En hån til de halvhjertede

Vi fik dog også stiftet bekendtskab med figurer, med en så øretæveindbydende attitude, at vi nærmest ønskede en glitchet kode på deres fremtidige færd. Enten var de håbløst uinteressante, modbydeligt irriterende eller så overkarikerede at deres troværdighed aldrig havde en ærlig chance for at skinne igennem. Disse figurer havde jeg gerne leveret en kalibreringslussing over kæbepartiet til, med håb om at de ville stramme sig op, og fremstå bare en kende mere appellerende.

Rækkefølgen er stadig tilfældig og uden argumentation.

Emily

– Until Dawn

BilledeBillede

Jameson Locke

– Halo 5: Guardians

BilledeBillede

Preston Garvey

– Fallout 4

BilledeBillede

Bandmedlemmer

– Guitar Hero Live

BilledeBillede

Arkham Knight

– Batman: Arkham Knight

BilledeBillede

Shao Jun

– Assassin’s Creed Chronicles: China

BilledeBillede

The Doll

– Bloodborne

BilledeBillede

Yennefer of Vengerberg

– The Witcher 3: Wild Hunt

BilledeBillede

Jeg er sikker på at der er nogle af figurerne som I er uenige i, så lad mig endelig vide i kommentarerne, hvilke figurer i elskede, hadede eller elskede at hade i 2015.

14 KOMMENTARER

 1. #1 – Jeg er så lykkelig over at jeg ikke er alene i den betragtning. Ingen kan destruere en god stemning, som den følelseskolde isdronning!

 2. #2: Hun snakker til Geralt som han var… Otte år tit

  Hadede hende og undgik hende som pesten i første playthrough.

  Triss er derimod sød

 3. #3 Yennefer > Triss anyday.

  Triss er bare hende som Geralt knalder når han ikke kan få Yennefer. Desuden har Triss tidligere forrådt både Geralt og Ciri, og den eneste grund til at han er sammen med hende i spillene er at hun udnytter hans hukommelsestab, samt direkte lyver overfor ham, så han ikke render efter Ciri og Yennefer.

 4. Kan heller ikke hade Yennefer – lige meget hvor meget jeg ønskede at ditche hende og være med Triss, kunne jeg ikke få mig selv til det… Samspillet mellem hende og Geralt er genialt, og jeg ser det faktisk ikke så nedladende i forhold til Geralt som andre.

  Men helt enig med The Baron – fantastisk karakter. Men det er kendetegnende for W3 – deres persongalleri er fantastisk, og blev kun bedre i Hearth of Stone.

 5. #6: Ja det er helt vildt så mange af karakterne der er fantastiske.

  Vesemir, Crones, Whoreson Jr., Zultan, The Baron, Man Of Glass, Olgierd og kunne fortsætte.

  #5: Jamen, hun er rødhåret og sød. Så fuck om hun er en bandit.

 6. Jeg synes godt, at begge Frye-tvillingerne kunne have haft en ark.
  De udvikler sig ikke rigtigt gennem spillet og er stort set de samme fra start til slut. Evie er hele tiden efter sit klæde, og Jacob er hele tiden efter at blive bandeleder og udslette de andre.
  Dette står i stor kontrast til f.eks. Ezio.

  Men jeg er stor fan af den blodige baron. sektionen med ham i Witcher 3 var et af de stærkeste karakterøjeblikke for mig. Han udvikling var suværent interessant at opleve.

 7. Øj jeg var nede over, at Baronen begik selvmord pga en beslutning, som var UMULIG at forudsige. Men det er jo det geniale ved det. Dine handlinger har enorme konsekvenser uden at det er tydeligt. Elsker det, selvom jeg begræder hans død. For han er sgu en fed karakter.

  Og er vild med Yennifer. Var først på team triss, men efter at have fundet en masse baggrundshistorie, så er Yennifer det oplagte valg, og samspillet med Geralt er super godt. Hun kan virke bitchy, men der er altid en grund til det, og hendes bevægegrunde og væremåde er godt forklaret synes jeg. Og så er hun satme HOT HOT HOT!

  Den bedste scene i spillet indtil videre er kampen og den efterfølgende samtale på bjergtoppen, hvor Yennifer og Geralt bekæmper den jinn (magisk ånd) og efterfølgende har et virkelig godt øjeblik sammen. Shit det er så godt skrevet.

  Yennifer er derfor på min liste over bedste karakterer, faktisk

 8. #8 Enig. De udvikler sig ikke meget. Dog skulle der være en del udvikling til DLC pakken med jack the ribber.

  Jeg er dog vild med Jacobs attitude. Den har jeg savnet en del i de sidste spil. Og samspillet imellem de to søskende er også ret godt.

 9. #9: Haha ja, jeg tænkte også “ARGH COME ON!” da han hang og dinglede i første gennemspilning

  Fik dog reddet ham i anden gennemspilning

 10. #11 Hvordan er det, når han overlever?

  Er ret ærgerlig, da han er en super fed person Har han flere quests, og kan man snakke med ham. Eller “er” han der bare uden de store muligheder for interkation?

 11. #12 Jeg kan ikke huske specifikt hvordan, men hvis han overlever, tager han ikke tilbage til sit keep, men tager konen med over bjergene i håb om helbredelse til hende…

 12. #3 +1

  #13 Nemlig, det andet scenarie (som desværre også skete i mit første playthrough) ender med at han hænger sig selv i Crow’s Perch. Har lige klaret hans questline her tidligere, og da fortæller han Geralt, at han vil prøve at finde en healer som han kender, og tager derefter konen (Anna) med.

  Er i øvrigt meget glad for listen, og dine valg.