torsdag, december 3, 2020

Friske Red Dead Redemption 2 screenshots fra Rockstar Games

Rockstar Games har i kølvandet på den seneste Red Dead Redemption 2 trailer, nu også leveret 13 flotte screenshots, som absolut også bør se.

10 friske PC screenshots fra Shadow of the Tomb Raider

Eidos Montreal, Crystal Dynamics og Nixxes og nu også NVIDIA giver en hånd med i udviklingen af PC-versionen af det kommende Shadow of the Tomb Raider. Se 10 friske screenshots her.

FIFA 18 tilføjer VM i fodbold med en patch den 29. maj

Sommerens VM slutrunde i fodbold i Rusland kommer også til FIFA 18. EA meddeler i dag, at FIFA 18 spiller med den 29. maj, hvor du kan downloade den gratis 2018 FIFA World Cup Russia opdatering.

Shadow of the Tomb Raider helt officielt præsenteret i dag

Som lovet har Square Enix & Crystal Dynamics i dag sådan helt officielt præsenteret Shadow of the Tomb Raider med ny trailer, screenshots, concept art og flere detaljer omkring spillet.

Splinter Cell’s Sam Fisher drager i kamp i Ghost Recon Wildlands

Det var allerede varslet, men Ubisoft har netop bekræftet, at Sam Fisher fra Splinter Cell drager i kamp i Ghost Recon Wildlands allerede i morgen. Vi er klar med trailer og også screenshots.

Geralt fra The Witcher gæsteoptræder i Soulcalibur 6

Det var blevet rygtet for et par uger siden, men nu har Bandai Namco og CD Project RED bekræftet, at Geralt of Rivia fra the Witcher dukker op i...

Red Dead Redemption 2 udgives den 26. oktober

Så kom Rockstar Games endelig med den melding mange har ventet på: Red Dead Redemption 2 (RDR2) har fået en udgivelsesdato og ankommer den 28. oktober.

Assassin’s Creed Rogue Remastered er klar til PS4 / Xbox One den 20. marts

Assassin's Creed Rogue var det sidste spil i serien, som blev udgivet til PS3 og Xbox One. En PC-udgave ankom i 2015 og i marts måned kan du springe på en remastered udgave til PS4 og Xbox One.

Miramar er navnet på den nye ørkenbane i PlayerUnknown’s Battlegrounds

Bluehole (nu PUBG Corp.) har i dag asløret navnet på den nye ørkenbane i PlayerUnknown's Battlegrounds. Du kan også se et større kort inkl. bynavne samt flere screenshots.Indtil videre...

Første gameplay-trailer fra Fatsharks Warhammer: Vermintide 2

Svenske Fatshark kunne i dag fremvise det første gameplay fra Warhammer: Vermintide 2. Efterfølgeren til Warhammer: End Times - Vermintide fra 2015 rammer PC-gamerne i første kvartal 2018.

POPULÆRE