God mandag formiddag kære Daily Rush’ere. Vi kan allerede se på vores besøgstal at en del af jer er sprunget på påskeferie. Foråret synes endelig også på vej – i hvert fald de komme par dage. Da påskeugen traditionelt er mere stille, vil jeg de kommende dage bruge lidt ekstra kræfter på det bagvedliggende og lidt mindre på det redaktionelle.

Fedt med notifikationer men ingen ser dem rigtig

Vi nærmer os med hastige skridt vores et års fødselsdag i de nye omgivelser. Vi har nået meget siden 15. maj 2016, men der er stadig lige et par hængepartier jeg rigtig gerne vil gøre lidt ved. Det nye site har et noget mere avanceret notifikations-system, men det er ikke helt synligt nok. Man skal ind under sin profil, før man bliver gjort opmærksom på nye beskeder / omtaler m.v.

Grunden til at det ikke er implementeret på forsiden, har at gøre med vores caching-system. Det skal laves via ajax-funktioner og testes lidt mere end ved hidtidige forsøg.

Der er også en del strukturelle ændringer som jeg har ventet på at foretage, som kræver ret omfattende omskrivninger af vores kode (over 500 rettelser / tilføjelser i koden). Jeg vil i hvert fald gøre et forsøg på at få nået det meste af det i denne uge og så må i leve med kun en håndfuld daglige nyheder fra min hånd henover påsken.

Hvor om alt er, ønskes i alle en fremragende påske.

9 KOMMENTARER

  1. SUK! Læste det som: “…der er stadig lige et par hængepatter jeg rigtig gerne vil gøre lidt ved…”
    Vil nu sove påsken over – Vågner forhåbentligt som et bedre menneske..

    PS. Jeps! DR er sgu’ blevet pænt bedre, siden Majkat 2016

  2. #6: Også meget vi har lært siden.

    Især ikke at, ved en fejl, bede Google om _ikke_ at indeksere vores forum. Det kostede noget de efterfølgende måneder og vi fik først hentet det ind igen i midt oktober måned. Tager lang tid at re-indeksere 1.5 mio. sider..

    Og måske man heller ikke skal lancere noget nyt igen uden et Dark Side alternativ