene PAL versioner og ikke NTSC som det burde have været, formedeligt pga emulation problemer, da de ikke kunne få det til at køre dem i 60hz, men hellere ikke altid køre korrekt i 50hz.

  Det er en skam, da det yder, frontend, ide etc ikke fejler en pind. De fleste som ikke kender de oprindeligt spil vil formedeligt ikke mærke de store problemer, ihvert fald ikke nødvendigvis dog…..