SuperWoman, Lara og Krimze har alle den sjældne “egenskab” til fælles inden for Quakere, at de er Quinder, og at de har en mening. Denne mening vil du for fremtiden blive eksponeret for cirka en gang om måneden i en samlet pakke kaldet “Femme fatal”, og vi præsentere her første udgave.

Velkommen

Logo af MnO-Viper
Tør du gå videre, vil vi næsten garantere, at du får en indsigt i, og måske endda viden om, Quinder, som du måske ikke havde tidligere. Vores sektion kommer til at handle om lidt af hvert, og det vil være muligt at stille os spørgsmål og generelt komme i kontakt med os via vores eget forum eller bare smide en hilsen på vores kommentarside.


Udover det, vil der hver gang vi opdaterer (hvilket cirka bliver én gang om måneden) være nye anmeldelser af clanhomies, film, små historier fra det virkelige liv (ja tænk, det findes faktisk!) og vores IRC liv. Vi vil også have små interviews af diverse Quakere (og andre netbrugere), men fælles for det hele er, at disse ting er blevet set/oplevet eller bare hørt af en kvinde. Vi håber meget at noget af det vil vække jeres interesse, så vi måske kan en debat i gang.


Fraglig hilsen fra Lara, SuperWoman og Krimze.

1 kommentar