Den gode Strid har været til LAN Party. Hun har skrevet en lille, men meget fornøjelig dagbog, som giver os alle indsigt i nogle af de tanker, som går gennem en blondines hoved, når det gælder et besøg til en sådan fest. En ting er sikkert. LAN’s er ikke gearet til at imødekomme de kvindelige behov særlig godt.

En blondines LAN dagbog – (1/2)

Kære dagbog

Billede

Jeg skal til LAN i morgen. Nu er de sidste ting jo vigtige, at have styr på. Jeg har som altid, undersøgt om der er gratis adgang til LAN´et for kvinder. Jeg hader at komme til et LAN og så betale for at komme ind. Det er vigtigt at vi har gratis adgang, når nu vi er kvinder. De kunne i det mindste behandle os specielt, når vi nu er så specielle. Jeg har været inde for at se, hvor mange andre kvinder der kommer. Og det er ikke så mange, at der ikke er gratis adgang. Det er bare så belastende når de fylder det hele de andre kvinder. Hvem tror de lige de er, med deres fine tøj og store armbevægelser. Jeg har husket at undersøge hvilke faciliteter der er. Det værste er når man står der efter seks timer, og ikke kan sætte sit hår, og det bare er helt filtret.


Jeg bliver nødt til at vide hvor man kan sove, og om det larmer for meget. Jeg har en flybrille af stof, så jeg er sikker på der ikke kommer lys ind når jeg skal sove. Det er bare det værste, når man ikke får sovet ordentligt!


Kan man komme i bad? Skal da lige huske, at undersøge det. Og hvad med stik til hårtørrer? Det er da ulækkert at stå der efter 24 timer uden at have været i bad, især når man ikke kan skifte tøj så meget. Tøj, jeg skal være væk i 72 timer så fire til fem sæt tøj, bør være nok? Og to til tre par sko?


Jeg har talt med dem fra Klanen, og de kommer og henter mig så jeg ikke selv skal slæbe eller køre. Det er svært når man både skal have toiletting, tøj, sko, skærm, maskine og dyne med. Jeg gider ikke sidde, og blive kold, eller sove dårligt, bare fordi jeg er til LAN. Det er ikke min seng, men det går nok.


Jeg må finde mad. Der er ikke muligheder for at købe salat eller flûte med noget i, så jeg må have en masse mad med hjemmefra. Kildevand og Faxe Kondi, skal jeg også huske. Jeg tager nogle ekstra Kleenex med, så hvis drengene savler for meget, kan jeg tørre op efter dem.
Skraldeposer skal jeg også huske. En skraldepose med duft, så der ikke stinker sådan, bare fordi vi har affald.


Jeg har gjort det smart, og behøver ikke en pude at sidde på, når jeg har dyne med. Så kan jeg jo bare bruge den. Min lille sorte bog har jeg husket, jeg gider ikke de der bemærkninger drengene kan komme med, så dem skriver jeg ned. Så kan jeg på et senere tidspunkt tage en snak med dem om alle 72 timers dårlige bemærkninger.


Jeg læste en artikel om, at kvinder i bund og grund godt kunne spille CS fordi, når vi alligevel var PMS så gjorde det ikke stor forskel. Altså!! Hvad bilder de sig ind? Så slem er PMS ikke!!

46 KOMMENTARER

 1. Lol God artikel
  Oxo selv om den er skrevet af
  “En Blondine” bliv ved med det gode arbejde det er sq rart at der en Quinde der der formår “Ramme Plet”

 2. Hvis jeg skal komme med konstruktiv kritik så ville det være at jeg på en eller anden måde savner en konklusion. Ellers underholdende læsning.

 3. Kvinder er dejlige. De er der før LANs, efter LANs… og… så er der dem på skærmene under LANs.

  Edit: Og lad det nu bare blive ved det

 4. Jeg synes ikke at piger skulle have lov til at deltage. I hvert fald ikke hvis de er lækre!
  De stjæler hele opmærksomheden. Vi havde en lækker kælling rendende rundt til sidste lan jeg var til, og man kan sq ikke koncentrere sig om quake når der løber en sild rundt i kort nederdel…!

  Ban dem plz…

 5. Yup, LAN for sig og piger for sig….

  De eneste kvinder jeg gider se til lan’s er jpg og mpeg..

  Og hvorfor var det lige at de skulle kunne komme gratis ind? de kan da også indhente præmier, bruge strøm og resten af faciliteterne..

 6. Heh. Ja.

  Den er gur. Men du trækker den lige lovlig langt syns jeg. Hele delen med tøj, bad, sovegrej osv. er rigtig god og ironisk. Men når man har sat i 5 minutter og stadig læser den ironiske tone af “jeg skal huske dit og dat”, så er pointen forstået, og det bliver lige lovlig langtrukken at læse videre.

  Altså, ca. 80% af artiklen er jo din sarkastiske smøre (og den er god!) som bare trækker og trææækker, og så til sidst skifter ud over og kommer med de afsluttende ord. Det er lige voldsomt nok syns jeg. Imo bør du korte den en del ned. Allerede efter de to første ‘afsnit’ hvade jeg fattet den sarkastiske point.

  Apart from that er det en god artikel, og du har fuldstændig fat i det rigtige.

  Men asso, grunden til at mange piger nok forventer sådan en særbehandling, er jo netop fordi størstedelen af vi fyre frivilligt giver jer den behandling. Det er sq noget indbygget instinkt vi har. Når der er kvinder i nærheden, er der et eller andet i os, som siger at vi skal passe på og værne om jer, for sådan er vores og størstedelen af jordens andre dyrs instinkter. Se bare på f.eks. Løver, ulve, elefanter, aber, osv. osv. Hannerne har et naturligt instinkt som gør, at de vil beskytte hunnerne.

  Da vores samfund jo ikke længere er et spørgsmål om at beskytte hianden fra andre rovdyr, og holde flokken sikker for uvedkommende, så bliver vores ‘beskyttelses’ adfærd også anderledes, og kommer til udtryk på andre måder. F.eks. som at piger skal have gratis adgang til LAN’s og får særbehandling langt det meste hen ad vejen.

  Det er min teori anyway. Fedt emnme faktisk. Glæder mig til dit næste bidrag med.. whatever du nu finder på :>

 7. Fin artikel, men som sagt så savner jeg lidt en reel konklusion og noget stof til eftertanke – Hvad skulle jeg bruge denne klumme til?

 8. Hahaha, sYnCHAoZ, nu har du snart lavet 2000 møgindlæg. Hvordan vil du overgå #10 – jeg mener, nr. 2000 skal jo være vildere!

 9. hmmm, jeg forstod faktisk ikke ironien ud fra teksten kun, men det gik op for mig, for hvis det virkelig var sådan strid mente det, så var det nok ikke det smarteste move at skrive den klumme der JEg kunne bedre lide den med hardwarekøb. Ved ikke hvorfor, men den her var sq lidt kedelig.

 10. Hhmmm – en del kommentatorer befinder sig tilsyneladende i det 18. århundred.
  Quinder har altid været en del af samfundet. Få et voksent og følsomt forhold til det i stedet for at redigere deres egenskaber som var de objekter i en større model.

  Strid har åbnet for et følelsesladet emne med behov for lidt seriøs omtanke og debat – modigt.

  Quinder eksisterer på samme præmisser som mænd. De skal ikke tildeles ret til at deltage i f.eks. LANs. Når man blot overvejer det, er man allerede i gang med at forskelsbehandle.
  Med hvilken ret kan du gøre det og sætte dig til dommer overfor et andet menneske ?
  Quinder havde retten den dag, de blev født.

  Til Strid vil jeg sige …
  Pas på med omvendt forskelsbehandling – Quinder har retten men under samme betingelser, som alle andre deltagende. Din kæreste kan give dig den ekstra positive forskelsbehandling og så de gentlemen, som du måtte møde på din vej – desværre en uddøende race.

 11. Tænk…
  Her gik jeg ind, fordi jeg troede læse om da hun rent faktisk var til selve LAN’et, i stedet for, hvordan hun havde det før.
  Dumme mig.
  Strid, du kunne måske have holdt din sarkastiske toner omkring optakten til side 1, og så skrevet lidt om selve LAN’et på side 2.
  Det bliver kedeligt til sidst.

 12. godt skrevet Strid. Der er gået et stykke tid siden du sidst skrev. Dejligt at se nogetn yt fra din side, håber ikke der går for lang tid med næste klumme/dagbog

 13. Jeg bestemmer altså ikke opsætningen selv så om det ene står på den ene side og det andet på den anden side aner jeg ikke noget om før jeg ser det online.

  Ja det er et følsomt emne og nogen syntes det er at gøre det for langt, men jeg har altså kortet den ned, fordi jeg tror i ville falde døde om hvis i vidste hvor meget kvinder faktisk tænker over!

  TIl de mange søde kommentare, TAK! de er taget til mig de andre taget til efterretning

 14. #19, #20, #21:… og så kører den sædvanlige flaming..

  Omkring topic synes jeg også den sarkastiske tone bliver langtrukken i længden. Men egentlig er det vel en del af pointen? Vi mænd synes med det samme, at det alt for megen overvejelse omkring et 72-timers LAN. Men det er jo lige netop det hunkønnet har. De stresser sig som regel op over en længere periode til et eller arrangemenet, hvorimod mænd tager det lidt køligere. Anyway, jeg nød Strid’s skrivning.. Synes man får et godt billede af tankegangen. Kunne ikke lade være med at trække lidt på smilebåndet, da det 3. (og 4.?) par sko blev nævnt..

  #10. Angående hankøns naturlige beskyttelse af hunner er jeg lidt uening. Han-løver er ihvertfald ret ligeglade med, om hunnerne bliver såret, når de skal finde føde (til hannerne). Det instinktet beskytter er muligheden for at føre sin slægt videre. Altså at formere sig. Intet andet..
  Måske en lidt ligegyldig kommentar, men så’n er det.

 15. #9 – Helt enig !

  …og hvorfor skulle piger komme gratis med ? De deltager vel på samme vilkår ?

  Kvinder bliver altid mopset hvis de får særbehandling (fordi de jo gerne vil vise at de er li’ så gode som mænd) – men det vil de sgu da ha !

  God histore – uden tvivl skrevet af en kvinde.

 16. #23

  Det instinktet beskytter er muligheden for at føre sin slægt videre. Altså at formere sig. Intet andet..

  Same thing. Fyrene spiller op og giver pigen særbehandling i håb om at få noget opmærksomhed fra hende, i bund og grund drevet af netop det instinkt du nævner.
  Resultatet er nøjagtig det samme.

 17. Strid du ved jeg elsker dig, så du skal ikke høre et ondt ord om tegnsætning da det selv er lidt af en Akilleshæl for mig
  I øvrigt en god klumme, og selvom den var ironisk var meget af det vel ikke så langt fra sandheden igen. I hvert fald overvejer I nok alle de ting der kan ske så I skal have alt det nævnte med, men besinder jer så til sidst

 18. Godt skrevet, Strid. Desværre er det for os hankøn nogengange lidt svært at se forskel på jer kvinder (jeg tænker ikke her på hårfarven), nogle VIL særbehandles, måske fordi de har brugt masser af tid foran spejl, i skoforretninger, hos frisør o.lign., mens andre af jer bare ser godt nok ud naturligt (eller måske går knap så meget op i det) og vil behandles på lige fod med os hanner. F.eks på min arbejdsplads, der møder hannerne op om morgenen med “morgenhår”, pudestriber i ansigtet osv, mens kvinderne kommer med opsat hår og makeup. Et eller andet gen udover kønsgenet, må være forskelligt.

  Kunne I ikke aftale et eller flere signaler, så vi har noget at rette os efter? F.eks neglelak, så skal hun behandles som en “dame”, dvs særbehandling, åbne døren for hende, trække stolen ud osv osv. Ingen neglelak, så må hun tage tiltakke med den alm. høflighed vi hanner (som regel) udviser over for hinanden.

 19. #34 … hehe jo, men det ville spare os hanner for et par flade, og det ville spare f.eks. Strid for at blive nedgjort. Hun virker på mig som en der bestemt godt selv kan åbne en dør!

 20. jeg synes det er i orden med at piger kommer med til LAN-parties, og reglerne skal bare være de samme, da vi er ligeværdige.

  jeg er kun bange for at spille med en pige hvis hun vinder, så bliver jeg bare drillet af mine venner, men det gør jeg bare igen.

 21. I skal sgu da ikke ha gratis adgang… i må betale som alle andre!! selv er jeg er sq da ligeglad med om der er kvinder med til et lan-party. jeg er der for at game

 22. ja hardcore gamer, hvis dine venner driller dig så driller du bare dem igen hihi fjols!!!!! udmærket artikel strid lækkert at se dig fra den side igen!

 23. Det var da en særdeles udemærket artikel. Og ja jeg giver dig fuldstændig ret i, at man som kvindelig gamer, bliver nødt til at finde sig i tonen (til en hvis grænse). For hvis man ikke kan klare det, når man sgu ikke langt. Selvfølgelig skal man også bare give igen, det har fyrene sgu godt af. Og hvis de er helt umulige så own dem….trust me det lukker munden på enhver