Update 3. februar kl. 23.00: Så er samtlige keys uddelt. God fornøjelse med Ghost Recon Wildlands betatesten og god weekend!

Sidste weekend fik vi uddelt samtlige beta keys til For Honor betatesten overraskende hurtigt. Vi har derfor denne gang sikret os endnu flere beta keys / nøgler til den lukkede betatest af Ghost Recon Wildlands som starter i morgen og løber indtil på mandag morgen.

Denne gang er det dog påkrævet at du er registreret bruger på Daily Rush. Vi fik så mange henvendelser sidst, at vi er nødt til at begrænse det bare en smule.

Beta keys giver dig mulighed for at invitere tre venner

De beta keys, som Ubisoft har forsynet os med, giver dig ikke bare adgang til at du selv kan at spille med i betatesten, men de giver dig også mulighed for at invitere tre venner (tre keys yderligere). Derfor burde vi kunne “aktivere” ret mange Daily Rush’ere med Ghost Recon Wildlands her fra i morgen.

Har du lyst til at være med, skal du bare sende os en mail på adressen alle keys er uddelt nu og så kvitterer vi (igen) med en beta key pr. snude (eller yderligere tre snuder). Du bedes oplyse dit brugernavn på Daily Rush i mailen.

Vi sender beta keys ud løbende i løbet af i aften og i morgen, så det er bare med at skrive til os nu. Vi har i første omgang “kun” 150 keys, men vi forventer at få flere her i aften og i morgen.

Når du har modtaget din beta key / nøgle, skal du springe hen på http://ghost-recon.ubisoft.com/wildlands/en-NORDIC/beta-registration/, hvor du skal vælge “Redeem my code now”. Derefter kan du frit vælge platform (PC, PlayStation 4, Xbox One). Du kan invitere de tre venner til samme platform, som du selv vælger. Så vær lige ekstra opmærksom før du indløser din tilsendte kode.

Dine venner får derefter adgang via www.ghostrecon.com/betaportal.

Rigtig god fornøjelse i Wildlands…

60 KOMMENTARER

 1. Damn der er fart på med de mails.

  Husk nu lige at oplyse jeres brugernavn i mailen. Jeg ved ikke om vi hitter højt på Google søgninger, men har allerede modtaget 75 mails fra gamere i stort set alle lande.

 2. Og så vidt jeg kan forstå det starter betaen d.3 feb 11 am UTC…..er i følge min hovedregning 12 midnat dansk, dvs om 3 timer

 3. Skummelt. Modtog min nøgle og aktiverede den. Er ved at suge ned nu.

  Sendt en invite til en ven. Han får ingen mail eller noget på det.

  Han kan heller ikke tilgå linket ovenfor da han får besked om at han ikke må dette. Hvor får ens venner den invite henne?

 4. Tak for nøglen – Har dog problemer med at indløse den…. Linket herfra viderefyrer mig til en kæmpe “rayman-reklame”, hvorefter jeg ikke rigtig kan finde det der er relevant for mig…

 5. Tak for key, ville gerne i gang med her i weekenden men den looper bare på login ved den side hvor man kan invitere venner andre der oplever dette ?

 6. De har vist lidt problemer generelt, har kunnet logge ind på hjemmesiden for 3 minutter siden og nu kan jeg ikke igen, nøglen er registreret via hjemmesiden men der dukker intet op i min uplay launcher

 7. Jeg kan ikke få noget til at virke….

  når jeg vil registrere koden siger den bare at jeg er registreret til at modtage en kode hvis jeg er udvalgt.

  kan nogen skrive hvad jeg skal gøre, intet virker.

 8. Det køre sku ikke særligt godt på Xbox One.

  Tror jeg venter til der kommer en GOTY-edition. Så har de vel fixet de fleste fejl.