Vi er her på redaktionen svært skuffede over at skulle vente nogle måneder endnu på Evolve. Vi må pænt vente til den 10. februar, hvor spillet ankommer. Vi kan dog lindre ventetiden en smule, da vi nu er blevet ganske rundhåndet forsynet med keys til den igangværende “Big Alpha” test. Læs videre hvis du vil have en smagsprøve på en af de største spiloplevelser i det nye år.

I krig imod det største monster

Billede

i Turtle Rock Studios’ Evolve bliver du introduceret for en lidt anderledes co-op oplevelse. Her er der ikke noget med lige hold. Det er fire jægere imod det store monster. Rollerne kan byttes rundt, så får prøvet lidt af hvert. Evole er desværre blevet lidt forsinket og ankommer nu først den 10. februar. Turtle Rock Studios har haft brug for lige lidt mere tid og så er der også mere “luft” ved en udgivelse i begyndelsen af det nye år. Vi har tidligere set nærmere på spillet i et ganske begejstret preview, som du bestemt også bør læse.

Sådan kan du få adgang til “Big Alpha” testen

Vi springer denne gang spørgsmål helt over. Det eneste krav vi stiller er, at du er registreret som Daily Rush bruger. Derefter sender du bare en mail til os på adressen: evolve@dailyrush.dk. Husk at oplyse dit brugernavn på Daily Rush i mailen, du ellers ikke vil modtage en nøgle fra os. Er du blandt de heldige som får en nøgle tilbage i indbakken, kan du selv vælge den platform du ønsker at deltage på. Nøglerne giver dig nemlig adgang PC, Xbox One og PlayStation 4 udgaven af Big Alpha testen. Vi skal gøre opmærksom på at Xbox One-udgaven kræver et Xbox Live Gold-abonnement og PlayStation 4-testen kræver et aktivt PlayStation Plus medlemskab. Selve Big Alpha starter den 30. oktober på Xbox One og dagen efter på PC og PlayStation 4.

Sådan gør du når du har fået din key

Når du får din key retur fra os, skal du gøre følgende:

 1. Spring over på: EvolveGame.com/BigAlpha
 2. Indtast dine data (navn, e-mail, region, fødselsdato m.v.)
 3. Indtast den 17-cifrede kode du har modtaget fra os.
 4. Vælg din ønskede platform

Du vil derefter få en besked om at du er registreret til deltagelse i Big Alpha.

God fornøjelse!


57 KOMMENTARER

 1. Der findes snart ikke et gaming medie, som ikke smider om sig med Evolve keys. Hehe.

  Jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg har meldt mig til, så jeg undlader at deltage i denne.

  Men jeg synes det er en sjov måde de gør det på. Man skal have en kode, for at få en chance for at få en beta kode. Lol.

 2. Så er de første 157 keys røget ud til jer. Jeg kan dog se at der er rigtig mange som ikke oplyser jeres brugernavn på Daily Rush (+40) og så får i altså ikke en key.

  Jeg har ikke specifikt skrevet det denne gang, hvilket jeg nok burde gøre.

  Edit: Så har jeg rettet teksten til, så det fremgår at i skal oplyse jeres brugernavn i den mail i sender til os.

  Vi har stadig mange keys tilbage, så det er bare med at sende os en mail.

 3. Tak for koden. Men kan det virkelig passe, at denne kode ikke giver direkte adgang, men kun mulighed for måske at få en ny kode, der så giver adgang? Det virker ret tyndt.

  Jeg fik denne besked efter jeg registrerede mig med koden:

  Success! You have been registered for a chance to participate in the Evolve Big Alpha using the information below. If you are selected to participate, an email with a code will be sent to the address you entered below. Check your email regularly, and redeem that code for access to Big Alpha. As a reminder, customers who pre-order Evolve are guaranteed access to Big Alpha, and participating retailers* are guaranteed access. For news and updates on Big Alpha, visit evolvegame.com/news.

 4. tak for key!

  som #15 nævner undrer jeg mig også over beskeden efter registering hvor det egentlig ikke lyder til at man pga key er sikret adgang.

 5. Og konkurrencebeskrivelsen her på siden nævnte ikke noget om det. Der stod bare, at nøglen gav adgang til alpha. Lidt underligt at man skal ‘vinde’ en konkurrence for at måtte være med i en anden.

  Lige nu virker det primære mål med disse konkurrencer at kunne fortælle os, at vi altså kan sikre os adgang ved at preorder spillet jfr. den tekst jeg indsatte i #15.

 6. #10
  Jeg forstår ikke helt hvorfor at jeg ikke har modtaget en nøgle. Jeg har lige checket og alle formalia er vist på plads.Er det en lodtrækning?

 7. Her er min key: 38729-48989-92791

  Er sgu ikke interesseret i et halvklamt PR fremstød for at samle email adresser. En key til en lodtrækning til en key, wtf Turtle.

 8. Så vidt jeg er blevet oplyst, så giver de keys vi har til rådighed jer en ret så god chance for at komme med. Men meld lige tilbage, for hvis det _ikke_ er tilfældet, er det absolut sidste gang at vi laver gratis reklame for en tvivlsom lodtrækning…

 9. #24

  Syntes som udgangspunkt det er fint i spiller med, og du ved sikkert mere om omstændighederne end mig. Bryder mig bare ikke om konceptet, og håber ikke det er en ny trend fra PR folkene.

 10. Will you be the Hunter, or the Hunted? Join the Evolve Big Alpha and choose your side.

  Congratulations you’ve been selected to participate in the Evolve Big Alpha.

  Så jeg med.

 11. Jeg har fået tilsendt min key, men jeg ved ikke helt hvad jeg skal nu? Hvor skal jeg skrive den her nye key ind for at få adgang til at downloade alpha??

 12. #47:
  Du skal skrive den ind til den platform du har fået til. PC er det STeam og PSN er det inde i PSN Store. Der redeemer du blot koden.