Hearthstone – Heroes of Warcraft er i øjeblikket i lukket beta, og selvom der har været mange muligheder for at deltage i lodtrækninger, så har det været svært for mange at få adgang. Derfor har Daily Rush anskaffet sig en omgang betanøgler, således at også rusherne får muligheden for at prøve Blizzards digitale kortspil.

Hele to muligheder for at vinde!

Billede

To muligheder? Ja, to muligheder! Så kan det vist ikke gøres meget bedre. Den første mulighed du har for at vinde en betanøgle til den lukkede Hearthstone beta, er en traditionel konkurrencelodtrækning. Den anden mulighed bliver en lodtrækning på live-streamen. Man må gerne deltage i både mail-lodtrækning og forsøge sig på alle live-streams.

Hvis du vil deltage i lodtrækningen om nøglerne, så skal du blot svare på de tre nedenstående spørgsmål og derefter sende os en mail med svarene. Benytter du dig ikke af linket, skal du sende en mail til hearthstone@dailyrush.dk med Hearthstone i emnefeltet. Når du sender din mail, skal du huske både at skrive brugernavn samt dit rigtige navn. Kun et svar pr. bruger vil blive accepteret. Bevidst snyd vil medføre diskvalifikation. Konkurrencen løber indtil på tirsdag kl. 18:00, hvorefter vi hurtigst muligt vil sende nøglerne ud til de heldige vindere. Konkurrencen er afsluttet.

Svar på følgende tre spørgsmål

 • Hvor mange klasser kan du spille i Hearthstone?
 • Der er tre måder (“modes”) at spille på. Hvad hedder de?
 • Hvad kaldes den form for kort, der blokerer angreb, og som andre kort skal angribe først?

Hvis du har problemer med nogle af spørgsmålene, kan du finde dem i vores første Hearthstone live-stream. Konkurrencen er en lodtrækning, så alle der indsender en mail, inden konkurrencefristen udløber, har muligheden for at modtage en nøgle.

Flere muligheder for at få en beta-nøgle.

I hele to live-streams spiller vi Hearthstone beta’en, så du kan få mere at vide om spillet, og samtidigt få endnu en mulighed for at vinde en beta-nøgle. Der bliver en lodtrækning i twitch-chatten i løbet af live-streamen. Det kræver, at du er bruger på twitch.tv, bruger på Daily Rush og følger Daily Rush’s twitch-kanal. Det hele er forklaret på twitch-kanalen, og bliver også forklaret i løbet af live-streamen.

Livestream tidsplan

 • Tirsdag 1/10: 19:00
 • Torsdag 3/10: 19:00

100 KOMMENTARER

 1. @alle

  Husk at skrive jeres brugernavn og rigtige navn i mailen.

  #1:
  Som der står nederst

  Tirsdag 1/10: 19:00
  Torsdag 3/10: 19:00

 2. bare til info, hvis folk googler efter game modes (spørgsmål 2) via blizzard/heartstone FAQ, får man et lidt andet svar end det som man burde svare, efter at have luret på jeres VOD fra streamen

  men ok, det burde være en no brainer for de fleste Heartstone fanatikere.

 3. #7
  hvis man sidder med lidt tømmermænd idag eller har en vanvittig mandag imorgen, kan det spørgsmål om game modes godt være sindsygt svært og åbent for overfortolkning

  og yeah god stil med en lodtrækning

 4. #9 +1

  Jeg er rimelig sikker på, at jeg har svaret “rigtigt” som DR vil have det, men jeg ville personligt bruge termer som “constructive” i stedet for det andet. Det bliver der vel taget højder for?

 5. #11 så kan man vel nærmest kalde det hvad som helst?

  så skal jeg bare vente til tirsdag

  vil dog gerne høre, om i vil fortælle hvor mange keys i har?

  samt hvor mange der har sendt mails til jer, altså i evt. i jeres livestream på tirsdag

 6. Jeg glæder mig til at opleve DR streamet live og til at se om jeg er en af de heldige!

  Er der forresten ikke en vis fornuft i at få fordelt nøglerne fra spørgsmåldelen inden keys uddeles på stream, da man ellers kan ende med 2 nøgler på én bruger?

 7. #23

  Er helt enig mht at få beta nøglerne sendt ud fra spørgsmålene, inden uddelingen af beta nøgle sker via live stream… På den måde får flere glæde af en beta nøgle og ingen får mere end en beta nøgle ;-).

  Håber på jeg er en af de heldige i aften!

  Good luck to all.

 8. #26 Det håber jeg ikke for jeg har ikke brugt mit DR nick i en del år efterhånden så min twitch-bruger hedder også noget andet.

 9. #28 indeed.

  We will be performing scheduled maintenance beginning on Tuesday, October 1, at 5:00 AM PDT and we expect the service to be available again at approximately 11:00 AM PDT. While related, this maintenance is not for the upcoming closed beta patch.

 10. #25 Det er faktisk slet ikke hvad der står

  “Konkurrencen løber indtil på tirsdag kl. 18:00, hvorefter vi hurtigst muligt vil sende nøglerne ud til de heldige vindere”

 11. #31 hvis de eksempelvis har 100 keys.. så skal en mand sende 100 keys individuelt ud, til de “heldige” som har svaret rigtigt..

  det kan godt tage et stykke tid

 12. #37 han skrev da, at konkurrencen herinde, blev offenliggjort i aften (og heriblandt går jeg ud fra, man også får sin mail?)
  mens dem som vandt på stream får deres besked imorgen?

  eller?

  er jeg helt galt på den?

 13. Mener han skrev i den sidste besked på twitch, inden den gik offline, at keys først blev sendt ud i morgen, men at listen ville blive offentliggjort i dag. Men kan da være jeg har taget fejl.

 14. #39 virker bare som dobbelt arbejde for ham, at skulle finde vinderne, og så dagen efter finde dem frem igen og sende keys til dem.. Men ja. who knows !

 15. Nogen der ved hvor mange der er til den her konkurrence? Hvis der blev delt 5 ud til livestream, så er der vel ikke flere end 25 til denne.

  #40
  Når han har lavet listen, så har han den jo.

 16. 75 på mail konkurrencen, fem til første stream og fem til anden stream. Mener han sagde at der var 125 mails sendt til mail konkurrencen.

 17. #40 Tror grunden til at det bliver lavet i to omgange er at han først skal indtaste hele listen i et “raffleprogram” og derefter sende mails til vindere.

 18. #51 Begge steder. navnene skulle gerne op på siden her senere iaften og via mail er det jo hvis du får post med en beta nøgle I^^

 19. Tillykke! Du har vundet en beta-key til den lukkede europæiske Hearthstone beta. Din nøgle finder du nederst i denne besked. Herunder er der instruks til hvordan du får aktiveret nøglen.

  Super Takker DR

 20. Som gammel MTG spiller er jeg da ked af ikke at have vundet.

  Men hvad, spillet kommer jo på et tidspunkt, så får jeg det vel prøvet til den tid.

 21. #84
  De har lukket for store under maintenance

  Tak til dr for igen at levere beta nøgler. Har spillet lidt, og virker ret sjovt, omend det måske er lidt simplere end så mange andre tcg.

 22. DAILYRUSH I FUCKING LOVE YOU!!!

  Så lang tid jeg har ledt efter en key, og stenet streams, og deltaget i alle Blizzards små julelege, og så skal jeg bare svare på 3 simple spørgsmål og så er der key!!!

  <3<3<3<3<3<3

  Sidder på arbejde, men tage straks trøjen og fejrer det med en negleklipper!

 23. Takker mange gange for key, og held og lykke til alle, der endnu ikke har været heldige.

  Men mon ikke åben beta også lander inden alt for længe.

 24. ROFLMAO, så sidder man lige og er pisse skuffet over ikke at vinde i den sidste livestream, og så får man kraftedme en mail fra Blizzard om at man er kommet med i Betaen :p

 25. #101 – man skulle ikke tro det, men jeg er åbenbart totalt ude af stand til at vinde noget som helst i en konkurrence. Selv når alle får adgang er jeg ikke 100% på at komme med.

  Frustrerende med betaer der ikke er kickstartet, når man gladeligt ville betale en pæn sum for at være med.

 26. #105 – ikke overraskende magtede jeg samme søgning. Lige nu er der en til 1.300 bobs og en auktion der slutter om over to dage. Over 1.000 er for meget.

  Edit: dage, ikke uger.