Vi besvarer i denne korte introduktion til Counter-Strike de tre mest basale hvad, hvor og hvordan spørgsmål. Helt grønne spillere kan starte her uden nogen form for forhåndskendskab.

Introduktion

Counter-Strike er en gratis modifikation til Half-Life, som tilføjer spillet en hel ny online teamplay dimension, der tilmed ikke koster andet end prisen for at downloade de næsten 50 MB spillet fylder.


Hvad går det ud på?

Counter-Strike indeholder fire forskellige scenarier, der alle centrerer sig omkring kampen mellem to hold: Terroristerne og Anti-Terroristerne. Når man starter spillet vælger man hvilken side man vil tilhøre, og så går det ellers ud på sammen med sine holdkammerater at redde eller tilbageholde gidsler, placere eller afmonterer bomber, og dræbe eller beskytte VIPs.


Hvor meget kræver det?

Eftersom Counter-Strike er en modifikation til Half-Life, kræver det, at du er i besiddelse af spillet Half-Life (der tilmed i sig selv er et fantastisk spil). Det kan heldigvis erhverves for en meget rimelig pri, da spillet er over 1 år gammelt. I den specielle Half-Life Generations pakke, får du således både Half-Life og udvidelsen Opposing Forces til samme pris som ét normalt spil.


Minimummaskinen Half-Life (og derved Counter-Strike) kan spilles på er en Pentium 133 med 24MB RAM, men det anbefales, at du har en Pentium 200 med 32 MB RAM og et 3D grafikkort eller mere.


Hvordan kommer jeg i gang?

Det er nemt at komme i gang med at spille Counter-Strike. Følg disse simple skridt, så er du klar på no-time:

Så skulle du være klar til at opleve Counter-Strike lyksaligheder. Hvis du har problemer med at komme i gang, kan du altid søge hjælp i vores forum.


Mere hjælp og information

Når du først har fået installeret Counter-Strike og er kommet i gang med at spille det, vil du garanteret hurtigt blive interesseret i at læse mere om hvordan du bliver bedre. Det kan du gøre i vores Counter-Strike begynderguide, som er et godt sted at starte, når du lige er begyndt.

6 KOMMENTARER

  1. Hvis man køber pakken med både halflife og opposing force, får man en særudgivelse af halflífe, der skal bruges et andet patch, der kan hentes på deres hjemmeside. Ellers tak for en go guide

  2. Opdater!!!!Opdater!!!!Opdater!!!!Opdater!!!!Opdater!!!!Opdater!!!!Opdater!!!!Opdater!!!!Opdater!!!!Opdater!!!!Opdater!!!!Opdater!!!!Opdater!!!!Opdater!!!!Opdater!!!!Opdater!!!! og så husk lige at opdatere