Nogle begivenheder ser man frem til med store forventninger. I går var så den store dag, hvor vi skulle forsøge os med dragen Onyxia og forhåbentlig blive de første i USA som slog hende. Selvom det ikke helt gik efter planen, var det en episk kamp, hvor alle 40 mand gav sig fuldt ud. For overhovedet at komme få lov at slås imod den sagnomspundne Onyxia, skal der lægges masser af hårdt arbejde bag. Her er den første af en serie artikler, som beskriver noget af det såkaldte “end-game content” i World of WarCraft.

Hårdt arbejde før alt det sjove

Billede

Nu skal du ikke tro man bare kan springe ind i Onyxia hyggelige lille hule og gå løs på hende. Før man overhovedet kommer så langt, skal man gennemgå en masse prøvelser. Første skridt på vejen er Dragonkin Menace. Her skal du slå 1 Black Drake, 10 Black Dragonspawn, 15 Black Broodling samt 4 Black Wyrmkin ihjel. Derefter bliver du sendt på en hurtig afstikker til Lakeshire, for at levere et brev til Magistrate Solomon. Derefter et smut til Stormwind for at tale med Highlord Bolvar Fordragon, som igen sender dig tilbage til Magistrate Solomon. Derefter skal du tale med Ragged John i Burning Steppes. Dette er den egentlige start på den lange og besværlige quest, for at få adgangsnøglen til Onyxia’s hule.


Hvad blev der af stakkels Marshal Winsor?


Ragged John beder dig finde ud af hvad der er blevet af Marshal Windsor. Efter an lang snak, bliver det hentydet, at det nok er en rigtig god idé at se nærmere på Blackrock Depths. De der ikke vil have mere afsløret nu, bør ikke læse videre. Marshal Windor finder du bag den anden låste dør i “Jail Section” (bag Arena) i Blackrock Depths. For at komme ind til ham, skal du enten slå High Interrogator Gerstahn ihjel, da han holder godt fast i en nøgle til Windsors celle, eller også sørg for at have en rogue med, som har gode lockpicking-evner. Da du når frem til Marshal Winsor, er han desværre ikke meget for at forlade sin midlertidige residens. I stedet sender han dig tilbage til Marshal Maxwell i Burning Steppes og quest’en ender her. Eller det skal man tro.


Så går den vilde skattejagt pludselig igen


Naturligvis stopper eventyret ikke her. De fleste er på dette tidspunkt slet ikke færdige med at høste Blackrock Depths for både quests og items. På en af disse ture, vil du på et eller andet tidspunkt finde A Crumpled Up Note, som falder ganske tilfældigt fra en “random mob”. Dette stykke papir genstarter din mission for at komme i besiddelse af Onyxia’s nøgle. Noten giver et fingerpeg om, at det nok vil være en smart idé at gå tilbage til Marshal Windor og præsentere ham for de nye oplysninger.


Billede
Billede


General Angerforge og Golem Lord Argelmach


Efter at have kæmpet sig vej tilbage til Windsors celle igen, får du nu endnu en quest. Marshal Windsor fortæller dig, at det nok vil være en rigtig god idé at nedkæmpe to af de mindre boss’es i Blackrock Depths: General Angerforge og Golem Lord Argelmach. Disse to er i besiddelse af Marshal Windsor’s Lost Information, og før du kommer videre skal disse to klares. Du nedkæmper naturligvis begge og vender tilbage til Windsor i håb om at han endelig vil følge med.


Pas nu godt på Marshal Windsor


Endelig synes Marshal Windsor bare en smule medgørlig. Han beder dig og din gruppe eskortere ham hele veje ud af Blackrock Depths og derved i sikkerhed. Et lille tip før du starter denne mission: Sørg for at have “cleared” så meget du kan på vej ind og helst hele vejen til Instance-udgangen. Derved slipper du for at blive overrumplet af alt for mange ubehageligheder. Du skal huske på, at Windsor vil slås med alt hvad der kan kravle og gå på vej ud.


Billede
Billede
34 KOMMENTARER

 1. #1
  Jep de er vist ikke “åbnet” endnu. Den næste bliver vist “Ragnaros”, og vil være endnu sværere end Onyxia.

  Men er det lige så besværligt på Horde siden at komme frem til Onyxia?

 2. Wow hvad sker der… Et lvl 500 mob, det kan da ikke helt passe. Så ville i jo ikke ramme en skid. Hvad er det for et UI du bruger?

 3. Det vil jeg også sige! At I ikke ville ramme en skid!

  For når jeg som lvl 24 skyder efter en lvl 30, misser jeg ca. halvdelen af mine slag

  Så med en forskel på mange 100 lvl’s, må det da være helt umuligt!

  Dræbte I den så?

 4. Ja, efter at have lært hvordan fra Koreanerne.

  Det med den er level 500 – glem nu det tal for fanden. Blizzard har bare sat tallet højt, for at det skal se ud som “??”. Cosmos og andre Interfaces viser tallet, men det gør ikke mobbet til level 500.
  Vil vove den påstand at bosserne i Razorfen Downs er en smule nemmere end Onyxia. De er også “level 500”.

 5. Jeg er positivt overrasket over hvor forskellige Alliance questen er fra Horde questen.
  Det er ikke noget cut & paste job, med andre NPCer. Det er helt, helt anderledes.
  Det umiddelbart eneste der var det samme, er at man til slut skal have Drakkisath’s blod.

 6. #16 !:D
  Fik den ca. 3 uger inden Final Beta startede, så det er ved at være noget tid siden.
  Droppede vel… 7. gang jeg var oppe imod Rend.

 7. #23 Phonetic er med i US retail og har derfor kunne spille siden 23/11-04 og har derfor haft “god” tid til at blive lvl 60..

  Sleizer

 8. Lækker artikel! men…

  “I morgen følger den første beskrivelse og…”

  Har kigget efter den et par dage nu. Hvornår kommer næste del af artiklen?

 9. Nej, er de ikke, nåede alligevel at se en del level 60’ere på PvP 7 serveren i FB, enddog en med Epic mount.

  Og det med at levele hurtigt, glem det nu bare.. Nyd spillet istedet, questene (især på alliance siden) er så dybe og generelt fandens sjove at lave at det klart kan anbefales at tage sig god tid og have det sjovt istedet.

 10. Tja. Der er så ET grande monster. Ifølge hostorien lever der andre ting i WoW som mindst er lige så stærke som Onyxia. Om man vil kunne battle dem fremover må tiderne vise…

 11. hmm over et år siden den første artikel kom:) gad vide om han stadig spiller spillet?
  og gad vide om vi nogensinde får den næste artikel?
  fortsættelse følger..