Så er det lige ved og næsten endnu en gang. E3 2016 rammer os allerede søndag, da Electronic Arts har valgt at tyvstarte og også delvis ødelægge min fødselsdag. Vi kan vente os en masse nyt og forhåbentlig også et par uventede positive overraskelser. Vi er ved gøre de sidste forberedelser og er naturligvis med udpræget søvnmangel de næste dage.

Vi forventer at live-blogge fra de fleste større presseshows. Jeg knokler for øjeblikket med at få de sidste ting på plads, da der et par påkrævede funktioner, som helt skal spille 100 % her på det nye site.

Her er tidspunkterne for de forskellige pressekonferencer.

23 KOMMENTARER

  1. Det bliver en rigtig god uge! Sørg lige for at give Battlefield 1 ekstra meget opmærksomhed – Det bliver årets udgivelse i min optik (håber jeg).

  2. Hvorfor står de allesammen og ligner zombier på scenen? Og snakker som robotter. Der er ikke megen entusiasme at spore. Undtagelsen var CDPR gutten. Resten står bare og læser op og laver standard fagten med hånden igen og igen. Vær dog lidt entusiastiske omkring jeres projekter!

    Er spændt på at se hvad PC Gaming show er i år. Sidste år virkede det hyggeligt de første 20 minutter, men så blev det cringeworthy (og søvndyssende) derfra.

  3. #16 mon ikke de smider lidt extra i den bare for at toppe MS? det er vel en grund til at de har sagt de ikke vil fremvise den i aften.

  4. #17, Jo hvis det var så simpelt at sige “Så smider vi bare noget ekstra kraft i den”, så kunne de jo. Men de skal jo også ramme en bestemt price range. Men det nytter i hvert fald ikke noget hvis de lancerer en der kun er dobbelt så hurtig.

  5. Altså det der med Pre-shows.. HVem fanden tror de at de er. Lad nu være med at spilde vores tid. Gør som MS. Fuld fart på og mindre “blabla”.

  6. Og så Pokemon… Nintendo har helt tabt den. De ser tydeligvis ikke hvad andre gør og har slet ikke kapaciteten længere.. Det er trist.