Anmeldelserne af State of Decay 2 på først offentliggøres kl. 09.01 i morgen, men vi har fanget 21 screenshots du kan fordøje ventetiden med.

Billederne er hapset fra PC-versionen med alle settings i max (ultra).

15 KOMMENTARER

 1. #2 Det har ingen da sagt. Man må gerne kritisere grafikken, selvom gameplayet også er vigtigt.

  Er helt enig i, at State of Decay 2 rent visuelt ligner et mindst 10 år gammelt spil. Det er vitterligt ikke imponerende.

 2. Jeg har næsten lige gennemført det første via Game Pass, det var overraskende fedt. Så jeg glæder mig til at prøve 2’eren. :-).

  #1: Jeg tror State of Decay spillene er nogle spil som primært skal spilles for gameplay, ikke for grafikken.

 3. #2 Man kan jo godt lave spil der har begge dele – fx Witcher 3.

  Men det er en fin debat – jeg kommer fx aldrig til at spille minecraft og en lang række indiespil, da jeg simpelthen synes det er for grimt at se på det. Så for mig betyder grafik også en del.

 4. Lad det være sagt med det samme: State of Decay 2 er ikke et spil man bør købe for det grafiske. Hverken på PC eller Xbox One. Spil som Far Cry 5 tager sig væsentligt bedre ud. Men spillet har dog en gratisk stil som alligevel er ganske veludført.

  Men det er ikke spillet man grafisk imponerer sine venner med.

 5. #8 Nice. Er ret vild med hans reviews!

  #9 Satme en skam med co-op. Det var nok det, som jeg havde set mest frem til med mine venner.

  Og det er sgu træls, at når Microsoft er “overhovedet” for dette spil, at de så ikke gennemknepper det for bugs. Hvis man tager nogle af de store PS4-eksklusive spil så som God of War, Last of Us, Uncharted og lignende, hvor Sony er med helt inde over, så er det altså ikke et fejlfyldt spil, som vi får.

  Når microsoft selv udgiver det, virker det ærlig talt lidt kikset, at de ikke giver mere tid til udviklerne, så de kan komme i bunds med de store bugs

 6. #10:
  Ja, det har gjort jeg lige afventer og ser om de får styr på det. Jeg skulle have spillet det i co-op, men gider ikke kæmpe med bugs der ødelægger oplevelsen.

 7. #6: Jeg tror det tog mig ca 17 timer at klare alt inkl side missioner.

  Det er overhovedet ikke uoverskueligt. Man får nye missioner løbende og ellers gælder det bare om at skaffe nye survivors, finde ressourcer og bygge outposts i mellem missionerne. Jeg har da aldrig været i tvivl over hvad jeg skal finde på i spillet. :-). Og så er det fedt at der er perma death, så hvis ens character dør, så er den helt væk. Så tager man styring over en af de andre survivors. Det gør det ekstra nervepirrende når ens character er tæt på at dø og man bliver overfaldet af zombier, især hvis man er ved at være glad for den figur man har bygget op.