Daily Rush var i den forgangne weekend inviteret til Uncharted 2 event i Falkoner Biografen i hovedstaden. Her fik vi mulighed for at interviewe to af hovedmændene bag Uncharted 2 samt en lille halv time sammen med Uncharted 2 blæst op biograflærredet.

En lille snak med Naughty Dog

Naughty Dog havde afskibet Lead Multiplayer Designer Justin Richmond (JR) og Senior Studio Manager Arne Meyer (AM) til København, hvor Daily Rush fik lige godt 15 minutter til at snakke om Naughty Dogs meget ventede Uncharted 2. Her kan i læse, hvad vi kunne presse ud af de to herrer:

Daily Rush: Hvorfra har i inspirationen til Uncharted universet, udover de åbenlyse kilder som Indiana Jones og Tomb Raider?

JR: Vi har ikke nogle klare definitioner på, hvad der inspirerer os. Vi samarbejde meget internt i firmaet og vi kommer alle for forskellige baggrunde. Vi har alle sammen forskellige interesser og derfor trækker alle mand på forskellige inspirationskilder. Det er alt fra film og tv til bøger og tegneserier. Alle indtryk bliver så samlet til en stor, forhåbentlig, fantastisk spiloplevelse.

BilledeBillede

Daily Rush: Hvordan er gameplayfordelingen mellem action, udforskning og gåder i Uncharted 2?

JR: Vi siger at det er 60 % action og 40 % gåder og udforskning. Men denne opdeling er ikke helt fair, da elementerne altid er blandet sammen. Der er rene actionsekvenser og puzzles, men langt hed ad vejen kan man ikke skille de to ting ad i Uncharted 2. Vi har prøvet at lave en mere strømlinet oplevelse, så der ikke kommer bratte opdelinger i gameplayet. Vi sigter imod, at spilleren aldrig får lysten til at lægge kontrolleren fra sig igen.

Daily Rush: Har i et større fokus på gåder i Uncharted 2 i forhold til etteren?


AM: Tiden man bruger på gåderne er cirka den samme som i Uncharted 1. Der er lidt færre gåder, men til gengæld er de langt større og meget federe, synes vi selv. Uncharted 2 er en smule mere actionorienteret og mere ”fast paced”, mest på grund af, at opdelingen mellem actionsekvenser og udforskning er forsøgt minimeret i forhold til Uncharted 1. Vi har kigget meget på ”flowet” i vores gameplay, og det er nok her, Uncharted 2 virkelig rykker fra forgængeren. Det er MEGET svært at stoppe med at spille!

33 KOMMENTARER

 1. #1 Hehe…ja. Håber fandme det er tydeligere i det endeig spil hvordan man får boosters… jeg sad også og græd som en baby, indtil jeg endelig fandt shoppen

  Men det er fabelagtigt fedt! Kan slet ikke vente, indtil jegt får mulighed for at prøve resten af gamet!

 2. Spillede lidt co-op med en kammerart den anden dag… med voice naturligvis! det var super fedt! og pænt svært selvom vi kun spillede på “Easy”

 3. FÅRK JEG GLÆDER MIG SOM ET LILLE BARN!

  Kan ikke huske sidst jeg glædede mig så meget til et spil.

  Heldigvis er min Sony 46″ lidt tættere på en biograf end de små 40″

 4. Ja coop holder, kan ikke komme igennem beta coop’en på svær med to spillere. Fedt! Og Co-op arena er sgu også max lir.

  #5 og selv med min 46″ sætter jeg stolen hen 2-3 meter foran skærmen…sgu nærmest en bif oplevelse. ROX

 5. Nu hører jeg forskellige datoer. I Gamestop siger de jeg kan hente spillet den 14., her skriver i den 16. og i Stereo Studio har vi også fået den 14. som udgivelses dato.

  Fedt interview, der bare gør ventetiden endnu værre!

 6. # 10.

  Det kunne være helt kanon fedt! Jeg går på ferie fra på fredag og til mandag d. 19. så jeg har lige hele ferien til at gennemspille det:D Så kan jeg lige nå at blive ordentlig færdig inden Ratchet And Clank Future: A Crack In Time kommer, bliver så vildt!!!

 7. Btw Banan læste lige om Kotaku’s review sjov der stod at anmelderene gik derfra med en goodie bag inkl. t-shirt og spillet

 8. # 12.

  Jeg spiller næsten aldrig online på konsol, er mere til PC. Kan man spille 2 spiller coop, på en maskine?

  # 14.

  Det samme har jeg gjort:D Også med Ratchet and Clank og Brütal Legend.

  Fik faktisk af vide jeg kunne få Limited Edition af Uncharted, hvis jeg kom tidligt nok og de havde fået nogen. Vidste de ikke på daværende tidspunkt. Så jeg står udenfor butikken klokken 10:D

 9. #13 Tænker du på denne her?

  http://kotaku.com/5375105/some-people-were-given-uncharted-2

  Det var som sådan ikke reviewers der fik spillet, bare dem som var heldige at få lov til at game på det store lærred. Sådan var dcet også her i DK. 230 brugere fra gamereactor fik lov til at se spillet senere på dagen, og cirka 10 af dem skulle prøve det i biffen… de ti fik spillet med hjem! En skam vi ikke gjorde!!!!

  #15 Nope, der er ikke splitscreen i uncharted, så vidt jeg ved.

 10. troede kun man kunne forudbestille 1 spil pr. person, indtil man har fået det spil man har forudbestilt. men skal helt klart ned og gøre det samme med the saboteur..

 11. #17 Nej nej! Du kan bestille ALLE de spil du vil. Det er dog kun muligt at bestille EN kopi af samme spil. De vil sikkert ikke give dig lov til at forudbestille 6 kopier af Unhcarted 2.

  Jeg har ofte 4-8 forudbestillinger liggende. Det ville jo være at skyde sig selv gevaldigt i foden, hvis butikken kun tillod at bestille ET enkelt spil. Så forsvandt kunderne jo over til en anden shop

 12. #21 Takker

  Ja, jeg sidder også bare og hopper op og ned

  Håber dælme at folk er klar på at give den max gas med coop og mp her på Daily Rush

 13. #28 Det kan købes fra en playstation 3?! Omg.. Jeg brugte en hel sommerferie på det spil, og har spillet det lige siden.

  HELT brilliant spil. Men min spil-CD er afgået ved døden

 14. #29 Ye, ellers havde jeg sgu ikke brugt penge på maskinen :p (måske lettere overdrevet).

  #30 Det tror jeg absolut ikke du vil blive Gode spil holder evigt – og CTR er nærmest definitionen af et godt spil. Sjov singleplayerdel med flere forskellige modes og gode multiplayermuligheder (desværre uden onlinedel, men ok).