onsdag, januar 18, 2017

Mass Effect Andromeda 4K screenshots fra BioWare

BioWare har netop forsynet os med fem friske Mass Effect Andromeda 4K screenshots og har samtidigt varslet en større annonceret på N7 dag - den 7. november.

Problemfri lancering af World of Warcraft Legion

Blizzard har gjort det. World of Warcraft Legion gik i luften i nat uden nævneværdige serverproblemer. Mest problemfri lancering af en udvidelse til dato.

Respawn klar med store ændringer efter Titanfall 2 betatest

Titanfall 2 har netop været igennem den første "tekniske" betatest i weekenden. Fans og spillere var ude med hård kritik. Respawn er klar med store ændringer.
video

Wargaming.net remake af Master of Orion ankommer i dag

Wargaming.net er i dag klar med deres remake af Master of Orion. Husker du Microproses klassiker fra 1993, er det en titel du skal se nærmere på.

Dark Souls 3 Ashes of Ariandel DLC ankommer den 25. oktober

Efter flere rygter, har Bandai Nanco nu helt officielt meddelt, at Dark Souls 3 udvidelsen / DLC, ankommer til PC, PS4 og Xbox One den 25. oktober.

EA byder på 32 farverige Xbox One S NFL 17 konsoller

Du kan som dansker ikke deltage, men derfor skal du ikke snydes for at se de 32 Xbox One S konsoller, som EA giver ud til Madden NFL / NFL fans.
video

Snus til prutterne i South Park: The Fractured But Whole

De har altid pruttet meget i South Park. Ubisoft introducerer nu Nosulus Rift, så du ikke længere kan undslippe Cartmans fæle rumpe.
video

Injustice 2 får to prominente superskurke fra Suicide Squad

GamesCom 2016 trailer afslører Harley Quinn og Deadshot som to nye superskurke i Warner Bros. og NetherRealms kommende Injustice 2.

Titanfall 2 multiplayer betatest springer PC’en over

Hører du til de som ser frem til at prøve Titanfall 2 multiplayer betatesten, så skal du have fat i en PS4 eller en Xbox One. PC-versionen er ikke inkluderet.
video

Sjette og sidste Fallout 4 DLC bliver udgivet den 30. august

Vil du have den rigtige afslutning på Fallout 4, lander sjette og sidste DLC / udvidelse, Nuka-World, til PC, PS4 og Xbox One den 31. august.
- Annonce -

SENESTE