We almost got this

Billede

Vil du elske Black Ops, hvis du var afhængig af MW2? Ja. Det tror jeg. Vil du hade det, hvis du hader MW2? Ja, det vil du Dennis. Black Ops er et vanedannende spil online, hvis du er tilhænger af hektiske spilforløb med granater flyvende til højre og venstre. Især i team deathmatch er taktik en landejendom i Bjerringbro. Det handler om at myrde. Og det visualiserer spillet fint. Men jeg er samtidig irriteret over, at Black Ops stadig lider under nogle af de ting, som jeg hadede ved MW2.

Først og fremmest har jeg det noget svært ved, at man stadig risikerer at lande på en bane, der er alt for stor til antallet af spillere. Selvom de forskellige killstreaks har forandret sig siden MW2, er der stadig nogle, der virker ubegribeligt stærke. For eksempel er du prisgivet, hvis der er en chopper gunner i luften, og modstanderne er bare lidt effektive til at aflive idioter med raketstyr.

Man kan sige, at Treyarch har spillet sikkert med denne udgivelse. Spillet føles som Modern Warfare 2 med tilføjelser, rettelser og tweaks. Og MW2 var skrækkeligt vanedannende. Og sjovt. Black Ops tilbyder nye våben, nye baner og en masse nye tiltag, der gør det sjovere at være statluder, mere underholdende at være taktiker, et kamera til at dække den ene indgang, der kan betyde døden for dig, og samtidig har spillet bibeholdt det feel, der gjorde MW2 så sjovt: Våbene har en potent lyd, og det bliver aldrig kedeligt at nakke den samme stakkel i ryggen med kniven for femte gang i løbet af en kamp. Og det kan ikke understreges nok, hvor fedt det er, at du kun unlocker våben, du selv vælger, og at du selv bestemmer, hvilke tilføjelser, farver og indgraveringer dine rifler skal bære på slagmarken. Det holder 100 procent.

Call of Duty: Black Ops multiplayer er altså ganske anbefalelsesværdigt. Hvis du er til MW2. Hvis ikke, vil jeg anbefale dig at se dig om efter noget andet. Og så er det jo godt, at Activision smider endnu et Call of Duty-spil på markedet om et år.

16 KOMMENTARER

 1. Der er en til ting der gør at Kill streaks her i ikke er så idiotiske som i MW2.

  I MW2 gav kill streak kills kills til næste kill streak. Gør de ikke her. I MW2 havde man jo nærmest en AC130 hvis man fik en Attack Chopper og ingen skød den ned.
  Stor forbedring.

  Men lidt nederen. Hit markers er MEGET mere upræcise her end i MW2. Man kan sagtens skyde en fjende med 10 skud, få markers på alle sammen, uden han dør. (PC Version)
  Det næste man så ser er at han dræber en med 2 skud.
  Kill Cams er også dybt upræcise. Håber godt nok det bliver fixed.

 2. #1 jeg tænker med det samme lag. Jeg kan næsten ikke tro killcam lyver, for det er en demo-replay af spillet.. og det bliver ikke meget mere “rigtigt”

  #0 snakker du på VoIP med vennerne? for ellers slår du det altså bare af, under lyd indstillingerne

  Jeg har som udgangspunkt ikke Voip sat til, for jeg bliver sindssyg af folk online

  EDIT:
  xbox?! føj for satan

 3. #1: Det kom ikke med i verdens længste tekst x_x
  Det andet tør jeg ikke udtale mig om. Krydskasseversionen har ikke givet mig problemer i den retning.

  #2: Ha ha
  Jeg er æblemand for satan. Jeg skal have autoaim!

 4. Har faktisk også et spørgsmål, party funktionen, er det noget der kun er tilstede på konsollerne ?
  En af de store punkter der virkelig gør mig trist ved pc udgaven, er at mine buddies og jeg, simpelthen ikke har fundet ud af hvordan vi kan join spil sammen og ende på samme hold

 5. #7: Det tror jeg ikke. Partyfunktionen sikrer blot, at andre slipper for at høre på jer.
  Når jeg skal spille med andre på Xbox, starter jeg MP. Når jeg er inde i pregamelobbyen, hvor jeg kan se combatrecord, ændre settings og den slags, har jeg mulighed for at invitere venner ind i min lobby. Herfra er det så mig, der bestemmer, hvilken type spil, vi skal spille og den slags

  Så jeg tror, du kan gøre det ved at vælge MP, og i den første menu, du ramler ind i trykke på en knap, der bringer din friendsliste op og invitere dem til dit spil..

 6. #2

  Lag samt det at hits er bliver udregnet client side (dem som du lader til at ramme). Først derefter bliver de udregnet af serveren. Som så ikke giver besked på om du ramte eller ej.
  På den måde får du riiigtig mange hitmarkers uden der sker en skid.

 7. #10 Ja men manglen på at kunne være på samme hold og ingen mulighed for at skifte side i kampene, gør det lidt mindre interessant, spiller den slags spil for at spille med mine venner, ikke imod dem.

 8. Ingen lobby i PC versionen…
  Her skal man også helt ud i hovedmenuen for at lave classes og den slags.

  Meget mærkelige designvalg.

 9. #11 Det har du selvfølgelig ret i. Det er også en af de ting der har generet mig rigtig meget. Det kan godt være vi har fået dedicated servers, men jeg syntes der er fjernet en masse muligheder, som der var “før i tiden”. Hvis i forstår hvad jeg mener.