Sera
Der har været mange nye og spændende bekendtskaber i 2014, men nogle har markeret sig stærkere end andre.

Masser af karakter

Når en gamer træder ind i januar, er det oftest med forventningens glæde, til de spil man ved er på vej, og de øvrige annonceringer, som vil præge kalenderen i den nærmeste fremtid. Men i løbet af de 12 måneder, støder man ofte på nogle personligheder, som ender med at efterlade så stærkt et indtryk, at man ønsker sig deres tilstedeværelse ind i stuen.

Ja, der findes teenagetøser, med de samme forestillinger om medlemmer af One Direction, men jeg er heldigvis et større menneske, end at jeg vil lade den tanke slå mig ned. Her er mine nye bedste venner fra 2014:

Reggie Rowe (InFAMOUS: Second Son)

BilledeBillede

Én ting er at holde styr på en lillebror, som bruger tiden på at male graffiti og undgå at blive fanget som konsekvens af sine narrestreger. Hvis selv samme lillebror får superkræfter, er der pludselig en helt anden verden af bøvl der skal håndteres.

Det er netop tilfældet for Delsin Rowe, hvor storebror, Reggie, mere end rigeligt træder i karakter, som den moralens vogter der bestræber sig på at slå til, hvor der er fejlet i de spæde år af knægtens opvækst. Reggie elsker sin bror og vil ham virkelig kun det bedste, men vakler på sine egne fordomme omkring de konduktive, som af den offentlige sektor tiltales bioterrorister.

Reggie er den storebror vi alle kan ønske os at have, når lokummet brænder uden at have skyllet en sidste gang, og jeg ville ikke tøve med at opsøge Reggie, hvis jeg skulle bruge etisk vejledning i mine dagligdagsdilemmaer.

Sera (Dragon Age: Inquisition)

BilledeBillede

Havde Sera eksisteret i den virkelig verden, havde hun været et af de mennesker, som jeg bevidst ville undgå at ses i selskab med. Hun er grim i munden, taler før hun tænker og har en ubekymret tilgang til livet, der nærmer sig det lalleglade.

Ikke desto mindre formåede hun at vinde mit hjerte, i samme sekund hun borede en pil gennem brystet på min modstander, og med en nonchalant tone kalde ham for ”rich tits”. Det er denne form for bramfrihed, der har gjort hende til min absolutte yndlingsledsager, når der skulle lukkes rifts og kløves dæmoner.

Jeg skal heller ikke lægge skjul på, at jeg ved flere lejligheder forsøgte at gøre kur til hende, men når hun afviser ved at sige ”your thing, is not my thing”, kunne jeg ikke andet end udgyde et latterbrøl, mens jeg gladeligt accepterede at blive hende rooftop buddy i stedet.

Shay Patrick Cormac (Assassin’s Creed: Rogue)

BilledeBillede

Assassin’s Creed-serien har ikke manglet stærke personligheder, I sit efterhånden omfattende persongalleri, men ingen har formået at ramme den helt menneskelige nerve, som det var tilfældet med Shay, i efterårets last-gen-eksklusive Rogue-udgivelse.

Udover at være handledygtig, viljestærk og karismatisk, hvilket jo er beundringsværdigt i sig selv, så er han heller ikke bange for at vende sit liv om, for at følge en retning han hidtil har bestræbet sig på at nedkæmpe. Han angrer, tvivler og sørger over sin fortid, men går fast besluttet til opgaven, om at gå imod dem der har sørget for hans levebrød.

Har du Shay ved din side, kan du nå alle mål, men er du imod ham og hans principper, kan ingen redde dig.

Hvilker karakterer har løftet jeres spil op på et højere niveau, og er der nogle iblandt, der har været så øretæveindbydende, at de har bedt om en enkeltbillet til helvede?

7 KOMMENTARER

  1. Jeg får så meget spat af Sara i DA:I at jeg aldrig kommer til at have noget med hende at gøre i mine næste playthroughs

  2. Jeg må sige Trevor fra GTA V.

    Vi har brug for flere farverige karakterer, for jeg spiller ikke flere CoD-, BF- eller AC-spil med disse selvopofrende og heroiske androgyner, som udgør størstedelen af spils protagonister nu om dage.

  3. #3 Trevor er aaalt for nice, og vil nu også mene, at Franklin er derop af! Det er en sand fornøjelse med personerne i GTA V.

  4. Trevor er simpelthen hylende morsom, og Sera fra DA:I er også en af de personligheder der aldrig er kedelig at have med på tur

  5. Hyggelig klumme.:)

    Luigi gjorde opmærksom på sig selv med sit death stare i Mario Kart 8.;) Ellers har jeg vist ikke spillet så mange karakterdrevne spil i år. Men Cat Mario fra Super Mario 3D World (som jeg først har spillet her i 2014) er alt for awesome.:D